Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 12 21, 18:53)
Nerodo ir dabar nuolaidos  unsure.gif

Rodo dviejų savaičių akcijas dabar 4u.gif gaudom momentą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 21, 16:19)
jeeeeeeeeeeee, atveze, geriu savo arbata jau yahoo.gif ir menuo nepraejo biggrin.gif

Kurios dienos užsakymą gavote? ax.gif
Mano gruodžio 6 d. užsakymo šiandien atsirado įrašas, kad Vilniuje, po to sekantis, kad Frankfurte. Spėlioju ar gausiu iki švenčių, ten arbatos dovanoms numatytos unsure.gif
Atsakyti
Mano lapkricio 28d. 4u.gif su DPD
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2016 12 21, 21:41)
Kurios dienos užsakymą gavote? ax.gif
Mano gruodžio 6 d. užsakymo šiandien atsirado įrašas, kad Vilniuje, po to sekantis, kad Frankfurte. Spėlioju ar gausiu iki švenčių, ten arbatos dovanoms numatytos  unsure.gif

Jėga! Aš irgi pasidžiaugsiu, kad jau Biruliškėse mano siuntos, netikėjau, kad gausiu iki švenčių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ką darot, kai gaunat sudaužytą buteliuką? Ar gražina visus pinigus ar dalį? Užsakyme prie kremo užpildžiau apie sudaužytą buteliuką. Šiandien gavau iš iherb emailą, kad reikia per 14d gražinti prekę ir jie man gražins pinigus hmm.gif . Ir dar neaišku ar visą sumą. Nors iherbe prie užsakymo "issue", parašyta kad "Refund processed" ir gražins per 2d.
Tai taip ir nesuprantu siųsti jiems kremą ar ne. Iš tikrųjų būtų nesąmonė siųsti smile.gif , bet ką gali su jais žinoti.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 12 21, 21:07)
Sveikos, ką darot, kai gaunat sudaužytą buteliuką? Ar gražina visus pinigus ar dalį? Užsakyme prie kremo užpildžiau apie sudaužytą buteliuką. Šiandien gavau iš iherb emailą, kad reikia per 14d gražinti prekę ir jie man gražins pinigus  hmm.gif . Ir dar neaišku ar visą sumą. Nors iherbe prie užsakymo "issue", parašyta kad "Refund processed" ir gražins per 2d.
Tai taip ir nesuprantu siųsti jiems kremą ar ne. Iš tikrųjų būtų nesąmonė siųsti smile.gif , bet ką gali su jais žinoti.

Ar rasydami jiems segete suduzusio kremo foto? Parasyciau jiems, kad siusti nesaugu, kad fiziskai neimanoma saugiai supakuoti ir issiusti sukiu.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 12 21, 21:07)
Sveikos, ką darot, kai gaunat sudaužytą buteliuką? Ar gražina visus pinigus ar dalį? Užsakyme prie kremo užpildžiau apie sudaužytą buteliuką. Šiandien gavau iš iherb emailą, kad reikia per 14d gražinti prekę ir jie man gražins pinigus  hmm.gif . Ir dar neaišku ar visą sumą. Nors iherbe prie užsakymo "issue", parašyta kad "Refund processed" ir gražins per 2d.

Manes neprase nieko siusti, grazino visa suma ir tiek. Bendravau tiesiogiai per chata.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 12 21, 08:44)
Geras  bigsmile.gif tuos siuntinius juk ne iškarto atidarinėjot, tai galėjo sudėti atgal pavogtas prekes.

QUOTE(Monteverte @ 2016 12 21, 09:27)
Tai ką siuntėt, kad joms taip nepatiko šį kartą? biggrin.gif

Manau, kad prekes atgal sudėjo biggrin.gif Siuntose kosmetikos nebuvo, bet buvo eteriniai aliejai, papildai, magnio citratas, silimarinas.

QUOTE(Maja Di @ 2016 12 21, 14:50)
Visad sakiau ir sakysiu, kad dėl dingusių siuntinių vietiniai paštai kalti, ne iherb ar Rodunios skirstymo punktas. Užsisakinėju daugiau nei 5 metai, tikrai gerokai virš 100 siuntinių gavus, nė vienas nedingo. Kai yra kam kas antras dingsta. Išvada viena - vietiniai paštininkai nesąžiningai arba atsainiai dirba. Nu negali būti, kad iherbas vieniems išsiunčia siuntinius, o kitiems kas antro neišsiunčia...

Tikra teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 21 gruodžio 2016 - 21:32
Pasinaudojau dienos preke ir naujomis savaitės nuolaidomis. Susidėjau krepšelį. Kainos tikrai labai geros. Ir prekių gerų didelis pasirinkimas. Teks savaitės pasiūlymu dar pasinaudoti ir pasipildyti papildų atsargas geromis kainomis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 20, 23:53)
gal prieš tai pirktas užsakymas dar neišsiųstas?
Papildyta:

Bet paskutinis padarytas gruodzio 6d. ir shipped out rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 21, 16:19)
jeeeeeeeeeeee, atveze, geriu savo arbata jau yahoo.gif ir menuo nepraejo biggrin.gif

Man taip pat siandien atveze lapkricio 24 dienos siuntinuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 21, 23:10)
Ar rasydami jiems segete suduzusio kremo foto? Parasyciau jiems, kad siusti nesaugu, kad fiziskai neimanoma saugiai supakuoti ir issiusti sukiu.

QUOTE(ivetacom @ 2016 12 21, 23:11)
Manes neprase nieko siusti, grazino visa suma ir tiek. Bendravau tiesiogiai per chata.

Ačiū už info. Pakalbėjau per chat'ą, tai viskas gerai, gražins pinigus ir nieko siųsti nereikia. Tik nesupratau prie ko tie emailai apie gražinimą.
Atsakyti