Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Alchemie @ 2016 12 20, 18:01)
A, nu tai mano 27 dienos, tai dar teks palaukt doh.gif

mano lapkricio 24d, vakar buvo Lenkijoje, o siandien jau raso; Biruliskes (LT). (pasirodo tai Kaune) biggrin.gif . Na smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 20 gruodžio 2016 - 23:06
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 12 21, 00:01)
Mergaitės,  aš gavau savo  pražuvėlius, palaidotus, apraudotus rolleyes.gif  Rašiau, kad nuolat gaunu apvogtus i siuntinius. Gavau lapukus,  ėjau paštan atsiimti penkių siuntinukų. Ką gi, trys siuntiniai buvo tvarkingi, o du perpjautais dugnais ir iš naujo perklijuoti, iš kart pamačiau, tik perbraukus per dugną pirštu pasijaučia susidubliavusi juosta. Parodžiau pašto darbuotojoms, atsisakiau juos priimti. Pasakiau, kad jie yra apvogti, einu aiškintis, kaip teisingai man  elgtis šiuo atveju.  Susiskambinau  su pašto kokybės skyrium, informavau juos, kad nuolat iš šio pašto atsiimu apvogtus siuntinius.  Jie patys  kreipėsi į mano paštą su prašymu, kad pažeisti siuntiniai būtų nufotografuoti, surašytas aktas ir viskas atsiųsta  į kokybės skyrių tyrimui. Mano paštininkės užgiedojo, kad nemato jokių pažeidimų, siuntiniai atseit tvarkingi, jos siuntų neatidarinės be manęs. Skambina man iš kokybės skyriaus, kad eičiau paštan, parodyčiau pjūvių vietas  biggrin.gif  Pašte kartu atidarėme siuntinius.Sulėkė proceso stebėti visos pašto darbuotojos. Vyko tikras spektaklis.  Paštininkės visaip maivėsi ir kraipėsi, atseit, reikia laiko turėt, kad užsiimt siuntinių pjaustymu, jos tikrai čia ne prie ko, gal siuntėjas prekių neįdėjo.  Mano didžiulei nuostabai, buvo visos prekės siuntose  blink.gif  blink.gif  blink.gif Tikiuosi detektyvai baigsis.  4u.gif

Kiek laiko lauket siuntiniu?
Gal ir as turiu vilties atgauti ta, kur pasak sistemos 11.03 jau buvo Lt? Arba gal rugsejo prazuveliai is kazkur parskrist gali?
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 12 20, 21:22)
Sveikos,
Gal patarsit ką reiktų pavartoti pagyvenusiai moteriai, kuri nuolat serga gerklės ligomis ir sinusitu, pūslelinė kaskart iškyla per pusę veido.. išoperuota struma, kaulų retėjimas. Atrodo nuolat serga ir serga...

Čia jau visiškas organizmo išsekimas iki begalybės... Man taip buvo po gimdymo. Puolė ne tik herpesas, bet ir votys, kilo kasdien naujos ir vis nepatogesnėse vietose. Padėjo tik stiprūs vitaminai.
Papildyta:
QUOTE(Linni @ 2016 12 20, 23:06)
Kiek laiko lauket siuntiniu?
Gal ir as turiu vilties atgauti ta, kur pasak sistemos 11.03 jau buvo Lt? Arba gal rugsejo prazuveliai is kazkur parskrist gali?

Spalio mėn užsakymą gavau beveik po dviejų mėnesių blink.gif Labai nusivylus paštu bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 20, 22:53)
gal prieš tai pirktas užsakymas dar neišsiųstas?
Papildyta:

oi... viską...
pradėti tai būtinai nuo multivit+mineralų skirtų sportininkams arba nėsčiosioms (pavadinimų nepaisyti, svarbu sudėtis, o šioms žmonių grupėms kuriami kokybiškesni multikai), pridėti kaip minimum kokį cat's claw šalia, vėliau galima kordycepsą bandyti, spirulina, chlorela, papildomai D3
ir vartoti jau nuolat, jokių pertraukų būti negali

Dėkoju už atsakymą 4u.gif gal turit parekomenduot kokius sportininkų vitaminus? Visai neseniai lyg kažkas buvo nuorodą įmetęs su sportininkų vitaminais ir nerandu.
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 12 20, 23:23)
Čia jau visiškas organizmo išsekimas iki begalybės...  Man taip buvo po gimdymo. Puolė ne tik herpesas, bet ir votys, kilo kasdien naujos ir vis nepatogesnėse vietose. Padėjo tik stiprūs vitaminai.

