Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 12 15, 13:29)
Ji yra tokia kaip kietos drobės pirštinė be pirštų. Skirta kūno šveitimui. Labai gerai nusišveisti. Man patinka, turim dvi. Va ant greičio radau kur pirkti: http://www.kanoshop....ilingo-pirstine ir dar čia rado: http://www.aukimekar...lingo-pirstines
Man pirko mama, lyg sakė, kad parduotuvėse "Skonis ir kvapas". Ja šveičiu ir veidą, kai jau atrodo kaip negyvų ląstelių ferma, kai reikia tą aparačiuką jungti, o tingiu. Man ji labiau patinka nei veido kempinėlės, nes ją galima gerai išskalbti su muilu. Nebus bakterijų veisykla. Vienas dalykas, jos lyg nėra labai kokybiškai pasiūtos. Gali pradėti irti. Bet nebėda, galima gi susisiūti. O jei randi medžiagos atitikmenį, gal galima ir pačiai pasisiūti. Tokia keista šiurkštoka natūrali medžiaga. Po jos panaudojimo pasimato, kaip paprasta kempinė nieko neplauna, pasijauti, kad buvai nešvari, "antrų odų" nueina.
Dydis kaip didelės pirštinės.

Ačiū.
Loofas žinau, man pats tas. O čia pasirodo, jūs dar ir su šilku nurodėte. Tai jaučiu ji švelnesnė? unsure.gif Aš gal kokia ekstremalė gaunuosi, sado mazo duše biggrin.gif bet man gryna loofa pats tas, švelninti nieko nereikia ir odai nieko, nei ten per raudona nei ką smile.gif
Atsakyti
Gavau gruodzio 1d. siuntinuka (dar Harney Paris arbata buvo, nerealiai skani!!)o lapkricio 24d siusto per DPD kaip nera taip nera blink.gif , jau vien tik Olandijoje 15 dienu guli.., na taip "greitas" siuntimo budas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 16 gruodžio 2016 - 09:21
QUOTE(gike @ 2016 12 15, 14:41)
Ir mane apšvietėt  biggrin.gif , nebuvau apie tokią girdėjusi. Reiks ir man nusipirkti bei išbandyti.

Mes tokių Turkijoj prisipirkom, kažkas parekomendavo lauktuvėms. Nepatinka man jos, kaba pirty ir storesnė ir plonesnė, nesinaudojam, dar ir nepanaudotų kelias, manau, turiu. Jei kam reikia iš šiauliečių galėčiau padovanoti, tik reikia pasiknisti spintoj ar neišmečiau kaip niekam tikusio daikto.
Parašyta, kad gamintojas Vokietija, nu tip top tokios kaip Turkijoj pirktos. Ir kaina koks kosmosas, nepamenu gerai, bet tikrai ne daugiau kaip po eurą mokėjom už vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 16 gruodžio 2016 - 10:14
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 15, 15:10)
Ačiū.
Loofas žinau, man pats tas. O čia pasirodo, jūs dar ir su šilku nurodėte. Tai jaučiu ji švelnesnė? unsure.gif Aš gal kokia ekstremalė gaunuosi, sado mazo duše biggrin.gif bet man gryna loofa pats tas, švelninti nieko nereikia ir odai nieko, nei ten per raudona nei ką smile.gif

smile.gif Su šilku nežinau, mano be šilko, tiesiog ten surašytos pirkimo vietos, parduotuvė yra internete. Aišku, čia jos gal ir brangesnės nei Turkijoje kokioje būtų. Man patinka efektas, nes jos gerai nuprausia. O medžiaga ta, pasirodo, nėra įprastas pluoštas. Kaip maniau. Vakar pasiskaitinėjau. Gal todėl turi tų švečiamųjų savybių. Ją tik be muilo reikia naudoti, kai šveitiesi. Ant tik drėgno kūno, kad šveistų.
Reiks ir man nusipirkti bei išbandyti. Aš irgi mąsčiau apie šepetėli, bet gerų ir kokybiškų kaina gan didelė. Dėl to pasirinkau šias kempinėles (ir kaina lyginant su parduodamomis pas mus nedidelė ir dar 20 proc. nuolaida buvo). Galvojau, jei nepatiks išmesiu ir galvos neskaudės - nedideli pinigėliai.

