QUOTE(lašas jūroj @ 2016 12 20, 23:01)
Mergaitės, aš gavau savo pražuvėlius, palaidotus, apraudotus
Rašiau, kad nuolat gaunu apvogtus i siuntinius. Gavau lapukus, ėjau paštan atsiimti penkių siuntinukų. Ką gi, trys siuntiniai buvo tvarkingi, o du perpjautais dugnais ir iš naujo perklijuoti, iš kart pamačiau, tik perbraukus per dugną pirštu pasijaučia susidubliavusi juosta. Parodžiau pašto darbuotojoms, atsisakiau juos priimti. Pasakiau, kad jie yra apvogti, einu aiškintis, kaip teisingai man elgtis šiuo atveju. Susiskambinau su pašto kokybės skyrium, informavau juos, kad nuolat iš šio pašto atsiimu apvogtus siuntinius. Jie patys kreipėsi į mano paštą su prašymu, kad pažeisti siuntiniai būtų nufotografuoti, surašytas aktas ir viskas atsiųsta į kokybės skyrių tyrimui. Mano paštininkės užgiedojo, kad nemato jokių pažeidimų, siuntiniai atseit tvarkingi, jos siuntų neatidarinės be manęs. Skambina man iš kokybės skyriaus, kad eičiau paštan, parodyčiau pjūvių vietas
Pašte kartu atidarėme siuntinius.Sulėkė proceso stebėti visos pašto darbuotojos. Vyko tikras spektaklis. Paštininkės visaip maivėsi ir kraipėsi, atseit, reikia laiko turėt, kad užsiimt siuntinių pjaustymu, jos tikrai čia ne prie ko, gal siuntėjas prekių neįdėjo. Mano didžiulei nuostabai, buvo visos prekės siuntose
Tikiuosi detektyvai baigsis.
Labai gerai padarėte, kad ant kojų sukėlėte. Dabar atidžiau žiūrės. Kaip atsimenu jūs rašėte, kad dažnai būna be vienos kitos prekės siuntiniai.
Sveikos,
Gal patarsit ką reiktų pavartoti pagyvenusiai moteriai, kuri nuolat serga gerklės ligomis ir sinusitu, pūslelinė kaskart iškyla per pusę veido.. išoperuota struma, kaulų retėjimas. Atrodo nuolat serga ir serga...
Mes vartojam viską viską. Plius mitybą žiūriu.
Gerąsias bakterijas, katės nagą (jų yra keli skirtingi), vitaminus B, D, cinką, seleną. Bendrus vitaminus. Jei sakote, kad kaulų retėjimas ir nuolat serga, galbūt tikrai galėtų pagelbėti cinkas, vitaminas D. Dar siūlyčiau ne tik ieškoti rekomendacijų ką kas neįsigilinęs patars, bet ir pačiai užsiimti, paskaitinėti. Ką koks vitaminas daro, kodėl retėja kaulai, ko gali trūkti, kokių vitaminų. Yra pilna tų teorijų ir dėl mitybos, maisto. Gali išsitirti dėl vitamino D kiekio. Esu susipažinusi su viena moterimi, ji teigianti, kad visos peršalimo žieminės chroniškos ligos jai baigėsi, vis tik pradėjo gerti vitaminą D didesniais kiekiais. Bet aišku individualiai reikia žiūrėti. Galima jo ir tyrimą atlikti. Nes dabar nuolatiniame patamsyje sėdime visi kas Lt.