Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Alchemie @ 2016 12 09, 17:40)
Nu zinokit mane tas DPD nervina, siandien rodo, kad 12,06 atsirado Eindhovene is Amsterdamo ir vis dar ten sedi, nors buvo numatyta gavimo Vilniuje data 12.07. Siandien jau 09, jokiu ziniu apie siuntini unsure.gif

turbut nepaguosiu, maniskis irgi Eindhovene ir "Customs clearance in process"... pas mane buvo numatytas pristatymas 12.12... yra kelios dienos dar, bet nesitikiu, kad bus laiku vietoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 12 08, 13:17)
...beje kalbant apie difuzorius - pirkau is Kinijos. Veikia super, naudoju labai daznai smile.gif

O kokį pirkot?

Vis bandau su šitu difuzoriumi lyginti

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 12 09, 08:59)
Užsisakiau ir aš tą difuzorių, seniai jau į jį žiūrėjau, dabar jam nuolaida. Kur pirkot adapterį iš USB į rozetę?  4u.gif Ar ten įtampa vienoda?

Prekybcentriuose yra tų adapterių už kelis eur.

QUOTE(aurum2010 @ 2016 12 09, 09:43)
As turiu paprasta nuo pakrovejo. Man  su juo neveikia tas difuzorius. Tiksliau kokias kelias minutes veikia, po to issijungia. Veikia tik per kompa.

Keista unsure.gif

O jei sugestų pirktas iš Iheb - kaip su garantija būtų?
Atsakyti
Susidėliojau naują krepšelį.
Pasiėmiau pakartotinai panom plaukų kondicionierių. Buvau ankščiau pirkusi, bet baigėme. Labai geras. Ir plaukai išsišukuoja ( maniškių plaukai iki kelių). Nebereikia panų kankinti kiekvieną kartą šukuojant.
O sau bandysiu atstatantį šampūną nuo pleiskanų. Nes LT kažkaip nebepataikau nusipirkti gero šampūno.
Balinančią dantų pastą pasiėmiau naudoti tikrai ne kasdien. Bet bus retkarčiais prasibalinti dantis. Vis netaip emaliui pakenks.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 12 09, 20:01)
O sau bandysiu atstatantį šampūną nuo pleiskanų. Nes LT kažkaip nebepataikau nusipirkti  gero

Man sitas sampunas visiskai nepasiteisino, sausina, kelia niezuli, pleiskanu dar padaugejo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 09, 21:02)
Man sitas sampunas visiskai nepasiteisino, sausina, kelia niezuli, pleiskanu dar padaugejo.

Turbūt šampūnai yra labai individualu. Nes, kaip rašiau, LT kokį šampūną perku, vis pleiskanos ir niežėjimai. Nors kažkam jie ir geri. Tai, sakau, įvertinsiu iš iherb. Gal man tiks.
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2016 12 09, 19:35)
O kokį pirkot?

Vis bandau su šitu difuzoriumi lyginti

Ju labai daug ten, as tai sita turiu, per akcija pirkau uz 13 euru My Webpage
perkant pasirenki europoni kistuka. Veikia labai tyliai ir graziai sviecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 12 09, 16:44)
turbut nepaguosiu, maniskis irgi Eindhovene ir "Customs clearance in process"... pas mane buvo numatytas pristatymas 12.12... yra kelios dienos dar, bet nesitikiu, kad bus laiku vietoje  unsure.gif

Nu kodel biggrin.gif kaip tikrai lietuvei, man smagiau laukti su kazkuo panasioje situacijoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zebriuk @ 2016 12 09, 16:44)
turbut nepaguosiu, maniskis irgi Eindhovene ir "Customs clearance in process"... pas mane buvo numatytas pristatymas 12.12... yra kelios dienos dar, bet nesitikiu, kad bus laiku vietoje  unsure.gif

Nu kodel biggrin.gif kaip tikrai lietuvei, man smagiau laukti su kazkuo panasioje situacijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 12 09, 21:07)
perkant pasirenki europoni kistuka. Veikia labai tyliai ir graziai sviecia smile.gif

Ačiū už nuorodą, kaip tik galvoju iš Aliexpress. Nes iš iherbo man neatrodo gera idėja jungiamas prie kompo ar telefono. Norisi tradiciškai, su kištuku. Kažin kokia nuolaidų akcija bus artimiausia Aliexpress? Gal tikėtis nebent pokalėdinio išpardavimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 gruodžio 2016 - 21:31
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 12 09, 22:29)
Ačiū už nuorodą, kaip tik galvoju iš Aliexpress. Nes iš iherbo man neatrodo gera idėja jungiamas prie kompo ar telefono. Norisi tradiciškai, su kištuku. Kažin kokia nuolaidų akcija bus artimiausia Aliexpress? Gal tikėtis nebent pokalėdinio išpardavimo?

Ten kasdien kokia akcija buna, difuzoriams geru kainu ismeta tikrai daznai. Tik tikrintis nuolat reikia..
https://www.aliexpre.......o_desc&tag=
As galvojau gal dar ir masinai ji paimti, idomus daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 12 09, 22:07)

Aš tokio dabar laukiu. Surizikavau su kitaicais, pasispjaudau, pasispjaudau ir vėl karts nuo karto kažką nusiperku biggrin.gif . Mokėjau 13 su kapeikom ax.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit taip dėl to siuntimo. Mano vieną siuntinį rodo kaip vis dar Amerikoje, o jau seniai pas mane. Grubykų karas ten tie jų numeriai smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ar vėl pristatymas pasikeitė, kad "Global mail" yra neregistruotas siuntimas (siuntiniai 11.18 ir 11.23)? Paskutiniu metu visi siuntiniai buvo registruoti, o šiandien grįžus namo randu 2 siuntinius ant lietaus mirkstančius doh.gif Taip seniau paštininkė darydavo, kai buvo neregistruotas siuntimas, nu bet palikti ant lietaus, viskas permirkę. Gerai, kad nieko dovanų nepirkau ir pakuotės nesvarbu.
Ir pirmą kartą gavau kremą sudužusiam indelyje, taip laukiau serumo http://www.iherb.com...-oz-59-ml/44720. Kaip suprantu reikia jiems parašyti emailu info@iherb.com ir nusiųsti foto, turėtų grąžinti pinigus? Nu bet patys kalti, įdėjo kelias prekes į didžiulę dėžę, nes pirkau šepetį (http://www.iherb.com...h-1-Brush/55080), o jis toks su pakuote ilgesnis ir į jų standartinę nedidelę dėžutę netilpo.
Atsakyti