Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(ericute @ 2016 12 03, 23:31)
Merginos,kokiu perkate naturalesnius vitaminus ir probiotikus vaikams? As visada is childlife perku ir equzen,bet norisi kazka naujo pasibandyt  smile.gif

Jau labai seniai kramto Garden of Life multi. Kazko ypatingo nepastebiu, vitaminai ir tiek. O vat Garden of Life probiotikai, tai atradimas. Vienas is vaiku daznai sirgdavo. Pradejau juos duoti menesi pries einant i darzeli, nes galvojau, jog neisbus ten nei triju dienu nepasigaves ligos. Neserga! Trys menesiai ir nepraleido nei vienos dienos. Tik karta buvo prisikabinus sloga. Esu maloniai nustebinta, zinoma, 100% to tvirtinti negaliu, bet esu linkusi pliusa deti siems probiotikams. Vaikui 2m.. O kad taip ir toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 03 gruodžio 2016 - 23:13
QUOTE(neringa0714 @ 2016 12 03, 21:41)
Siuntinį gavau, tik užklijuotas geltonas lipdukas su tekstu "Goods Do Not Meet The Requirement Of Article 9 and 10 Of The Contract For The Foundation Of The European Community". Kam nors taip buvo?

Visada būna.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2016 12 03, 22:55)
Bukit geros, patarkit ka nors kovoj su koju nagu grybeliu  4u.gif

Šis labai geras, tikrai padėjo, bet dabar nebėra pardavime. Kas patiko, jog buvo lapelis, kad grąžins pinigus jei nepadės išsigydyt ax.gif . Turiu šį losjoną, profilaktiškai po baseino šeimai kojas liepiu išsitept ax.gif . Ar išgydytų negaliu pasakyt ax.gif . Gal šis pagelbėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0714 @ 2016 12 03, 21:41)
Siuntinį gavau, tik užklijuotas geltonas lipdukas su tekstu "Goods Do Not Meet The Requirement Of Article 9 and 10 Of The Contract For The Foundation Of The European Community". Kam nors taip buvo?

Man ant kiekvienos siuntos toks lipdukas būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2016 12 03, 21:55)
Bukit geros, patarkit ka nors kovoj su koju nagu grybeliu  4u.gif

Profilaktiskai arbatmedziu aliejumi galima tepti ir greifruktu seklu ekstraktu.http://www.iherb.com...=NBC-01000
Atsakyti
Mačiau Dimilė lyg rašė apie gerasias bakterijas. Mums gerosios bakterijos vaikui tapo pačiu geriausiu vitaminu. Irgi, stebuklas ar ne, virusus gaudydavęs ligonėlis nebeserga. Dar duodu vitaminus kitus, bet įtariu, kad čia gal ne jie labiau padėjo šį kartą, (o gal viskas kartu ax.gif ) Buvau nustebus, bet skaitau komentarus ten intensyviai. Ir žmonės džiaugiasi minėdami būten sustojusį vaikų sirgimą, šalia gerųjų bakterijų atsiliepimų. Kadangi pabijojau, kad standartinių mums nepakaks, ėmiau stipresnes, brangesnes. Tos baigėsi, dabar naudojame šias: http://www.iherb.com...60-Tablets/3952
Dar kitokių užsakiau ir jos jau kelyje. Bandau išklausti vaiko ar daug darželyje dabar vaikų serga, gal tai tik sutapimas. Ar daug jūsų vaikų darželiuose dabar vaikų serga?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 12 04, 10:50)
Mačiau Dimilė lyg rašė apie gerasias bakterijas. Mums gerosios bakterijos vaikui tapo pačiu geriausiu vitaminu. Irgi, stebuklas ar ne, virusus gaudydavęs ligonėlis nebeserga. Dar duodu vitaminus kitus, bet įtariu, kad čia gal ne jie labiau padėjo šį kartą, (o gal viskas kartu  ax.gif ) Buvau nustebus, bet skaitau komentarus ten intensyviai. Ir žmonės džiaugiasi minėdami būten sustojusį vaikų sirgimą, šalia gerųjų bakterijų atsiliepimų. Kadangi pabijojau, kad standartinių mums nepakaks, ėmiau stipresnes, brangesnes. Tos baigėsi, dabar naudojame šias: http://www.iherb.com...60-Tablets/3952
Dar kitokių užsakiau ir jos jau kelyje. Bandau išklausti vaiko ar daug darželyje dabar vaikų serga, gal tai tik sutapimas. Ar daug jūsų vaikų darželiuose dabar vaikų serga?

labai daug serga, grupes sujungineja...
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 12 04, 11:18)
labai daug serga, grupes sujungineja...

