Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 12 21, 12:25)
O nuo kada pradeda taikyti, nes man nerodo muolaidos isidejus i krepseli?

Oficialiai puslapyje atsiras kaip visada apie 20 val vakaro. Bet dažniausiai nuolaidos atsiranda ankščiau ir tada galim pasinaudoti abieju savaičių akcijom 4u.gif

Naujiena, balzamai Badger Company, Lip Balm Gift Set, Red Box, 3 Pack, .15 oz (4.2 g) Each
Atsakyti
Siandien ryztingai nuejau i centrini pasta, pasakiau, kad man tracking rodo, jog mano siunta nuo lapkricio 12 dienos jau LT, prasau paieskoti. Na ir ka, rado, Klaipedos pasto antspaudas 2016 11 15. Jokio lapelio nebuvau gavusi. Gerai, kad neissiunte atgal. Buvau jau paypal byla iherb iskelusi, dabar uzdariau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 21, 15:22)
Siandien ryztingai nuejau i centrini pasta, pasakiau, kad man tracking rodo, jog mano siunta nuo lapkricio 12 dienos jau LT, prasau paieskoti. Na ir ka, rado, Klaipedos pasto antspaudas 2016 11 15. Jokio lapelio nebuvau gavusi. Gerai, kad neissiunte atgal. Buvau jau paypal byla iherb iskelusi, dabar uzdariau.

Visad sakiau ir sakysiu, kad dėl dingusių siuntinių vietiniai paštai kalti, ne iherb ar Rodunios skirstymo punktas. Užsisakinėju daugiau nei 5 metai, tikrai gerokai virš 100 siuntinių gavus, nė vienas nedingo. Kai yra kam kas antras dingsta. Išvada viena - vietiniai paštininkai nesąžiningai arba atsainiai dirba. Nu negali būti, kad iherbas vieniems išsiunčia siuntinius, o kitiems kas antro neišsiunčia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 gruodžio 2016 - 14:52
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 21, 14:50)
Visad sakiau ir sakysiu, kad dėl dingusių siuntinių vietiniai paštai kalti, ne iherb ar Rodunios skirstymo punktas. Užsisakinėju daugiau nei 5 metai, tikrai gerokai virš 100 siuntinių gavus, nė vienas nedingo. Kai yra kam kas antras dingsta. Išvada viena - vietiniai paštininkai nesąžiningai arba atsainiai dirba. Nu negali būti, kad iherbas vieniems išsiunčia siuntinius, o kitiems kas antro neišsiunčia...

ir aš taip manau, kad vietiniai, todėl esu piktus skundus rašiusi rrt.lt, pašto kokybei ir pan., nes yra Lietuvoje adresų, kur n metų siunties bele ką iš bele kur, visokiais būdais, visokiais formatais: neregistruoti laiškiukai tiek iš Lietuvos, tiek iš kokios Kinijos, neregistruotos didelės dėžės irgi iš kokios Kinijos sakykim ir niekam neužkliūna, niekas neardo, neplėšo, nebando pažiūrėti kas ten yra. Būna atvejų, kai eina siunta po siuntos + laiškai, paštininkas kone šlapias nešioja lapelius kasdien ir viską atneša, pristato tvarkingai ir greitai, be jokių tokių minčių, kad gal jau gana jai gauti, kažką nuvogsiu, nedanešiu biggrin.gif Ir kaip taisyklė, dažnai tai mažesnio miesto paštai su tais pačiais, stabiliai metų metais dirbančiais darbuotojais.
O kaip matome, yra adresų ir paštų, kur viskas nevyksta taip sklandžiai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 21, 09:50)
iherbe nežinau, nes kiek esu nagrinėjusi, tai gana silpnoki ir dar kaina kai kurių didelė.
Apie šiuos labai geri atsiliepimai iš bandžiųsių, tik galima išimti iš kapsulių ir susipilti į silpną praaušusią arbatą ar vandenį http://adiada.lt/lt/...aps.html#idTab5 nes kapsulių sudėtis išties bloga. Vienai sportininkei tik šie būtent padėjo sutvarkyti mot. ciklą, iki tol kiti nebuvo padėję tuose reikaluose smile.gif
Net ir po pusę kapsulės galima gerti, lengvai ardosi.

