Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(siluetas @ 2016 12 08, 14:58)
o kiek kainavo? gal laukt nuolaidos dar  biggrin.gif

Man pavyko nupirkit su -20 % , buvo trečiadienis, kai keičiasi akcijos , leido pasinaudoti -20 viskam. Bet šeip Now Foods kaip suprantu nelabai buna akcijų, nebent - 10 viskam
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 12 07, 14:20)

Nepamenu kuri klauset apie Physicians formula eye-liner'i http://www.iherb.com...09?rcode=dmf697 . Isbandziau vakar ir siandien, sakiau pasidesiu I atsargas, bet baisia moteriskai nagai panizo biggrin.gif zodziu, kol kas galiu pasakyti tik wooooooooow, net sakyciau is Iherbe pirktos kosmetikos tai kol kas visikas topas,- as niekad nemokejau tos linijos nusipiest, nu bet sitas daiktas toks plonytis ir taip puikiai dengias, kad vienas malonumas dazytis ir tokiai nemoksai kaip as. Tamsiai ruda spalva liuks atrodo, ne per ryskiai ir tikrai dera  ir su juodu tusu. Mastau dar sian pasiimt atsargai dar viena. Apie ta pazada, kad nuo  jo ir blakstienos kaip pas lele uzaugs, kol kas negaliu pakomentuot biggrin.gif

Aš klausinėjau ir turiu wish liste jį įsimetus 4u.gif po jūsų komentaro einu susidėsiu į krepšį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 12 08, 15:38)
Aš klausinėjau ir turiu wish liste jį įsimetus 4u.gif po jūsų komentaro einu susidėsiu į krepšį biggrin.gif

O aš galvojau pirkti nepirkti kai buvo akcija ir išmečiau iš krepšo, nenusipirkau ax.gif . Na kai bus akcijos vėl, reiks bandyti, nes kažkieno rekomenduotas Prestige Cosmetics nepatiko, gal geriau rudą reikėjo rinktis arba nemoku dažytis, man per daug juoda gaunas.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 08, 10:19)

O man rodo virsuje:  Forumas  Pagalba  Sena Versija  Paieska

Bandziau rasyti zinute ir po to dave persijungti i sena versija.

Aciu 4u.gif atrodo prisijungiau prie senos versijos smile.gif man ten reklamos visokios sokineja, sunku suziureti ax.gif
Atsakyti
Kas megsta multivitaminus, dienos preke su didele nuolaida http://www.iherb.com...odes=SOR-47312
Atsakyti
Puiki sudėtis multivitaminų http://www.iherb.com...0-tablets/24293. Ir gerti užtenka tik po vieną tab. per dieną.
Papildyta:
Gal kas atsimena ar senai buvo Nature's Way nuolaidos? Norisi užsisakyti nemažai, bet kažkaip tikiuosi pasinaudoti kokia nuolaida. Tai nežinau ar laukti. O gal Kalėdų proga iherbas bendrai krepšeliui duoda nuolaidas.
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2016 12 08, 14:58)
o kiek kainavo? gal laukt nuolaidos dar  biggrin.gif

Pažiurėjau, ir pasirodo jam taikoma -15 dabar 4u.gif

Krepšelyje matau - 20 % šiam Everyday Minerals, Jojoba Base, Almond 6N, .17 oz (4.8 g) produktui 4u.gif nors niekaip nesuprantu kodėl taiko -20. Vakar buvo daugiau pozicijų, šiandien jau nėra, o šis liko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 08 gruodžio 2016 - 22:06
QUOTE(Minutėlė @ 2016 12 08, 20:59)
Gal kas atsimena ar senai buvo Nature's Way nuolaidos? Norisi užsisakyti nemažai, bet kažkaip tikiuosi pasinaudoti kokia nuolaida. Tai nežinau ar laukti. O gal Kalėdų proga iherbas bendrai krepšeliui duoda nuolaidas.

Manyčiau, kad gal ir seniai. Gerai žinau šitą brandą, tai turėjau pastebėti.
Atsakyti
Visai neseniai ziurejau, nebuvo nei vienos prekes short date skyriuje ir va viena atsirado, papildas puse kainos, sakyciau neblogas Blood-Detox vadinasi , sudarytas is 15 vaistazoliu 4u.gif
Atsakyti
Kuri nors sakėtės DHL Express būdu? Gal žinote, kokia bendra suma (be siuntimo),kad neužkliutų muitinei?
Atsakyti
Užsisakiau ir aš tą difuzorių, seniai jau į jį žiūrėjau, dabar jam nuolaida. Kur pirkot adapterį iš USB į rozetę? 4u.gif Ar ten įtampa vienoda?
Atsakyti
Dabar su nuolaida didele - Cycle comfort http://www.iherb.com...gie-Caps/64248?. Sudėtyje, vienoje kapsulėje, cinko 200 procentų paros normos. Palengvinti nemalonius simptomus menstruacijų metu. Turiu cinko, nes pagrindinė sudėtis jo, tai šį kartą nepirksiu. Bet man patinka šis papildas pagal sudėtį. Aš turiu Optizinc tai jo ten lygiai tiek pat.
Kitas ingredientas - imbiero šaknis. Imbieras taip pat yra gerai, juk vartojame imbierą susirgus ir profilaktiškai. Cinkas naudingas apsisaugoti nuo virusų, plaukų, nagų, odos grožiui. Naudoju tos pačios firmos cinką, tik kitą formą ir be imbiero šaknies. Bet visos paslaptys paaiškėja išvydus sudėtį. Apie šį gaminį, jei šiuo metu reikėtų priemonės menstruacijoms palengvinti, tikrai pagalvočiau. Cinkas bisglycinate formos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 gruodžio 2016 - 09:14