Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Linni @ 2016 11 25, 17:22)
Mano vienas irgi striges tos dienos Jav. Bet viena 16 d uzsakyma vakar jau gavau  unsure.gif

tikėkimės, kad viskas ok bus, kad kos sukčius neprasisuks. Parašykite būtinai, jei gausite, aš irgi parašysiu, jei gausiu smile.gif
Atsakyti
Aš negaunu, spalio 19 ir 20, lapkričio 10 ir 14 dienų siuntinių. Ar yra dar negavusių? ax.gif
Vėl pašto vagilkos prasisuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 11 25, 19:32)
Aš negaunu, spalio 19 ir 20,  lapkričio 10 ir 14 dienų siuntinių.  Ar yra dar negavusių? ax.gif

Aš vakar pašto dėžutėj radau 14 ir 16 dienos užsakymų lapukus(3 dienas nebuvau tikrinus ax.gif ). Vienas siuntinys buvo už 21,94 eur. Neužkliuvo, o jau galvojau taip lengvai nepraeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 25, 19:25)
tikėkimės, kad viskas ok bus, kad kos sukčius neprasisuks. Parašykite būtinai, jei gausite, aš irgi parašysiu, jei gausiu smile.gif

Butinai victory.gif

QUOTE(lašas jūroj @ 2016 11 25, 19:32)
Aš negaunu, spalio 19 ir 20,  lapkričio 10 ir 14 dienų siuntinių.  Ar yra dar negavusių? ax.gif

Dabar paziurejau, nesu gavusi vieno spalio 21 d uzakymo. Gal kazkur isskrido paskraidyt kartu su jusiskiais hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 11 25, 18:49)
Dabar paziurejau, nesu gavusi vieno spalio 21 d uzakymo. Gal kazkur isskrido paskraidyt kartu su jusiskiais  hmm.gif

Linni, manau, nebegausim jau mes tų spalio mėn. siuntų. console.gif

Ruošiu skundą paštui dėl dingusių siuntų gun_bandana.gif bash.gif
Noriu sulaukti dar nors vieno siuntinuko, tikiuosi visų nepavogs, esu beveik 100% tikra jis bus nepilnas, trūks kai kurių prekių, bus per apačią atidarytas, apvogtas ir lipnia juosta perklijuotas.
Matyt, per daug perku, vagilkos galvoja, kad čia man dovanas siunčia koks turtingas amerikonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 11 25, 19:38)
Linni, manau, nebegausim jau mes tų spalio mėn. siuntų.  console.gif

Ruošiu skundą paštui dėl dingusių siuntų  gun_bandana.gif bash.gif 
Noriu sulaukti dar nors vieno siuntinuko, tikiuosi visų nepavogs,  esu beveik 100% tikra jis  bus nepilnas,  trūks kai kurių prekių, bus per apačią atidarytas, apvogtas  ir lipnia juosta perklijuotas.
Matyt, per daug perku, vagilkos galvoja, kad čia man dovanas siunčia koks turtingas amerikonas  biggrin.gif

Dar humoro nepraradot smile.gif Aš jau musiet prakeikčiau, kad ant vaistų sueitų biggrin.gif
Atsakyti
Jau antrą dieną stumdo kaip dienos prekę Avalon-Organics vitamino C valiklį
Man labai nepatiko, agresyvus labai, netinkantis jautriai odai. Tiktų gal tik labai riebiai paaugliškai odai.

Labai patiko šie veido valikliai:

1. Andalou- Naturals rožinis valiklis putos

2. Andalou- Naturals persikinis kreminis valiklis

3. Eatrh Science kreminis valiklis jautriai odai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 25 lapkričio 2016 - 21:15
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 11 25, 20:38)
Linni, manau, nebegausim jau mes tų spalio mėn. siuntų.  console.gif