Dėl m,irties tai reiktų gal dar papildmai pvz. melatoniną nakčiai, gal nemiega? 5-htp, triptofaną nervukams?

Ačiū.
Dėl miego, tai vartoja antidepredantus ji..
Išvis nežinau kur beįkišt papildomą tabletę, nes per dieną saują geria: dėl skydliaukės kažkokie vaistai iki gyvenimo galo jau, antidepresantai, magnis pakaitom su kalciu, vitD. Dar aš čia papildomai visko pripirksiu, tai kažin nebus paskui skrandyje skylė arba kepenims blogai?
QUOTE(Shalimar @ 2016 12 21, 09:52)
Man kazkada po sunkaus plauciu uzdegimo buvo labai nusilpes organizmas irgi pusleline per puse veido kilo.. Tai zinokit gydytojos parekomenduotas homeopatinis oscillococcinum man tiesiog stebukla padare. Negaliu duoti 100% kad tai sis pavadimas, nes pastarajam raso nuo gripo simptomu, as geriau organizmo stiprinimui, bet pavadinimas tikrai labai panasus, ilgas ir homeopatinis. Tai ir jums galima ka is homeopatijos pabandyti

Dėkui, pasidomėsiu.
Atsakyti
Nu as savo dingusio ejau i savo vietini pasta ieskoti, maziukas musu pastukas, iskniso viska, nerado, sake, kad centrinis turi ieskoti, nes iki ju neatejo. Siaip as savo pastu nors ir Vilniuje, labai patenkinta, pastininkas musu kaimynas biggrin.gif buna paskambina, paklausia, ar namie mes, atnesa siuntinuka i rankas. Zodziu, man jei dingo, tai kazkur Centriniame paste kazkam pasiseke atsipalaiduoti mano masaziniu aliejum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 12 21, 15:04)
Ačiū.
Dėl miego, tai vartoja antidepredantus ji..
Išvis nežinau kur beįkišt papildomą tabletę, nes per dieną saują geria: dėl skydliaukės kažkokie vaistai iki gyvenimo galo jau, antidepresantai, magnis pakaitom su kalciu, vitD.  Dar aš čia papildomai visko pripirksiu, tai kažin nebus paskui skrandyje skylė arba kepenims blogai?

Dėkui, pasidomėsiu.

Vaistai dalykas ne koks... Proteguoju ar kuruoju (nežinau kaip geriau čia išsireikšti) dabar žmogų, 72 metai amžiaus, kuriam bandome nuimti vaistus. Vartojo kraują skystinančius, kad trombas nesusidarytų ir nepultų infarktas, insultas, taip pat vartojo nuo spaudimo ir panašius į jūsiškės moters turbūt nuo depresijos ir ala miegui.
Tai irgi pradėjome nuo multivit+minerals, daug magnio vartojo dar papildomai, pastiprinimui kokio katės nago, kordicepso ir po truputį pradėjo mažėti spaudimas, tada pasimažino vaistų nuo spaudimo, jau ne kasdien, nuėmė po truputį kraują skystinančius. Aišku, lindo ir alergijos, turėjo atkentėti. Ir taip po truputį daėjome, kad nuėmėm tuos nuo miego/depresijos. Ėmė miegoti ant melatonino. Miegas nėra kokybiškas dar, bet gyvent galima. Su cheminiu tuo vaistu irgi gerai nebuvo, plius labai jis kėlė agresiją ir tos depresijos realiai nemažėjo. Melatoninas ėmė labai dailiai veikti, žmogus ramesnis, linksmesnis, gražu žiūrėt smile.gif
Dabar dar kai ką įdomaus pradėjome duoti širdžiai/spaudimui, užkalkėjimui. Rezultatas bus matyt po poros mėnesių, bet kol kas cheminių vaistų nuo spaudimo nebereikia.
Atsakyti
Monteverte, dėkui. Ir aš norėčiau, kad nebereikėtų jai visų tų vaistų.. mama ji man.. tik žinių man trūksta, nežinau ką pirkt, kaip naudot ir t.t.. atrodo lyg nebėra kada gilintis, bijau užtęst ir t.t.
Dėkui už rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 21, 16:57)
Dabar dar kai ką įdomaus pradėjome duoti širdžiai/spaudimui, užkalkėjimui. Rezultatas bus matyt po poros mėnesių, bet kol kas cheminių vaistų nuo spaudimo nebereikia.

