Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Maja Di @ 2016 12 12, 00:22)
Nuo pleiskanų kuris laikas perku šį šampūną . Viskas su juo gerai, tik kvapas nepatinka. Gal esat išbandžiusios kitų veiksmingų ax.gif.
Prasideda šildymo sezonas, prasideda pleiskanos...

vyrui padėda šampūnas muilas, kiek bande, tik tas ir padėda. Na aišku jo ir plaukai trumpi, jam patogu naudoti J.R. Liggett's, Old Fashion Bar, Shampoo, Coconut & Argan Oil
Atsakyti
Pastebėjau, kad labai pabrango Now foods ekologiškas arbatmedžio aliejus
Spalio gale jį pirkau už 8,99. Dabar jis kainuoja beveik trečdaliu daugiau blink.gif
Laimei, kad yra pigesnių jų. Pagal kiekį žymiai pigesnių. Pavyzdžiui šio (jo kiekis dvigubai didesnis nei Now Foods, kaina daug geresnė, bet kaip kokybė?) : http://www.iherb.com...l-oz-60-ml/9058 tuo metu kai užsakinėjau, tikrai tada nemačiau. Jis atsirado vėliau. O gal kaina palyginus su kitais tuo metu, buvo didesnė ir į jį nežiūrėjau net...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 12 gruodžio 2016 - 08:54
QUOTE(jurguze @ 2016 12 10, 07:48)
Kartoju klausimą ax.gif

Suma islieka 22 EUR, nepriklausomai nuo suntimosi budo. Tik jei jau uzkliutu muitinei, tai per pasta siunciantis tarpininkavimo mokestis zymiai mazesnis nei siunciantis per kurjerius.
Atsakyti
sveikos,

gal žinot kodėl neįmanoma pacituot forume?

nuo pleiskanų mano vyrui tinka Mill Creek jau ne vieną ir ne du butelius sunaudojo.

kam aktualu YumEarth saldainiai, tai radau pigiau juos LT bigsmile.gif ekosaldainiai.lt, dabar dar 30 proc. nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau užsisakyti dienos prekę serumas veidui su vit C. Tačiau rodo kad neturi. Kažkaip keista. Ir dažnai pas juos tokie nesusipratimai būna?
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 12 12, 21:17)
sveikos,

gal žinot kodėl neįmanoma pacituot forume?

nuo pleiskanų mano vyrui tinka Mill Creek jau ne vieną ir ne du butelius sunaudojo.

kam aktualu YumEarth saldainiai, tai radau pigiau juos LT  bigsmile.gif ekosaldainiai.lt, dabar dar 30 proc. nuolaida mirksiukas.gif

Kaip tik šitą turiu įsidėjus į norų sąrašą, jau galvojau bandyt, dabar palauksiu trečiadienio (gal bus akcijos šampūnams) ir bandysiu. O jis nesmirdi?
Saldainių pigiau prisipirkau knyguklubas.lt kai buvo 50 proc nuolaida viskam biggrin.gif . Ir LT kartais galima pigiau apsipirkti, juo labiau siuntimas nekainuoja ax.gif
Atsakyti
Kam aktualu YumEarth saldainiai Knyguklube jau kokia savaite taiko papildoma nuolaidos koda (pirkiniu krepselyje kairej pusej uzdeti varnele ir suvesti) SKAITYMO-AKIMIRKA -40 % VISKAM. Tik saldainiai jau gerokai pratustinti....bet pastebejau, kad lyg papilde kaikuriais... su visom -30+-40% nuoalidom maiselis isejo 2,09 EUR - siuntimas nuo 10 EUR nemokamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 13 gruodžio 2016 - 00:04
Ar perkate iherb šaltalankių aliejų? Gal aš nelabai moku ieškoti, bet man ne kokį pasirinkimą išmeta. O gal kas nors dar patartų kokiu gėriu papildomai (vaistus geriame) gydyti opaligę vaikui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 12 13, 00:01)
Ar perkate iherb šaltalankių aliejų? Gal aš nelabai moku ieškoti, bet man ne kokį pasirinkimą išmeta. O gal kas nors dar patartų kokiu gėriu papildomai (vaistus geriame) gydyti opaligę vaikui?  4u.gif

http://www.iherb.com...oil-10-ml/46984
http://www.iherb.com...oil-30-ml/51728
http://www.iherb.com...oil-60-ml/47722
Man rodos pas mus geriau pirkti, nebengt akcija kokia gera ismestu siai prekei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 13 gruodžio 2016 - 07:51
QUOTE(Kaira @ 2016 12 13, 00:01)
Ar perkate iherb šaltalankių aliejų? Gal aš nelabai moku ieškoti, bet man ne kokį pasirinkimą išmeta. O gal kas nors dar patartų kokiu gėriu papildomai (vaistus geriame) gydyti opaligę vaikui?  4u.gif

Skrandžiui ieškai? Kapsulėmis
Buckthorn-Seed-Oil-
Dar prie šaltalankių papildomai gerųjų bakterijų reikia arba mieliagrybis, pasižymintis probiotinėmis savybėmis atsparus antibiotikams.
Atsakyti
O gerai, kad nurodet sampuna nuo pleiskanu bigsmile.gif man irgi reik 4u.gif
Vis dar laukiu siuntinio is Olandijos pajudant. Gal kas gavot? O gal kazkur rasyti, nes panasus, kad iki Kaledu negausiu unsure.gif
Atsakyti
Pas mane va ką rašo prie siuntinio (gruodžio 5)

Potential Delivery Delay Due to Winter Storm Caly
DHL eCommerce continues to monitor Winter Storm Caly impacting the Northwest and Midwest regions of the United States. Adverse weather conditions may cause unavoidable delivery delays. We appreciate your patience and understanding during this winter event. DHL eCommerce will provide further updates as they become available. If you are awaiting delivery of your package outside of the impacted area and the package is not in your postal mail box, kindly direct questions or concerns to the merchant. The merchant and DHL eCommerce will work together to resolve the matter. DHL eCommerce is committed to providing you with the highest level of service.

Bet mano siuntinys tuo senuoju būdu
Atsakyti