QUOTE(Katiniena @ 2016 12 21, 16:14)
Monteverte, dėkui. Ir aš norėčiau, kad nebereikėtų jai visų tų vaistų.. mama ji man.. tik žinių man trūksta, nežinau ką pirkt, kaip naudot ir t.t.. atrodo lyg nebėra kada gilintis, bijau užtęst ir t.t.
Dėkui už rekomendacijas
Aš irgi garantijų neturiu, nes gamta jų neduoda
Tiesiog principas, kad imi ir bandai, atsižvelgiant į būklę. Todėl ir neglaima iš karto drastiškai pradėti, bet pirmiausia papildyti visus galimus trūkumus, ką ir daro multivit+mineralai, pasistiprina žmogus, kaip sakoma tvirčiau ant žemės jau stovi, nebe toks nualintas, tada galima po truputį toliau irtis.
Iš ilgamečių bandymų supratau tik viena - neverta pirkinėtis atskirai kažkokių ten pavienių žolyčių, išskyrus gerai žinomas kaip stiprias. pvz. jonažolė, bet irgi viskas priklauso nuo koncentracijos. O šiaip tai reikia visad mišinius, mixus imti ir negydyti nervų pz. tik su valerijonu, bet imti iš karto stipresnį mixą kelių žolių ar net ne tik žolių + tarkime su triptofanu ar pan.
Ir visame kame tas pats - širdžiai negerti vien tik gudobelių, o vėlgi mixai, nes taip ir pinigų, ir laiko, ir sveikatos susitaupys
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 21, 16:17)
Kas tas kai kas
?
Patarkit, MB vis galvą paskauda, svaigsta. Kava nepadeda, padeda taurelė alkoholio
, matyt praplečia kraujagysles. Turi siuntimą pas neurologą kraujagyslių echoskopijai, bet eilės nesvietiškos, kiek paskambini - talonų nėra. Gal kas iš iherb padėtų tai sutvarkyti?
Aš galiu aišku parašyti, bet atsakomybės nesiimu, nes pati dar tik testuoju tai
Tai būtų EDTA. Labai gerai išsistudijuokit, pasidomėkit, jei bandysite. Tas žmogus, kuris pas mane bando, jau neturi ką prarasti, būtų vistiek blogai baigęsi. Jis medikų lankytinis buvo nuo keturiasdešimt kelių metų ir niekas jam 70+ nepranašavo, patys medikai kaip į gyvą lavoną žiūrėjo. O jūs gal dar neskubėkit, gal pradžioje imkitės kažko silpniau, čia tik jums priimti verdiktą