Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

Bet tai mano siuntinys jau Olandijoje nuo gruodzio 5 dienos doh.gif siandien jau 13, kai zadejo pristatyti 7 diena..ir cia DPD doh.gif
Vakar siuntini is Vokietijos per DPD normaliai gavau, tai ten gal uzliejo muitine Olandijoje, ar kokio bieso unsure.gif
Atsakyti
Vėl naują kodą taiko YEAREND10 - 10 proc. Man tai susidėjus krepšį už 40 dol. (suma prieš nuolaidas) pritaiko 10 proc. bet tik neakciinėm prekėm. Gal dar ne iki galo sutvarkyta, bet šitam rankų kremui dvi nuolaidas pritaiko ir krepšelyje 1,38 eur. , dar nosies praplovimui http://eu.iherb.com/...ttle-Squirt-Kit ir specials nuolaida ir 20 proc., už 7,60 eur. išeina.

Atsakyti
o aš šiandien randu žinute, kad Iherbas grąžino i saskaita 10,64 eur. , butent uz siuntini su DPD siuntimu.Ir taip žiuriu ir anaip-nieko nesuprantu už ka smile.gif
Jei isminusavo vitaminus, tai mano valiklis , kainuos 15 eur. ax.gif

http://www.iherb.com...oz-828-ml/36790

bet man išminusuota suma panaši į transporto išlaidas ...
Atsakyti
Del dpd-taip, grazins uz visus siuntimo islaidas.
Va ka gavau:

Dear Valued iHerb Customer,

As you know, iHerb recently launched a new fully prepaid shipping service by DPD, which you selected for your latest order(s). We apologize that your package has not been delivered in a timely manner.

Unfortunately, as a new service, it came with some technical complications which are still being worked out and ultimately led to longer than usual customs review.

Although we have temporarily discontinued this service, we are working diligently to bring it back online as soon as possible, as we know there is a high demand for a prepaid shipping option.

In the meantime, you may continue to track the progress of your order via the tracking link provided in your shipping confirmation.

Alternatively, you can also log into your iHerb account to view and track the progress of your order.

Because of this unexpected delay, iHerb will be refunding the shipping charge you paid in full. Please accept this refund of shipping costs with our sincerest apology.

iHerb appreciates your business and respects your trust in us as your healthy goods provider.

------
Nelabai man patinka tas ju atsiprasymas, kazkaip gera nezadantis 😁 Mano dalis kalediniu dovanu tose su dpd siustose siuntose 😐
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 13, 08:49)

tikrai jis iherbe brangus, pas mus pigiau, bet pvz dabar nupirkau tokį https://evaistine.ca...jus-100-ml.html , su tokia sudėtim: Saulėgrąžų aliejus, dygliuotųjų šaltalankių (Hippophae rhamnoides) aliejaus koncentratas (35 %). Kažin kiek jis geras, juk ne grynas verysad.gif
Atsakyti
Vyras koset pradejo, turiu namie Pau D'arco, Cat Claws, Oregano. Ka geriausia duoti nuo kosolio is siu triju papildu ar ne vienas netiks?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 12 13, 10:39)
Vyras koset pradejo, turiu namie Pau D'arco, Cat Claws, Oregano. Ka geriausia duoti nuo kosolio is siu triju papildu ar ne vienas netiks?

žiūrint koks tas kosulys. Šiaip oregano labai tinka astmininkams smile.gif
Cat's claw - labai universalus, praktiškai nuo visko.
Pau darco - mano šeimai be poveikio kažkoks visai, nežinau kaip jūsiškei
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 13, 11:43)
žiūrint koks tas kosulys. Šiaip oregano labai tinka astmininkams smile.gif
Cat's claw - labai universalus, praktiškai nuo visko.
Pau darco - mano šeimai be poveikio kažkoks visai, nežinau kaip jūsiškei

Katik prasidejes, sausas. Turiu toki oregana, idomu kiek duoti i diena? Ir kiek cat claws? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nuolaida produkcijai ZARBEE 15 %. Produktai iš natūralių medžiagų. Asortimente jie turi sirupus vaikams nuo kosulio ir nuo skausmo.

Papildyta:
Nauja produkcija atsiradusi iherb Z nt. Kol kas puslapyje jie turi miltelinius kolageną, proteiną, xilitolį ir kt. produktai. Pradžiai galima pabandyti mažesnį kiekį. Nes yra įvairių įpakavimų.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 12 13, 12:15)
Katik prasidejes, sausas. Turiu toki oregana, idomu kiek duoti i diena? Ir kiek cat claws? Aciu  4u.gif

Bandykite kol kas dozių laikytis. Šio duokite 2, o katės nago žiūrint kokios firmos, Now Foods 6 berods eina į dieną, jos gana stiprios, turi būti poveikis.
Atsakyti
Ir man siuntimo islaidas padenge 4u.gif bet tai siuntinius gausim? Ar jie Olandijoje liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 13, 14:15)
Ir man siuntimo islaidas padenge 4u.gif bet tai siuntinius gausim? Ar jie Olandijoje liks biggrin.gif

Raso, kad gausim. Tik kada neaisku biggrin.gif o man reik iki Kaledu unsure.gif
Atsakyti