Ruošiu skundą paštui dėl dingusių siuntų  gun_bandana.gif bash.gif 
Noriu sulaukti dar nors vieno siuntinuko, tikiuosi visų nepavogs,  esu beveik 100% tikra jis  bus nepilnas,  trūks kai kurių prekių, bus per apačią atidarytas, apvogtas  ir lipnia juosta perklijuotas.
Matyt, per daug perku, vagilkos galvoja, kad čia man dovanas siunčia koks turtingas amerikonas  biggrin.gif

As tai matyt eilini karta zmones laikau geresniais, nei jie is tikruju yra. Dar kazkaip tikiuosi, kad ateis. Ne uz kalnu Kaledos, o jos juk stebuklu metas, tiesa? biggrin.gif ir cia man regis esu skaicius, kad ir po pusmecio yra atejes siuntinys.

O jei rimtai, tai jei dings, sakyciau 'normalus' mastai. Nes man tai butu dinges jau penktas siuntinys is kokiu 60-70 unsure.gif unsure.gif negavau keturiu is eiles uzsakytu rugseji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 25, 20:41)
Dar humoro nepraradot smile.gif Aš jau musiet prakeikčiau, kad ant vaistų sueitų biggrin.gif

Keikiu labai, naktim nesimiega, net melatoniną užsisakiau biggrin.gif

QUOTE(Linni @ 2016 11 25, 20:52)
As tai matyt eilini karta zmones laikau geresniais, nei jie is tikruju yra. Dar kazkaip tikiuosi, kad ateis. Ne uz kalnu Kaledos, o jos juk stebuklu metas, tiesa?  biggrin.gif ir cia man regis esu skaicius, kad ir po pusmecio yra atejes siuntinys.

O jei rimtai, tai jei dings, sakyciau 'normalus' mastai. Nes man tai butu dinges jau penktas siuntinys is kokiu 60-70  unsure.gif  unsure.gif negavau keturiu is eiles uzsakytu rugseji  unsure.gif

Ir aš penkių būsiu negavus per metus su tais spaliniais. O dar kiek apvogtų gavau. Pradžioj tai netikrindavau, ar visos prekės siuntiniuose, nes kur ten viską sužiūrėsi, kai iš pašto kalnus parsitempi biggrin.gif Vėliau pradėjo kliūt, kad kokio labai reikalingo kremuko ar pastos nėra. IHerb grąžindavo pinigėlius už "neįdėtas" prekes. Tik labai vėlai pastebėjau, kad čia pašto juodi darbai, nes irgi žmones laikiau geresniais, nei jie yra iš tikrųjų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 25 lapkričio 2016 - 21:05
Lašas Jūroj, pasidalinkite kaip seksis kovoti už teisybę. Jei taip yra, kaip rašote, jei išgarsinti visa tai, skandalą turėtų sukelti. Skundą gal verčiau ne pačiam paštui... Rašiau susinervinusi kartą per tą formą, jų tinklalapyje. Nepasivargino atsakyti. Trackingo Lietuvos teritorijoje kaip ir nėra... Tik iki jos. Bet užtai galime džiaugtis sąlyginai pigiu siuntimu. Man visi siuntiniai, visi iki vieno atėjo. Vieną tik kažkas su eteriniu aliejumi iherbui buvo sugrąžinę. Motyvuojant, kad tai kažkokia draudžiama prekė.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 25, 21:17)
Lašas Jūroj, pasidalinkite kaip seksis kovoti už teisybę. Jei taip yra, kaip rašote, jei išgarsinti visa tai, skandalą turėtų sukelti. Skundą gal verčiau ne pačiam paštui... Rašiau susinervinusi kartą per tą formą, jų tinklalapyje. Nepasivargino atsakyti. Trackingo Lietuvos teritorijoje kaip ir nėra... Tik iki jos. Bet užtai galime džiaugtis sąlyginai pigiu siuntimu. Man visi siuntiniai, visi iki vieno atėjo. Vieną tik kažkas su eteriniu aliejumi iherbui buvo sugrąžinę. Motyvuojant, kad tai kažkokia draudžiama prekė.

