Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(jurguze @ 2016 12 09, 06:31)
Kuri nors sakėtės DHL Express  būdu? Gal žinote, kokia bendra suma (be siuntimo),kad neužkliutų muitinei?

Kartoju klausimą ax.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, gal yra kokiu papildu paauglems, menesinu ciklui pareguliuoti? unsure.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 12 10, 07:37)
Gal galite patarti, gal yra kokiu papildu paauglems, menesinu ciklui pareguliuoti?  unsure.gif Aciu

Paauglei na tikrai neduočiau papildų dėl mm, nereaguliarus ciklas paauglystėje yra labai normalus dalykas. Ir nereiktų nieko reguliuot. Jums pasakytų ir mergaičių gydytojas. Nebent galima bendrus vitaminus, kuriuose būtų ciko. Mat brendimo laikotarpyje šis mineralas svarbokas. Tiek berniukams, tiek mergaitėms. Mano beveik paauglys berniukas gėrė šiuos paauglių vitaminus: http://www.iherb.com...-Capsules/22279
Dabar gers šituos: http://www.iherb.com...le-Wafers/58421

Šiuose abiejuose papilduose yra didesnis cinko kiekis, nei įprastai būna vaikų multivitaminuose. Tiesiog daugiau, ne 30 procentų dienos normos, kaip būna šio mineralo. O 100.

Man pačiai tie procesai prasidėjo labai vėlai, net sakyti gėda kada, ir susireguliuoti prireikė ilgų ne vienerių metų. Viskas vėliau buvo gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 gruodžio 2016 - 08:37
Gal galite patarti, gal yra kokiu papildu paauglems, menesinu ciklui pareguliuoti?  unsure.gif Aciu

Paauglems buna menesiniu sutrikimai nuo streso, o ne ginekologiniu problemu. Jei gydytojai nieko rimto neranda, galite pabandyti koki laika duoti glicino, melisos. Glicinas, tai paprasta amino rugstis, jis mazina psichoemocine itampa, gerina miega, didina protini darbinguma, mazina kraujotakos ir endokrininius sutrikimus. Ir kas svarbu, neturi jokio pasalinio poveikio.
http://www.iherb.com...odes=CAR-06835
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 10 gruodžio 2016 - 12:02
Žoleliniai PMS kompleksiukai irgi puikiai toks paauglei.
Atsakyti
Nebutinai nuo streso sutrinka menesines, nuo pat 12m vargau su nenormaliom mm, vargstu iki siol. Dekinga uz tai endokrininem bedom. Dabar jau papildai padeda, geriausiai is isbandytu - agnus castus.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 10, 12:01)
Paauglems buna menesiniu sutrikimai nuo streso, o ne ginekologiniu problemu. Jei gydytojai nieko rimto neranda, galite pabandyti koki laika duoti glicino, melisos. Glicinas, tai paprasta amino rugstis, jis mazina psichoemocine itampa, gerina miega, didina protini darbinguma, mazina kraujotakos ir endokrininius sutrikimus. Ir kas svarbu, neturi jokio pasalinio poveikio.
http://www.iherb.com...odes=CAR-06835

Kiek esu skaičiusi, tai gliciną reikia ištirpinti po liežuviu. O čia - milteliai. Įdomu ar yra koks skirtumas ax.gif
Atsakyti

Siaip nakvisu aliejus labai gerai sureguliuoja ir skausmus nuima 4u.gif Galima pirkti pas mus, iherb butu primrose oil, palyginkit kainas, kiekius, pirkit, kas jums atrodo patraukliau 4u.gif
Siaip ciklas priklauso ir nuo streso, ir nuo kuno svorio

tiesa pastebejau, kad kai rpadejau gerti spirulina, tai man dar geriau patvarke situos reikalus, matyt geriau gelezi pasisabvino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 10 gruodžio 2016 - 15:25
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 09, 18:40)
Nu zinokit mane tas DPD nervina, siandien rodo, kad 12,06 atsirado Eindhovene is Amsterdamo ir vis dar ten sedi, nors buvo numatyta gavimo Vilniuje data 12.07. Siandien jau 09, jokiu ziniu apie siuntini unsure.gif

Jungiuosi prie "likimo sesių". Pabando tegul kitą savaitę dar nebūt bigsmile.gif DPD ėmiau, nes keleto prekių noriu (norėjau) greitai sulaukt, bet jau pradedu įtart, kad per Global mail būčiau ar ne greičiau sulaukusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 12 10, 16:49)
Jungiuosi prie "likimo sesių". Pabando tegul kitą savaitę dar nebūt bigsmile.gif DPD ėmiau, nes keleto prekių noriu (norėjau) greitai sulaukt, bet jau pradedu įtart, kad per Global mail būčiau ar ne greičiau sulaukusi bigsmile.gif

pas mane ta pati situacija blink.gif

madre-labs-immune-punch-an-immune-support-blend papildas imuniteto stiprinimui puse kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 12 10, 14:01)
Kiek esu skaičiusi, tai gliciną reikia ištirpinti  po liežuviu. O čia - milteliai. Įdomu ar yra koks skirtumas ax.gif

Tabletes turi nereikalingu priedu, o miltelius beri po truputi po liezuvi ir ciulpi, man taip patogiau, vistiek tai daroma pries miega.

Paskutini karta pirkau isbandyti Physician's Formula tusa zalio lapo formos, mazdaug pries 1,5-2 menesius ir jau kazkoks sausas pasidare, labai sunku nudazyti blakstienas, gerai,kad dabar vel paemiau su zaliu kamstuku, jo daziausi daugiau, nei pusmeti ir sepetelis patogesnis, liksiu jam istikima http://www.iherb.com...7353_PFI-01063
Atsakyti
Nuo pleiskanų kuris laikas perku šį šampūną . Viskas su juo gerai, tik kvapas nepatinka. Gal esat išbandžiusios kitų veiksmingų ax.gif.
Prasideda šildymo sezonas, prasideda pleiskanos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 gruodžio 2016 - 22:26