Taip.. labai pablogėjo jai po dukros mirties verysad.gif gal kartais pamenate kokius vitaminus vartojote?
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 12 20, 23:01)
Mergaitės,  aš gavau savo  pražuvėlius, palaidotus, apraudotus rolleyes.gif  Rašiau, kad nuolat gaunu apvogtus i siuntinius. Gavau lapukus,  ėjau paštan atsiimti penkių siuntinukų. Ką gi, trys siuntiniai buvo tvarkingi, o du perpjautais dugnais ir iš naujo perklijuoti, iš kart pamačiau, tik perbraukus per dugną pirštu pasijaučia susidubliavusi juosta. Parodžiau pašto darbuotojoms, atsisakiau juos priimti. Pasakiau, kad jie yra apvogti, einu aiškintis, kaip teisingai man  elgtis šiuo atveju.  Susiskambinau  su pašto kokybės skyrium, informavau juos, kad nuolat iš šio pašto atsiimu apvogtus siuntinius.  Jie patys  kreipėsi į mano paštą su prašymu, kad pažeisti siuntiniai būtų nufotografuoti, surašytas aktas ir viskas atsiųsta  į kokybės skyrių tyrimui. Mano paštininkės užgiedojo, kad nemato jokių pažeidimų, siuntiniai atseit tvarkingi, jos siuntų neatidarinės be manęs. Skambina man iš kokybės skyriaus, kad eičiau paštan, parodyčiau pjūvių vietas  biggrin.gif  Pašte kartu atidarėme siuntinius.Sulėkė proceso stebėti visos pašto darbuotojos. Vyko tikras spektaklis.  Paštininkės visaip maivėsi ir kraipėsi, atseit, reikia laiko turėt, kad užsiimt siuntinių pjaustymu, jos tikrai čia ne prie ko, gal siuntėjas prekių neįdėjo.  Mano didžiulei nuostabai, buvo visos prekės siuntose  blink.gif  blink.gif  blink.gif Tikiuosi detektyvai baigsis.  4u.gif

Labai gerai padarėte, kad ant kojų sukėlėte. Dabar atidžiau žiūrės. Kaip atsimenu jūs rašėte, kad dažnai būna be vienos kitos prekės siuntiniai.

Sveikos,
Gal patarsit ką reiktų pavartoti pagyvenusiai moteriai, kuri nuolat serga gerklės ligomis ir sinusitu, pūslelinė kaskart iškyla per pusę veido.. išoperuota struma, kaulų retėjimas. Atrodo nuolat serga ir serga...

Mes vartojam viską viską. Plius mitybą žiūriu.
Gerąsias bakterijas, katės nagą (jų yra keli skirtingi), vitaminus B, D, cinką, seleną. Bendrus vitaminus. Jei sakote, kad kaulų retėjimas ir nuolat serga, galbūt tikrai galėtų pagelbėti cinkas, vitaminas D. Dar siūlyčiau ne tik ieškoti rekomendacijų ką kas neįsigilinęs patars, bet ir pačiai užsiimti, paskaitinėti. Ką koks vitaminas daro, kodėl retėja kaulai, ko gali trūkti, kokių vitaminų. Yra pilna tų teorijų ir dėl mitybos, maisto. Gali išsitirti dėl vitamino D kiekio. Esu susipažinusi su viena moterimi, ji teigianti, kad visos peršalimo žieminės chroniškos ligos jai baigėsi, vis tik pradėjo gerti vitaminą D didesniais kiekiais. Bet aišku individualiai reikia žiūrėti. Galima jo ir tyrimą atlikti. Nes dabar nuolatiniame patamsyje sėdime visi kas Lt.
Atsakyti
Kad vartoja ji vitD su kalciu ir magniu kartu.. gal per mažos dozės..
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 12 20, 23:41)
Taip.. labai pablogėjo jai po dukros mirties verysad.gif gal kartais pamenate kokius vitaminus vartojote?