Per užklausos formą gavau tokį formalų atsakymą:
"Atsakydami į Jūsų užklausą norime atkreipti Jūsų dėmesį, kad iš užsienio šalių į Lietuvą siunčiamas siuntas pristato ne tik Lietuvos paštas, bet ir kitos siuntų pristatymo bendrovės. Jūsų turimas siuntos kodas neatitinka tarptautinių registruotųjų siuntų žymėjimo reikalavimų, todėl neturime galimybės patikrinti, ar ši siunta buvo siųsta per Lietuvos paštą.
Jei ši siunta buvo siunčiama per Lietuvos paštą, tačiau jai nebuvo priskirtas tinkamas registravimo kodas (2 raidės 9 skaičiai 2 raidės), siuntos kelio sekti neturime galimybių. Artimiausiu metu siunta bus pristatyta į Jūsų pašto dėžutę arba gausite informacinį pranešimą, kuriame pašte siuntą galėsite atsiimti.
Informacija apie neregistruotąsias siuntas nefiksuojama, todėl jų paieška negalima. Informaciją apie gautą siuntą, nurodant savo vardą, pavardę, adresą, galima gauti pagal gyvenamąją vietą Jums priskirtame pašte.
Primename, kad už siuntų pristatymą yra atsakinga siunčiančioji šalis, todėl per siuntai pristatyti numatytą laiką negavus siuntos ar informacinio pranešimo apie siuntą, rekomenduojame dėl nepristatytos siuntos kreiptis į siuntėją.

Atsiprašome už galimus nepatogumus."

Dabar rašysiu skundą ir reikalausiu žalos alyginimo, nes siuntos buvo pristatytos į Vilniaus PSD ir kažkaip sugebėjo pradingt...
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2016 11 25, 22:31)
Per užklausos formą gavau tokį formalų atsakymą:
"Atsakydami į Jūsų užklausą norime atkreipti Jūsų dėmesį, kad iš užsienio šalių į Lietuvą siunčiamas siuntas pristato ne tik Lietuvos paštas, bet ir kitos siuntų pristatymo bendrovės. Jūsų turimas siuntos kodas neatitinka tarptautinių registruotųjų siuntų žymėjimo reikalavimų, todėl neturime galimybės patikrinti, ar ši siunta buvo siųsta per Lietuvos paštą.
Jei ši siunta buvo siunčiama per Lietuvos paštą, tačiau jai nebuvo priskirtas tinkamas registravimo kodas (2 raidės 9 skaičiai 2 raidės), siuntos kelio sekti neturime galimybių. Artimiausiu metu siunta bus pristatyta į Jūsų pašto dėžutę arba gausite informacinį pranešimą, kuriame pašte siuntą galėsite atsiimti.
Informacija apie neregistruotąsias siuntas nefiksuojama, todėl jų paieška negalima. Informaciją apie gautą siuntą, nurodant savo vardą, pavardę, adresą, galima gauti pagal gyvenamąją vietą Jums priskirtame pašte.
Primename, kad už siuntų pristatymą yra atsakinga siunčiančioji šalis, todėl per siuntai pristatyti numatytą laiką negavus siuntos ar informacinio pranešimo apie siuntą, rekomenduojame dėl nepristatytos siuntos kreiptis į siuntėją.

Atsiprašome už galimus nepatogumus."

Dabar rašysiu skundą ir reikalausiu žalos alyginimo, nes siuntos buvo pristatytos į Vilniaus PSD ir  kažkaip sugebėjo pradingt...

Parasys, kad neimanoma patikrinti, ar jos buvo Jums pristatytos, nes siuntos neregistruotos ir atiduodamos ne pasirasytinai. As irgi planuoju rasyt skunda, bet jokio realaus zalos atlyginimo nesitikiu. Net registruotu siuntu praradimo atveju, jei siunta neivertinta ir nedrausta, pastas kelis grasius tik kaip kompensacija sumoka..

Siaip tai zino jie puikiausiai, kaip pasto skirstytojai prie atlyginimo prisiduria.

P.s. Mano gautas atsakymas po uzklausos per post.lt - identiskas zodis zodin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 25 lapkričio 2016 - 21:38