jurguzedabar davėme visiškai ištisai, kol turiu tokią galimybę. Jei jau padeda. Mus "iškrapštę iš ligų" patys pirmieji, stipriausieji probiotikai yra šie:
http://www.iherb.com...Chewables/63964 (Duodame apie du mėnesius. Ką tik pradėjome kitų buteliuką, naujų.)
Mano nuomone tai vienas geriausių UŽ TOKIĄ kainą pasirinkimas net suaugusiems. Rekomenduoja ant dėžutės ir suaugusiems. Sudėtis labai gera, nes papilde yra probiotikų tikrai ne dvi - trys rūšys, o daugiau. Ir kiekis bakterijų yra labai didelis. Užsisakiau dar kitą šios firmos, tai kaip sakiau, jis kelyje. Bet tik todėl, kad šie tuo metu į krepšelį netilpo. Manau, šiuos tai tikrai kartosime. Esame labai patenkinti. Ir firma ši superinė, daug ką esu pirkusi, man super. Ir tą patį kelp ir cinką daug kas šios firmos. Nors papildai lyginant su kitom firmom, nėra patys brangiausi.
Galvojau apie pertrauką po STIPRIŲ probiotikų. Po būtent šitų. Bet kaip supratau, patys probiotikai geriami žarnyne neišlieka ilgai, skaičiau, kad jie tik sukuria palankią terpę saviems probiotikams formuotis. Ir jei žarnyno terpė yra palanki, virusams prisikabinti yra sunkiau, nes organizmas geba gintis ir neįsileisti svetimkūnio. Dar užkliuvo, kad nėra mediciniškai sutariama dėl geriamų probiotikų veikimo. Bet ant savo vaiko matau, kad neserga. Ir tai nuostabu, ir keista. Dar duodu kitus vitaminus, bet kol nebuvo pradėjęs gerti probiotikų, sirgo ir su jais. Žiūrėsime, kas ir kaip bus toliau ar tikrai nesirgs ar silpniau sirgs. (Neserga apie du mėnesius, kai buvo šilta, rugsėjis - spalis, tada sirgo, vos pradėjęs eiti. Ir vasarą prieš daržą sirgo, vėmė. Nors darželį lanko seniai, tai nėra taip, kad pradėjo vaikas eiti pirmą kartą ir pradėjo sirgti. ) Vaikas šiaip sveikas, daržoves valgo, cukraus vengiame, baltų miltų irgi, BET labai linkęs pasigauti virusus, nuo tada kai buvo mažiukas. Kitas mano vaikas visiškai kitoks. Sirgo tik pirmaisiais daželio metais.