Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

Susidėjau krepšelį.
Q 10 ir 5-HTP. Žiema, tai reikia pačiai pastiprinti organizmą. Reikia kad seratoniną padėtų organizmui gaminti. Vis dėl to vakarai ilgi.
Na ir vaikams imunitetui pastiprinti pastilių ir ledinukų. Neprošalį kartu su geriamais multivitaminais papildyti cinku,echinacėja.

O dėl probiotikų vartojimo, tai ir vaikams ir suaugusiems negalima ištisai vartoti. Yra kursas ir viskas. Kitaip žarnyno mikroflorą ,,sugadinsite'' ir organizmas nebegamins reikiamų bakterijų. Tas probiotikas nėra jau toks nekaltas produktas. Dažniau galima geriau duoti natūralų jogurtą ar kefyrą ( natūralų).
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2016 12 04, 16:56)
Aš savo vaikui su pertraukomis duodu, nes jam - AD ir turi bėdų su žarnynu.

Mano panom irgi pradžioje buvo AD nustatytas. Bet kažkaip labai vengėme produktų, kurie sukelia pasekmes. Dabar jau išaugome(mums 7 metai). Tai probiotikus duodavau tik kartą metuose. Kai vykdavome į sanatoriją. Nes kito varianto apsisaugoti ten nėra. O daugiau duodu raugintą pieną, natūralų jogurtą.
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 12 01, 10:40)
Monteverte, siandien atsiemiau spalio 16 d uzsakyma. Jus gavot savaji?

Jau vakar ir manasis lapelis atėjo, šiandien parsinešiau smile.gif Vadinasi, neverta žiūrėti į tą teackingą, grybukų mėgėjas parodyti, nes vis dar rodo, kad Amerikoje kažkur. Taip išeina, kad tik sutapimas, kai anuos kartus man gražiai viską rodė, kad Lietuvą pasiekė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 12 04, 16:09)

Mano panom irgi pradžioje buvo AD nustatytas. Bet kažkaip labai vengėme produktų, kurie sukelia pasekmes. Dabar jau išaugome(mums 7 metai). Tai probiotikus duodavau tik kartą metuose. Kai vykdavome į sanatoriją. Nes kito varianto apsisaugoti ten nėra. O daugiau duodu raugintą pieną, natūralų jogurtą.

Mano vaikui irgi 7m. Bet AD kaip tik paūmėjo. Kelis metus buvo ramu.
Atsakyti
Ir as susidejau dovanu-sau-Kaledu proga pilnus krepselius. Kosmetika bandysiu pirma karta, kauke labai giria, o seselius rinkausi del ne itin stiprios pigmentacijos ir ne itin didelio blizgesio

http://www.iherb.com...mp;rcode=DMF697
http://www.iherb.com...mp;rcode=DMF697

Ir dar viena krepseli mintyse jau delioju...Tikrai bus bankrotas su viena po kitos einanciom puikiom akcijom
Atsakyti
As dar apie YumEarth ledinukus, kadangi su siuntimu brangokai gaunasi, pasirodo pas mus jomis irgi prekiauja http://www.ekosaldai...roller=category

http://www.iherb.com...odes=YUE-00186, tokia pat pakuote su kodu KALEDOS ir siuntimu gaunasi 5,55 €, dvi pakuotes su siuntimu 10,10 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 04 gruodžio 2016 - 19:01
Canselinau užsakymą, 2 trial prekes buvau įsidėjus, bandau iš naujo dėt, nebeleidžia už trialinę kainą unsure.gif . Ką darot tokiu atveju, laukiat ar jau nuplaukė mano galimybė tais trialais pasinaudot ax.gif
Papildyta:
ir rewards nebėra ax.gif
Atsakyti
Mano dukra ,,cancelino'' užsakymą. Bet vistiek iherbas jį išsiuntė ir pinigus iš sąskaitos nurašė. Ižsakymą gavo
Atsakyti
Padėkite, mergytės, seniai turėjau loyalty ir rewards, o gal niekada neturėjau rewards, kol buvo Loyalty, tai neramu kažkaip. Neužklius tie 0.44? Kaip manote? Tikrai tik subtotal rašys?

Subtotal:$22.22

Shipping:$3.52

Rewards $0.44

Order Total: $25.30
Atsakyti
Surinkau krepšelį , labai gera kaina pilingui, tiks ne visiems nes šiurkštokas.
krepšelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 04, 19:45)
Padėkite, mergytės, seniai turėjau loyalty ir rewards, o gal niekada neturėjau rewards, kol buvo Loyalty, tai neramu kažkaip. Neužklius tie 0.44? Kaip manote? Tikrai tik subtotal rašys?

Subtotal:$22.22

Shipping:$3.52

Rewards $0.44

Order Total: $25.30

Rašo tik subtotal. Ir dar kai muitinė fotkina, viska uzdengia, kad apsikvailintum, nepazintum siuntinio. Kodėl jūs perkate doleriais, pirkite eurais ir bus ramu, iki 22 eur ir irodysite. Jei kas.
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2016 12 04, 17:01)
Mano vaikui irgi 7m. Bet AD kaip tik paūmėjo. Kelis metus buvo ramu.

Mums labai padeda, dar pasiieskojau Info. Nenutrauksime iki pavasario. Užtenka mums kosulių ir plaučių uždegimą pernai turėjome. Niekur nerašo, kad prie jų įprantama. Kaip tik radau, kad galima nuolat, kaip išrugas ar chimci. Reiks parodyti mūsų Brežnevo laikų gydytojai buteliuką, nes eisim skiepytis. Kažin, supras ji ten kažką smile.gif Net neparekomendavo jų po antibiotikų. Tipo nereikia gal. Anksčiau gi nebuvo.
Parašyta populiariąja kalba: http://sveikata.lryt...-bakterijos.htm
"Tokius gerųjų bakterijų preparatus galima vartoti ilgai, nes prie jų organizmas nepripranta. Šie nesukelia nepageidaujamo šalutinio poveikio. Probiotikai, kurių organizmas neįsisavina, savaime pasišalina iš organizmo. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 04 gruodžio 2016 - 21:02
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 04, 20:06)
Canselinau užsakymą, 2 trial prekes buvau įsidėjus, bandau iš naujo dėt, nebeleidžia už trialinę kainą unsure.gif . Ką darot tokiu atveju, laukiat ar jau nuplaukė mano galimybė tais trialais pasinaudot ax.gif
Papildyta:
ir rewards nebėra ax.gif

Rewards atsirado, bet trialų už sumažintą kainą nebeduoda, pasirinkau kitus: krepšelis
Atsakyti
o yra ir europinis iherb? Nes matau kainas eurais,tik siuntimo salygu nerandu unsure.gif
Atsakyti