Aš gėriau kažkuriuos paprastus cheminius PRENATAL vitaminus iš mūsų vaistinių. Tuo metu dar nebuvau atradus IHERB gėrių.
https://evaistine.ca...s-100-tabl.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 20 gruodžio 2016 - 23:59
QUOTE(Katiniena @ 2016 12 20, 23:51)
Kad vartoja ji vitD su kalciu ir magniu kartu.. gal per mažos dozės..

Su kalciu magnio geriau nevartoti, tai man sakė gydytojas kai laukiausi, ir prirašė vieną magnį dėl mėšlungio, kad nebūtų priešlaikinio gimdymo, mat magnio trūkumas gali raumenis, tarp jų ir gimdą, nėščiajai versti nevalingai susitraukinėti. Ir taip gali pradėti per anksti gimdyti. Magnis padeda įsisavinti kalcį, jis tarsi katalizatorius cinko, kalcio, vit. D įsisavinimui. Bet jo paties, su šiais mineralais, taip įsisavina mažiau. Magnis irgi svarbus sveikiems kaulams. Žiūrint kokios ten dozės... Tokiuose papilduose kalcis-magnis spėju, jos nedidutės. Beto kalcio papildų ir įsisavinimo nauda kiek abejotina. Yra vienas kalcis iherbe, kurį pastebėjau ir norėčiau gal pabandyti ar nupirkti mamai.
Atsakyti
Ateinančios savaitės akcijos 4u.gif

Great Eastern Sun
Nature's Plus
Muscletech
Natrol
Super Nutrition
Nature's Baby Organics USN
agical-ingredients-special
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 21 gruodžio 2016 - 07:16
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 12 20, 23:01)

Geras bigsmile.gif tuos siuntinius juk ne iškarto atidarinėjot, tai galėjo sudėti atgal pavogtas prekes.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 20, 18:01)
A, nu tai mano 27 dienos, tai dar teks palaukt doh.gif

Mano lapkričio 29 d. judesį parodė smile.gif 19-12-2016 iš Eindhoven (NL) atsidūrė Veenendaal (NL) bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimuką. Nieko nesuprantu. Vakar vakare pasižiūrėjau Rewards Credit, tai laukenčiųjų stulpelyje rodė 7,34 euro, o šiandien jau ten tuščia - nerodo net 0. Nulius rodo prie Available, nors pagal viską, šiandien jau turėčiau turėti galimybę jais pasinaudoti.... Gal kuriai buvo kas nors panašaus?
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 12 20, 23:41)
Dėkoju už atsakymą 4u.gif gal turit parekomenduot kokius sportininkų vitaminus? Visai neseniai lyg kažkas buvo nuorodą įmetęs su sportininkų vitaminais ir nerandu.

iherbe nežinau, nes kiek esu nagrinėjusi, tai gana silpnoki ir dar kaina kai kurių didelė.
Apie šiuos labai geri atsiliepimai iš bandžiųsių, tik galima išimti iš kapsulių ir susipilti į silpną praaušusią arbatą ar vandenį http://adiada.lt/lt/...aps.html#idTab5 nes kapsulių sudėtis išties bloga. Vienai sportininkei tik šie būtent padėjo sutvarkyti mot. ciklą, iki tol kiti nebuvo padėję tuose reikaluose smile.gif
Net ir po pusę kapsulės galima gerti, lengvai ardosi.

Dėl m,irties tai reiktų gal dar papildmai pvz. melatoniną nakčiai, gal nemiega? 5-htp, triptofaną nervukams?
Atsakyti