Šepetėlis mano yra nebrangus. Apie 120 Litų kainavo. Tie prabangūs iš JAV nedaug kuo labai ir skiriasi.
Mano toks. https://www.epiliato...onic-clean.html Galbūt galima rasti dar pigiau. Čia pirma pasitaikiusi nuoroda.
Dienos iherb nupiginta prekė iš new arrival - šiandien visai ir neblogi multivitaminai vaikams
vitaminas B 12 jame, kitos, methylcolabamino formos. Kaip mačiau daugelis čia, į tai labai kreipia dėmesį mirksiukas.gif Juose yra žuvų taukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 16 gruodžio 2016 - 11:36
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 12 16, 09:17)
Gavau gruodzio 1d. siuntinuka (dar Harney Paris arbata buvo, nerealiai skani!!)o lapkricio 24d siusto per DPD kaip nera taip nera  blink.gif , jau vien tik Olandijoje 15 dienu guli.., na taip "greitas" siuntimo budas  biggrin.gif  doh.gif

O kokio skonio ta Paris arbata bigsmile.gif
Nu ka siandien rodo, kad jau is Nyderlandu pajudejo siuntinys, bus pries Kaledas nemokamai atgabenta hmm.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 16, 14:13)
Nu ka siandien rodo, kad jau is Nyderlandu pajudejo siuntinys, bus pries Kaledas nemokamai atgabenta hmm.gif  lotuliukas.gif

Kelintos dienos Jūsų siuntinys pajudėjo? 4u.gif Maniškis 11.27 vis dar Olandijoje ir kad gausiu iki švenčių (siuntinyje - kalėdinės dovanos bigsmile.gif ) jau nustojau vilties...
Atsakyti
merginos, pas mane savaite laiko jau nejuda siuntinys po uzraso - Melrose Park, IL, US PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN

priminkit, lyg taip buvo, kad toks uzrasas budavo, o siuntiniai jau LT budavo ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 12 16, 16:03)
merginos,  pas  mane  savaite  laiko  jau  nejuda siuntinys  po uzraso  - Melrose Park, IL, US PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN

priminkit,  lyg  taip  buvo,  kad  toks uzrasas  budavo,  o siuntiniai  jau  LT  budavo ?

esu gavusi pora siuntiniu, bet sistemoje tebebuvo Melrose Park, IL, US...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 12 16, 15:03)
merginos,  pas  mane  savaite  laiko  jau  nejuda siuntinys  po uzraso  - Melrose Park, IL, US PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN

priminkit,  lyg  taip  buvo,  kad  toks uzrasas  budavo,  o siuntiniai  jau  LT  budavo ?

Ju ne DPD siuntete urbut, o cia mes isbanddeme greitesni buda doh.gif
Man rodo, kadm12,15 pick up BEST (NL)
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 16, 13:13)
Nu ka siandien rodo, kad jau is Nyderlandu pajudejo siuntinys, bus pries Kaledas nemokamai atgabenta hmm.gif  lotuliukas.gif

Siaip juodos arbatos nesu megeja, bet si labai patiko; ryskaus sodraus, bet neikyraus skonio, svelniai kvepia bergamotem ir karamele, kas dar patiko, geriant nera jokio saldumo skonio. Harney esu ragavusi tamsiai oranzineje dezuteje cinamonine arbata, ji tokia saldi, fe, vos per kelis metus isgerem. 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif reiks bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 16 gruodžio 2016 - 18:22
Nauja prekė vaikams http://www.iherb.com...-iu-250-tablets. Vienoje tabletėje visos dienos dozė vit. D. Buteliuke yra net 250 tab. O kaina tik 9.30 eur. Gaunasi labai ekonomiška pakuotė. O ypač kas turi du ir daugiau vaikučių užteks ilgesniam laikui.
Atsakyti