Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 27, 14:04)
<p>Ačiū, kaip tik šitas ir žiūrinėju, bet pirmojoje užkliuvo ryžiai, ką jie ten gero duoda hmm.gifo antra dvigubai brangesnė  cool.gif ar skanios?
</p>

Genmaichos toks receptas su rudais ryziais, kai kur dar kukuruzu ideda. Labai svelni ir skani 4u.gif

Merginos, patarkit, ar tiktu Spirulina zmogui, kuris ruko, ir kankina nuolatines votys. Paskutiniu metu -koku nerado, bet puliniai kyla. Sakau, reiktu kazkaip pastiprint imuniteta, krauja, kad nekankintu tokie dalykai, tik neturiu patirties, kas tiktu tokiu atveju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 27, 17:16)
Genmaichos toks receptas su rudais ryziais, kai kur dar kukuruzu ideda. Labai svelni ir skani 4u.gif

Merginos, patarkit, ar tiktu Spirulina zmogui, kuris ruko, ir kankina nuolatines votys. Paskutiniu metu -koku nerado, bet puliniai kyla. Sakau, reiktu kazkaip pastiprint imuniteta, krauja, kad nekankintu tokie dalykai, tik neturiu patirties, kas tiktu tokiu atveju? unsure.gif

Reikėtų stiprios koncentracijos Lobelia pirktis, gal net rūkyti natūraliai nustos mirksiukas.gif
http://www.iherb.com...0-Capsules/1910

http://www.iherb.com...ggie-Caps/15451

http://www.iherb.com...ggie-Caps/10469
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 lapkričio 2016 - 17:31
Aciu 4u.gif bandysiu uzsakyti ir parsiusti, gal pades, nes kai jau 3 savaites praguli ligonineje, tai rimta unsure.gif

Klausykite, o jums rodo, loyalty credits, kuriuos galite panaudoti pirkimui? nes man dabar rodo, tik kiek uzdirbsiu, o siuntinio, kuri gavau dabar, loalty kreditu nerodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 27 lapkričio 2016 - 19:25

Nerodo ir man loyalty credit. Rasiau jiems, parase, kad yra 'technical issues', kurias ketina isspresti 'in next 24 hours or as soon as possible'. Tikiuosi, susitvarkys kol dar galioja sios savaites nuolaidos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 27 lapkričio 2016 - 19:33
Alchemy jei kyla votys, juk sakoma, kad trūksta vitamino B. Taip pat galbūt galėtų pagelbėti chlorofilas? Bet jei žmogus jau net guli ligonininėj, tokiu atveju gydytojams jau turėjo ateiti į galvą apie vitamino B trūkumą? Manau, kad ir kokie stiprūs multivitaminai gali tikti, ir chlorofilas, ir ta pati spirulina. Daug ko čia gali trūkti ir jei jau taip susirūpinti reikėtų. Ir sužinoti kokį gydymą taiko ligoninėje ar leidžia vitaminą B. Vitaminas C taip pat padeda žaizdų gyjimui. O rūkymas jis tikrai nualina organizmą. Esu netekusi sau brangaus smarkiai rūkiusio žmogaus, kuris dar neturėjo išeiti. Ar jis nori mesti? Nes manasis net žmonai melavo, kad metė, o pasirodo ne.

Ha! vienam iš: DIM'ų šiuo metu nuolaida. ax.gif Jis nebuvo labai pigus, tačiau pagal savo potenciją didžiausias, 250 mg vienoje kapsulėje. DIM tebevartoju veido odos riebumui ir užsiteršimui suvaldyti. Man padeda labai, kaip kitiems, nežinau. Laužčiau pusiau. 250 mg gana normali dozė. O kapsulių 30. Aš kitos firmos geriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 27 lapkričio 2016 - 21:44
Ne mesti tikrai nemes, juolab, kad seimoje abu baisus rukaliai sad.gif cia buvo kazkokios anaerobines bakterijos, bet kiek suprantu toks neatsparumas bakterijomis yra imunitetas ir kraujas unsure.gif

O beje, kiek spirulina gerti galima, rekia? As dabar turiu du nbandymukus, uzsisakiau didesni buteliuka, bet ar reikia daryt pertrauka? nes man svarbiausia del gelezies, kadangi hemoglobinas buna ant ribos, o gelezi pagerus, man skrandis susidirgina, B vitaminui as alergiska doh.gif taigi spirtulina man labai abai tinka, tik nezinau, kiek naudoti galima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 28 lapkričio 2016 - 09:20
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 28, 08:56)
Ne mesti tikrai nemes, juolab, kad seimoje abu baisus rukaliai sad.gif cia buvo kazkokios anaerobines bakterijos, bet kiek suprantu toks neatsparumas bakterijomis yra imunitetas ir kraujas unsure.gif

O beje, kiek spirulina gerti galima, rekia? As dabar turiu du nbandymukus, uzsisakiau didesni buteliuka, bet ar reikia daryt pertrauka? nes man svarbiausia del gelezies, kadangi hemoglobinas buna ant ribos, o gelezi pagerus, man skrandis susidirgina, B vitaminui as alergiska doh.gif taigi spirtulina man labai abai tinka, tik nezinau, kiek naudoti galima unsure.gif

https://www.google.l.....ake spirulina
O dėl bakterijų, neaišku kas tai per jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 28 lapkričio 2016 - 10:25
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 28, 08:56)

Mano skrandis gana jautrus, tai spirulina sukeldavo skrandžio skausmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 11 28, 13:14)
Mano skrandis gana jautrus, tai spirulina sukeldavo skrandžio skausmus mirksiukas.gif

Man ir sirulina netiko, geriau tokiu atveju, organizmo valymui cordycepsas, aš dabar tokį geriu, buvo akcija kai pirkau, geras: Cordyceps
Papildyta:
Laukiu šampūnams akcijų ax.gif . Pleiskanot galva pradėjo, tik šildymo sezonas ateina ir prasideda ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 lapkričio 2016 - 12:40
Man ne organizmo valymui, man kaip sakiau, gelezies svarbumas, nes organizmas vasara isivaliau smile.gif o giminaitei, vat su pilvu yra bedu, dar tie puliniai..reiskia irgi nelabai tikru spirulina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 28, 14:27)
Man ne organizmo valymui, man kaip sakiau, gelezies svarbumas, nes organizmas vasara isivaliau smile.gif o giminaitei, vat su pilvu yra bedu, dar tie puliniai..reiskia irgi nelabai tikru spirulina unsure.gif

Gal chlorofila pagerti, jis valo ir bakterijas naikina, atstato hemoglobina, bendrai visa organizma stiprina.
http://www.iherb.com...oz-480-ml/70169
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 28, 14:27)

Nebūtinai. Asmeniškai žinau kelis žmones, kurie turi pranblemų su skrandžiais, kepenimis ir spirulina tinka smile.gif Galbūt nereikia jos imti po daug? Vietoje 6 tablečių per dieną kiek dažnai būna rekemonduojama, gal užtektų po 2 profilaktiškai ir ilgą laiką vartoti.
Atsakyti