Kas tas kai kas ax.gif ?
Patarkit, MB vis galvą paskauda, svaigsta. Kava nepadeda, padeda taurelė alkoholio ax.gif , matyt praplečia kraujagysles. Turi siuntimą pas neurologą kraujagyslių echoskopijai, bet eilės nesvietiškos, kiek paskambini - talonų nėra. Gal kas iš iherb padėtų tai sutvarkyti?
Atsakyti
jeeeeeeeeeeee, atveze, geriu savo arbata jau yahoo.gif ir menuo nepraejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 12 21, 16:14)
Monteverte, dėkui. Ir aš norėčiau, kad nebereikėtų jai visų tų vaistų.. mama ji man.. tik žinių man trūksta, nežinau ką pirkt, kaip naudot ir t.t.. atrodo lyg nebėra kada gilintis, bijau užtęst ir t.t.
Dėkui už rekomendacijas 4u.gif

Aš irgi garantijų neturiu, nes gamta jų neduoda smile.gif Tiesiog principas, kad imi ir bandai, atsižvelgiant į būklę. Todėl ir neglaima iš karto drastiškai pradėti, bet pirmiausia papildyti visus galimus trūkumus, ką ir daro multivit+mineralai, pasistiprina žmogus, kaip sakoma tvirčiau ant žemės jau stovi, nebe toks nualintas, tada galima po truputį toliau irtis.
Iš ilgamečių bandymų supratau tik viena - neverta pirkinėtis atskirai kažkokių ten pavienių žolyčių, išskyrus gerai žinomas kaip stiprias. pvz. jonažolė, bet irgi viskas priklauso nuo koncentracijos. O šiaip tai reikia visad mišinius, mixus imti ir negydyti nervų pz. tik su valerijonu, bet imti iš karto stipresnį mixą kelių žolių ar net ne tik žolių + tarkime su triptofanu ar pan.
Ir visame kame tas pats - širdžiai negerti vien tik gudobelių, o vėlgi mixai, nes taip ir pinigų, ir laiko, ir sveikatos susitaupys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 21, 16:17)
Kas tas kai kas  ax.gif ?
Patarkit, MB vis galvą paskauda, svaigsta. Kava nepadeda, padeda taurelė alkoholio  ax.gif , matyt praplečia kraujagysles. Turi siuntimą pas neurologą kraujagyslių echoskopijai, bet eilės nesvietiškos, kiek paskambini - talonų nėra. Gal kas iš iherb padėtų tai sutvarkyti?

Aš galiu aišku parašyti, bet atsakomybės nesiimu, nes pati dar tik testuoju tai ax.gif
Tai būtų EDTA. Labai gerai išsistudijuokit, pasidomėkit, jei bandysite. Tas žmogus, kuris pas mane bando, jau neturi ką prarasti, būtų vistiek blogai baigęsi. Jis medikų lankytinis buvo nuo keturiasdešimt kelių metų ir niekas jam 70+ nepranašavo, patys medikai kaip į gyvą lavoną žiūrėjo. O jūs gal dar neskubėkit, gal pradžioje imkitės kažko silpniau, čia tik jums priimti verdiktą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 21, 14:49)
Oficialiai puslapyje atsiras kaip visada apie 20 val vakaro. Bet dažniausiai nuolaidos atsiranda ankščiau ir tada galim pasinaudoti abieju savaičių akcijom  4u.gif
Naujiena, balzamai  Badger Company, Lip Balm Gift Set, Red Box, 3 Pack, .15 oz (4.2 g) Each

Nerodo ir dabar nuolaidos unsure.gif
Atsakyti