Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 12 09, 09:59)
Užsisakiau ir aš tą difuzorių, seniai jau į jį žiūrėjau, dabar jam nuolaida. Kur pirkot adapterį iš USB į rozetę?  4u.gif Ar ten įtampa vienoda?

Tinka tas elementarus, pvz nuo pakrovejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 12 09, 10:59)
Užsisakiau ir aš tą difuzorių, seniai jau į jį žiūrėjau, dabar jam nuolaida. Kur pirkot adapterį iš USB į rozetę?  4u.gif Ar ten įtampa vienoda?

tiko paprastas pakrovėjas nuo telefono, tokio tipo
https://www.google.c.....n5vTZGIOx1fM:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 09 gruodžio 2016 - 09:33
QUOTE(Linni @ 2016 12 09, 10:23)
Tinka tas elementarus, pvz nuo pakrovejo  4u.gif

As turiu paprasta nuo pakrovejo. Man su juo neveikia tas difuzorius. Tiksliau kokias kelias minutes veikia, po to issijungia. Veikia tik per kompa.
Atsakyti
QUOTE(aurum2010 @ 2016 12 09, 10:43)
As turiu paprasta nuo pakrovejo. Man  su juo neveikia tas difuzorius. Tiksliau kokias kelias minutes veikia, po to issijungia. Veikia tik per kompa.

Kaip keista. Irgi nuo telefono naudoju, ir nieko panasaus nenutinka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2016 12 08, 15:38)
Aš klausinėjau ir turiu wish liste jį įsimetus 4u.gif po jūsų komentaro einu susidėsiu į krepšį biggrin.gif

Manau, kad tikrai nenusivilsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurum2010 @ 2016 12 09, 11:43)
As turiu paprasta nuo pakrovejo. Man  su juo neveikia tas difuzorius. Tiksliau kokias kelias minutes veikia, po to issijungia. Veikia tik per kompa.

keista, o pas Jus NowFoods difuzorius?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 09, 11:12)
keista, o pas Jus NowFoods difuzorius?

Mano toks pat difuzorius kaip ir Jusu. Matyt, ne visi tinka pakroveju modeliai.
Atsakyti
QUOTE(aurum2010 @ 2016 12 09, 13:05)
Mano toks pat difuzorius kaip ir Jusu. Matyt, ne visi tinka pakroveju modeliai.

mano nuo iphone , kaip nuorodoje, veikia tfu, tfu
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 09, 12:13)
mano nuo iphone , kaip nuorodoje, veikia tfu, tfu

Mano pakrovejas nuo mp3 grotuvo. Teks pirkti kita pakroveja, nes labai nepatogu prie kompo ji naudoti, lempos gaubtas neuzsifiksuoja. Buvau apliejus klaviatura.
Atsakyti
QUOTE(aurum2010 @ 2016 12 09, 13:35)
Mano pakrovejas nuo mp3 grotuvo. Teks pirkti kita pakroveja, nes labai nepatogu prie kompo ji naudoti, lempos gaubtas neuzsifiksuoja. Buvau apliejus klaviatura.

pritariu, man irgi butu nepatogu prie kompo

kombo pasiulymas ir dar - 15 ax.gif kombo pasiulymas 4u.gif
Atsakyti
Trumpo galiojimo nupigintose prekėse atsirado "blood detox" produktas, kraujui valyti: http://www.iherb.com...ggie-Caps/70729
Galioja iki 2017 kovo. Bet sudėtis, mano manymu, tiesiog puiki: Red Clover Bism; Licorine Rt; Burdock Rt; Pau d'Arco Sarsaparilla Rt; Fo-Ti Rt; Alfalfa Lf; Hawthorn Lf., Flwr; Buckthorn Brk, Echinacea p.; Garlic; Kelp ext; Sea Buckthorn Bry.; Dulse Lf; Amla Bry.; American Ginseng Rt.; Bladderwrack; Goldenseal Rt; Oregon Grape Rt; Astralagus Rt; Poria Cocos; Yellow Dock Rt; Prickly Ash Brk; Dandelion Rt.; Ginger Rt.; Capsicum; Milk Thistle Sd; Rose Hips; Irish Moss. Pradinė kaina buvo apie 23 Eur, dabar 13,70 Eur.
Rašo, kad šalina toksinus, švarina kraują, taip pat imunitetui gerai. Matau sudėtyje ir Pau D arco, ir česnakas, ir žolelių mums žinomų, bei nežinomų. Ir tas pats kelp. Liko du.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 gruodžio 2016 - 15:38
Gera kaina Now-Foods-Cycle-Comfort, pagrindine sudetine dalis cinkas, imuniteta taip pat pastiprins! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu zinokit mane tas DPD nervina, siandien rodo, kad 12,06 atsirado Eindhovene is Amsterdamo ir vis dar ten sedi, nors buvo numatyta gavimo Vilniuje data 12.07. Siandien jau 09, jokiu ziniu apie siuntini unsure.gif
Atsakyti