Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Monteverte @ 2016 12 04, 20:45)
Padėkite, mergytės, seniai turėjau loyalty ir rewards, o gal niekada neturėjau rewards, kol buvo Loyalty, tai neramu kažkaip. Neužklius tie 0.44? Kaip manote? Tikrai tik subtotal rašys?

Subtotal:$22.22

Shipping:$3.52

Rewards $0.44

Order Total: $25.30

Pritariu Rožės vardas - pirkit eurais, tada order history užsakymus rodo eurais. Kai prisikabino muitinė, pateikiau iš order history print screen nuotrauką, eurais buvo subtotal 21,98 eu ir paleido. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2016 12 04, 21:45)
o yra ir europinis iherb? Nes matau kainas eurais,tik siuntimo salygu nerandu  unsure.gif

Tas pats iherb.com tik viršuje nustatykit šalį, valiutą. O sąlygos matosi atidarius krepšelį, yra keli siuntimo pasirinkimai. Siunčia iš JAV, todėl svarbu subtotal neviršyti 22 eu, kitaip teks papildomai mokėti mokesčius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 04 gruodžio 2016 - 20:55
Matau perkate šį šveitiklį, įdomu ar jis dėl mikrodalelių šiurkštokas, ar pats graužia odą?
Azelique

Kaip surandate trumpo galiojimo prekes? Vis kas nors įmeta nuorodą, tada aišku, o kaip Iherbe ieškoti?
Atsakyti
Trumpo galiojimo nukainuotos prekės
Kaip pačiame puslapyje, be šio linko rasti nežinau. Aš jį išsisaugojusi.

Kaip surandate trumpo galiojimo prekes? Vis kas nors įmeta nuorodą, tada aišku, o kaip Iherbe ieškoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 04 gruodžio 2016 - 21:41
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 12 04, 22:10)
Matau perkate šį šveitiklį, įdomu ar jis dėl mikrodalelių šiurkštokas, ar pats graužia odą?
Azelique

Aš pirmą kartą pirkau, bandysiu, kaip už tokią kainą galima ir nebandžius pirkti ax.gif
Sutrumpinto galiojimo prekės: http://www.iherb.com/Short-Dated-Sale
Atsakyti
Jau naudoju Azelique, daleles nedideles, konsistencija rieboka, kvapas neblogas.

Nera Iherbe galimybes ieiti i trumpo galiojimo skyreli, tesiog reika i google suvesti short date sale Iherb ir ismeta.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 12 04, 20:27)
Rašo tik subtotal. Ir dar kai muitinė fotkina, viska uzdengia, kad apsikvailintum, nepazintum siuntinio. Kodėl jūs perkate doleriais, pirkite eurais ir bus ramu, iki 22 eur ir irodysite. Jei kas.

Jau kelis kartus esu rašiusi. Jie gi nerašo eurais, jie savo durnu kursu išverčia į dolerius ir mūsų muitinė tada dažnai prikimba, prašo įrodymus pateikti ir panašiai. Tiesiog noriu to išvengti kiek įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 04, 23:23)
Jau kelis kartus esu rašiusi. Jie gi nerašo eurais, jie savo durnu kursu išverčia į dolerius ir mūsų muitinė tada dažnai prikimba, prašo įrodymus pateikti ir panašiai. Tiesiog noriu to išvengti kiek įmanoma.

Bet tada tikrai irodysite. Man prieš savaitę užkliuvo - paleido. Tiesiog nusiųsti printscreenus reikia. Ir viskas. O usd jei pirkdama uzkliusi, geruoju nesibaigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 04 gruodžio 2016 - 23:44
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 04, 23:19)
Nera Iherbe galimybes ieiti i trumpo galiojimo skyreli,

Per telefoną tai tikrai galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2016 12 05, 09:38)
Per telefoną tai tikrai galima  ax.gif

O kur ka spaudziate?

Short date sale, tai nera clerance, gal apie ji kalbate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 05 gruodžio 2016 - 10:14
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 05, 10:14)
O kur ka spaudziate?

Short date sale, tai nera clerance, gal apie ji kalbate?

Kairėje pusėje viršuje paspaudus ant brūkšnelių, išlenda meniu, tada "Deals", o tada "Short Dated Sales" smile.gif
Atsakyti
Ir aš susidūriau su mokėjimo problema. Baiginėjasi pinigai mano Paypale ir še tau, kad nori. Paylap balansas beveik 29 USD, o iherbo kaina tik 25,30 USD ir neleidžia apmokėti. Būtinai noriu mokėti Paypalu, dėl dingimo rizikos, jei kas.
Tiesa, prie apmokėjimo išskirsto, kad neva dalis pinigų yra iš mano VISA (10,14 eur), o likusi dalis tarsi Paypalo, nes gauta per Paypal iš kitų žmonių. Tai gal čia bėda? Bet nuo kada Paypal negeba apjungti pinigų bendrai? unsure.gif
Tai ką daryti? Aš negaliu dabar iš niekur paimti tų pinigų kaip tik iš savo VISA. Jei aš papildysiu internetinę Virtuon VISA ar kas pasikeis? Ar jau tada paims tuos pinigus Paypla ir iherb? Gal įsivaizduojate? unsure.gif
Ir bliamba, jau rodo Paypale su minusu du mokėjimus iherbui, kad pending, nes paspaudžiau du kartus. Siaubas, ką daryt? unsure.gif

Dabar radau, kad galima pridėti pinigus iš Lietuvos bankų į Paypal. Bet nieko nebesuprantu. Kai perku per Ebay, tai galiu turėti tuščią Paypal sąskaitą, svarbu, kad į VISA papildyta ir savaime gaunasi apmokėjimas per Paypal, o čia kažkokia nesąmonė dabar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 gruodžio 2016 - 12:12
Gal yra Iherbe kas nors nuo plaukų slinkimo unsure.gif
Bet butent zmogui nustatyta židinine alopecia ( plaukų slinkimas židiniais )
Atsakyti