Nuotraukas mažinu photoshopu.
Pasiknaisiojau po specials'us ir kas atkreipė mano dėmesį:
Arnikos aliejus! Kaina dabar daug mažesnė negu buvo. Tik man atrodo, čia panašiau į fitolį nei į gryną aliejų, kadangi sudėtyje pirma eina arnikos gėlė, o antras pagal gausą ingredientas yra alyvuogių aliejus.
"Arnikos aliejus naudojamas esant raumenų skausmams ar sužeistiems raumenims, pasitempus sausgysles, mėlynėms, išnarinimams, patinimui dėl lūžių, reumato skausmams ir uždegimams nuo vabzdžių įkandimų. Puikus masažo aliejus po sporto traumų, žaizdų, opų, nes padeda sumažinti kraujosrūvas ir susilpnina raumenų įtampą. Naudojimas: kremams ir losjonams. Taip pat neva tinka esant spuogams"
Va prekė tokia pati, tik su saulėgrąžų aliejumi, pas mus:
http://saujagerio.lt...id=preke&nr=846Atsiliepimas tik vienas, bet labai teigiamas. Rašo, kad labai padeda, neparašyta tik nuo ko. Man kartais kaklą perpučia, tai skauda raumenis tris dienas, įdomu ar tiktų.
p.s. aš anksčiau naudojau kempinėles, kadangi jos nuplauna negyvas odos ląsteles. Dabar naudoju tokį aparačiuką, kurio šepetėliai vibruoja ir sukasi. Man visai gerai. Tikrai sumąžina negyvų odos ląstelių, poras atveria, pamasažuoja. Tų aparatų būna ir labai jau prabangių ir paprastesnių. Juos iš JAV pagrinde irgi siunčiasi. Pas mus Douglas parduotvėse jau atsiradę (tų, kur iš JAV, Clarisonic, mano kitoks, bet puikiai atlieka darbą). Kur naudodavau kempinėles, Iherbe jau nebėra. Jų yra Kosmadoje. Jei nesitingi terliotis, įjungti išjungti, yra geriau negu tos kempinėlės. Dar turiu medžiaginę hamamo kempinę. Ji irgi gerai šveičia, bet daugiau naudoju ją kūnui. Bet ir veidui tinka. Man geriau negu kenpinėlė.