As dar tokius saviems duodu, Wakunaga - Kyolic duodu po puse piliules, pirkau butent tokius nes be priemaisu nei tos pacios firmos vaikiski-kramtomi.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 04 gruodžio 2016 - 12:11
[quote=Rožės vardas,2016 12 04, 10:50]
O kiek laiko duodat probiotikus? Ištisai ar su pertraukom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 04 gruodžio 2016 - 12:34
jurguze
dabar davėme visiškai ištisai, kol turiu tokią galimybę. Jei jau padeda. Mus "iškrapštę iš ligų" patys pirmieji, stipriausieji probiotikai yra šie: http://www.iherb.com...Chewables/63964 (Duodame apie du mėnesius. Ką tik pradėjome kitų buteliuką, naujų.)
Mano nuomone tai vienas geriausių UŽ TOKIĄ kainą pasirinkimas net suaugusiems. Rekomenduoja ant dėžutės ir suaugusiems. Sudėtis labai gera, nes papilde yra probiotikų tikrai ne dvi - trys rūšys, o daugiau. Ir kiekis bakterijų yra labai didelis. Užsisakiau dar kitą šios firmos, tai kaip sakiau, jis kelyje. Bet tik todėl, kad šie tuo metu į krepšelį netilpo. Manau, šiuos tai tikrai kartosime. Esame labai patenkinti. Ir firma ši superinė, daug ką esu pirkusi, man super. Ir tą patį kelp ir cinką daug kas šios firmos. Nors papildai lyginant su kitom firmom, nėra patys brangiausi.

Galvojau apie pertrauką po STIPRIŲ probiotikų. Po būtent šitų. Bet kaip supratau, patys probiotikai geriami žarnyne neišlieka ilgai, skaičiau, kad jie tik sukuria palankią terpę saviems probiotikams formuotis. Ir jei žarnyno terpė yra palanki, virusams prisikabinti yra sunkiau, nes organizmas geba gintis ir neįsileisti svetimkūnio. Dar užkliuvo, kad nėra mediciniškai sutariama dėl geriamų probiotikų veikimo. Bet ant savo vaiko matau, kad neserga. Ir tai nuostabu, ir keista. Dar duodu kitus vitaminus, bet kol nebuvo pradėjęs gerti probiotikų, sirgo ir su jais. Žiūrėsime, kas ir kaip bus toliau ar tikrai nesirgs ar silpniau sirgs. (Neserga apie du mėnesius, kai buvo šilta, rugsėjis - spalis, tada sirgo, vos pradėjęs eiti. Ir vasarą prieš daržą sirgo, vėmė. Nors darželį lanko seniai, tai nėra taip, kad pradėjo vaikas eiti pirmą kartą ir pradėjo sirgti. ) Vaikas šiaip sveikas, daržoves valgo, cukraus vengiame, baltų miltų irgi, BET labai linkęs pasigauti virusus, nuo tada kai buvo mažiukas. Kitas mano vaikas visiškai kitoks. Sirgo tik pirmaisiais daželio metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 04 gruodžio 2016 - 13:11
QUOTE(jurguze @ 2016 12 04, 13:33)
O kiek laiko duodat probiotikus? Ištisai ar su pertraukom?

Aš tai jūsų vietoj su gydytoja pasitarčiau. Organizmas jau toks, jam palengvinsit darbą duodama gerasias bakterijas, jis pripras prie gero ir pats nebegamins. Bent mano gydytoja sakė, kad probiotikus reikia gerti kol vartoji antibijotikus (aišku ne tuo pačiu gėrimu) ir dar po to 3-5 dienas. Na nebent kažkokių žarnyno problemų yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 04 gruodžio 2016 - 14:54
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 04, 14:53)
Aš tai jūsų vietoj su gydytoja pasitarčiau. Organizmas jau toks, jam palengvinsit darbą duodama gerasias bakterijas, jis pripras prie gero ir pats nebegamins. Bent mano gydytoja sakė, kad probiotikus reikia gerti kol vartoji antibijotikus (aišku ne tuo pačiu gėrimu) ir dar po to 3-5 dienas. Na nebent kažkokių žarnyno problemų yra ax.gif

Aš savo vaikui su pertraukomis duodu, nes jam - AD ir turi bėdų su žarnynu.
Atsakyti