Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(Dziugile @ 2016 12 02, 12:08)
<p>Kaži ar spėtų atkeliauti siuntinys iki Kalėdų, jei šiandien užsakyčiau? per kiek atkeliauja paskutiniu metu?  huh.gif </p>

Jei ne prieškalėdinis laikotarpis, tai tikrai spėtų, visus paskutinius ne daugiau kaip 2 savaitės laukiau, bet dabar gali būti vėlavimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 01, 21:27)
Vakar iki pat vidurnakčio veikė, bet striginėjo, bet aš 3 užsakymus padariau. 50 proc. čia jau super nuolaida, neprisimenu kad kažkada tokia buvo, čia pratęsė nuo black Friday, nes tada labai strigo, per didelis apkrovimas buvo. Gal po metų vėl bus.

Dar i ta tema. siandien nakti knyguklubas atsiunte zinute ir leido apmoketi paskutini uzsakyma, gaila, kad negalejau papildyti, nes saldainiukai atsirado vel, bet gerai nors keleta knyguciu prigrebiau yahoo.gif Aciu uz koda 4u.gif aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 02, 13:00)
Dar i ta tema. siandien nakti knyguklubas atsiunte zinute ir leido apmoketi paskutini uzsakyma, gaila, kad negalejau papildyti, nes saldainiukai atsirado vel, bet gerai nors keleta knyguciu prigrebiau  yahoo.gif  Aciu uz koda  4u.gif aciuks.gif

Mano vienas pastrigęs mokėjimas buvo, tai gavau vakar žinutę, kad neapmokėtas, ir laukia apmokėjimo, būčiau galėjus ir vakar apsipirkti, bet jau kitą buvau užsakius su kai kuriom prekėm. Tai atšaukiau.
Atsiprašau už žinutes ne į temą ax.gif
Atsakyti
Ar perkate Physician's Formula voku seselius http://www.iherb.com...07564_PFI-06241, kazkaip man rodos, kad nelabai jie geri, atsiliepimu visokiu yra.
Atsakyti
Sveikos,

Priminkit apie enzimų naudojimą, anksčiau kažkas buvo įmetęs nuorodas kur paskaityti.... Neberandu

Kokiais atvejais vartojama kartu su maistu, o kokiais valandą prieš valgį?
Atsakyti
Pas kažkurią krepšį šitą akių pieštuką užmačiau

http://www.iherb.com...oz-0-5-ml/39509

jau turėjot ar perkat pabandymui , įdomūs būtų komentarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 12 02, 16:33)
Pas kažkurią krepšį šitą akių pieštuką užmačiau

http://www.iherb.com...oz-0-5-ml/39509

jau turėjot ar perkat pabandymui , įdomūs būtų komentarai 4u.gif

As pirkau, pirma karta. Patiko atsiliepimai. Su paprastu piestuku nemoku nusipiest graziai linijos, gal su siuo pavyks 😁
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 12 02, 00:28)
O tie EOS balazamai jums patinka? Nes kiek turejus, tiek jie man visi nepatiko, nes tik tam kartui pasitepimas ir nuolat tepliotis tekdavo. Aisku smagus produktas del pakuotes. Nors kiek girdejau metinis gerai veikia, bet paciai nebesinori bandyt.

Turiu raudona burbula ir vanilini piestuka - man patinka.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 02, 15:35)
Ar perkate Physician's Formula voku seselius http://www.iherb.com...07564_PFI-06241, kazkaip man rodos, kad nelabai jie geri, atsiliepimu visokiu yra.

Esu turejus kelias nude paletes (jau nepamenu tiksliai kurios buvo, bet ju keliu atspalviu yra), tai man labai patiko. As nesidazau kazkaip imantriai, o ir akys jautrios, bet sie seseliai tiko. Pigmentacija gera, nebyrejo. Nors vieni sausesni buvo, o kita palete lyg dregnesne/kremiskesne.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 12 02, 01:28)
O tie EOS balazamai jums patinka? Nes kiek turejus, tiek jie man visi nepatiko, nes tik tam kartui pasitepimas ir nuolat tepliotis tekdavo. Aisku smagus produktas del pakuotes. Nors kiek girdejau metinis gerai veikia, bet paciai nebesinori bandyt.
Kelk byla per paypal-prarast juk nieko negali. Siaip jei negavai siuntos, tai didele tikimybe, kad paypal grazins pinigus.

Aciu uz atsakyma.

Eos ir man nelabai.. Turiu du, pirktus beveik pries metus, tepu tik kad pabaigt reik. Kvapas cheminis man ju kazkoks, ir kaupiamojo efekto nelabai yra. Istisai reik tept, ypac ziema
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 02, 12:06)
Klausykit, gal JAV ten kalendorius koks tai kitoks, nes siandien jau man rodo, kad 11.30 Chicagoje siuntinys isskrenda, taigi nu negali skristi 3 paras tsa siuntinys doh.gif dabar jau gruodzio 2..nu matysim, kaip cia ats DPD atgabens su visu sekimu unsure.gif

Nezinau kaip ten trackingas veikia su situo siuntimu (temoj maciau, kad kazkuris tracking rode Vokietija, po to LT), bet siaip kai siunciu pilnai sekamas siuntas i LT, tai tebuna issiuntimas is JAV ir po to jau tik kai LT muitinej atsiranda. Iki tol tarpiniu stoteliu nerodo, bet nekeliauja tiesiogiai siuntos is JAV i LT juk. Na as siunciu Express Mail, kur 3-5 darbo dienos uztrunka visas siuntimas, o su paprastu siuntimu ilgiau buna, tai didesnis tarpas bus tarp datu.
Atsakyti

Su maistu vartojama, kai blogai veikia virškinimo sistema, man labai padeda kai "sustoja" skrandis. Geriant ant tuščio skrandžio jie greičiau patenka į kraują, valo visą organizmą "suvirškina " mirusias ląsteles ir visokias susikaupusias atliekas, mažina uždegimus.

Kažkaip keistai nauja versija veikia :huh2: čia buvo atsakymas į  rasosrasotos klausimą :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 02 gruodžio 2016 - 17:10