Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 12 07, 21:14)
na gi dosnus tas Iherbas pries sventes  4u.gif  mirksiukas.gif
( kaip idomiai cituoja blink.gif )

Namuose prie naujos forumo versijos prisijungiau, tai kazkaip keistai ir man cituojasi smile.gif kazkos nesuderinamumas gal gaunasi tarp senos ir naujos versijos
Atsakyti
Sveikos,

Gal koki patikusi lupu blizgi su kempinele uzrodytumet?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 12 07, 22:44)
Namuose prie naujos forumo versijos prisijungiau, tai kazkaip keistai ir man cituojasi  smile.gif  kazkos nesuderinamumas gal gaunasi tarp senos ir naujos versijos

Man irgi nepatinka ta naujoji versija, o jei cituoji joj parašytą žinutę, visokių hieroglifų prisirašo ax.gif . Kažkaip lupdažių nelabai kas komentuoja, ar perkate iherbe? Noriu kažkokio nerėkiančio, neutralios spalvos. Gundausi šį pabandyti , patenka į nuolaidinius ax.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2016 12 06, 09:58)
Su kodu GET10 nuolaida krepšeliui 10 proc. Perkant už 40 $.
Aš bandžiau iš specials skyriaus susikrauti tokį krepšį  , mokėti išeina 17,95 eur., o prieš nuolaidas jau virš 40 gaunasi ir taiko 10 proc. nuolaidą.

Nebetaiko, vakar buvau susikrovus taip, tai taikė, dabar rašo invalid code ax.gif . Matyt susisgribo ir 40 turi būti po nuolaidų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 12 08, 00:37)
Sveikos,

Gal koki patikusi lupu blizgi su kempinele uzrodytumet?

Turiu tokį Pacifica, Enlightened Gloss, Nourishing Mineral Lip Shine, Nudist malonus, neryškus

vartotojo įkelta nuotrauka

kempinelės man patinka ecotools, pigiai ir gerai - dabar dar ir akcija EcoTools, Facial Sponges, 3 Pack
Atsakyti
Ką gero ar blogo galite apie tokį difuzorių pasakyti:
DIFUZORIUS
Noriu, bet nežinau, į ką atkreipti dėmesį ax.gif

Susikroviau vitamininį krepšiuką: Krepšiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siluetas: 08 gruodžio 2016 - 00:31
QUOTE(siluetas @ 2016 12 08, 01:23)
Ką gero ar blogo galite apie tokį difuzorių pasakyti:
DIFUZORIUS
Noriu, bet nežinau, į ką atkreipti dėmesį  ax.gif

Susikroviau vitamininį krepšiuką: Krepšiukas

Kazkas rase, kad tas difuzorius nedidelis, jungiamas per usb jungti prie kompo. Jungimui i rozete reiketu isigyti adapteri. Pries koki menesi jam taike 20 proc nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 07, 22:31)
Man irgi nepatinka ta naujoji versija, o jei cituoji joj parašytą žinutę, visokių hieroglifų prisirašo ax.gif . Kažkaip lupdažių nelabai kas komentuoja, ar perkate iherbe? Noriu kažkokio nerėkiančio, neutralios spalvos. Gundausi  šį pabandyti , patenka į nuolaidinius ax.gif

Svarbiausiai, kad nebėra mygtuko į seną versiją persijungti doh.gif ir nuorodą "ant viršaus" atidaro, o ne naujame skirtuke...

Lūpdažiai ir mane domina, pirkau tik balzamus visokius, kaip čia dabar be lūpdažio biggrin.gif
Atsakyti
Turiu tą difuzoriu ir labai džiaugiusi juo , dirba ir nuo rozetės (per adapterį). Garinant tokiu budu eteriniai nepraranda savo savybių. Ir reikia vos 5 lašų, dirba apie 4 val, gal ir daugiau - atsijungia automatiškai kai baigiasi vanduo.
Keleta DIFOZORIAUS nuotraukų:

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Uzsakiau vakar krepsiuka http://www.iherb.com...6..._GIO-14008, 10% netaike, bet kai deliojau, vietoj Giovanni dejau ginkgo biloba, tada duodavo, nors pries nuolaidas nebuvo 40$ sumos. Bet gaudavosi keliais centais daugiau, nei 22 eur, taip gaila, bet bent siuntimas 3,32 gavosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 12 08, 08:29)
Svarbiausiai, kad nebėra mygtuko į seną versiją persijungti  doh.gif ir nuorodą "ant viršaus" atidaro, o ne naujame skirtuke...

Lūpdažiai ir mane domina, pirkau tik balzamus visokius, kaip čia dabar be lūpdažio biggrin.gif

O man rodo virsuje: Forumas Pagalba Sena Versija Paieska

Bandziau rasyti zinute ir po to dave persijungti i sena versija.
Atsakyti
Šiandien 19.30 per LRT bus laida "Specialus tyrimas", kur pagal anonsą girdėjau, kad bus kalbama tai, kas mums aktualu - pašto darbuotojų ir muitinės tarpininkų darbą. Šiandien kaip tik gerai užsikeikėm dėl jų. Bet ne dėl iherb'o.
Vakar ploviausi galvą drėkinančiu šampūnu, http://www.iherb.com...-oz-250-ml/6419
jau buvau pamiršusi tą gaivinantį citrusų kvapą. Patinka, kad šampūnas yra tirštokas, tad gerai putoja ir verčiau dėti jį ant dar nespėjusių nuvarvėti plaukų. Nebesinori pirkti čia jokių šampūnų, nei papildų, nei kosmetikos kai yra iherb. Net nebesvarbu, kad keliauja apie porą savaičių. Įpranti žmogus prie kokybės labai jau greitai. Dar būtinai pirksiu šampūną, primenantį senobinį ūkinį muilą su arganais. iki Kalėdų jau turbūt nespėtų ateiti. O GAL? Mano manymu tai viena geriausių dovanų moteriai, vertinančiai natūralumą ir gerą, natūralią kosmetiką. O daug kas tokių net nematę. Supakuoji kaip nors gražiai dar, ir mmmm.... gavėjui fantastiška prabanga ir smalsumas išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 08 gruodžio 2016 - 11:09
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 08, 09:04)
Turiu tą difuzoriu ir labai džiaugiusi juo , dirba ir  nuo rozetės (per adapterį). Garinant tokiu budu eteriniai nepraranda savo savybių. Ir reikia vos 5 lašų, dirba apie 4 val, gal ir daugiau - atsijungia automatiškai kai baigiasi vanduo.

o kiek kainavo? gal laukt nuolaidos dar biggrin.gif
Atsakyti
Gal esate bande Now foods argano alieju? Kiek atsiliepimu beskaitai, beveik prie visu bus parasyta kad cia neoriginalus.. doh.gif doh.gif
http://eu.iherb.com/...-oz-59-ml/41800

Sitas tai tikrai per pigus, kad butu tikras..
http://eu.iherb.com/...-oz-60-ml/50488

Acure Organics nepatinka, kad permatomas buteliukas, negi sunku buvo tamsu padaryti smile.gif

beje kalbant apie difuzorius - pirkau is Kinijos. Veikia super, naudoju labai daznai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 gruodžio 2016 - 13:19