Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(LabaiTyli @ 2016 12 01, 09:15)
Kažko iherbas ant manęs pyksta, teko vakar į chatą rašyt, patikino kad viskas gerai, ir tik šiandien pagaliau išsiųntė 23d. užsakymą  unsure.gif

Gal galite duoti nuoroda kur cia reikia rasyti
Atsakyti
Nebėra DPD siuntimo blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 12 01, 08:22)
Gal galite duoti nuoroda kur cia reikia rasyti

Puslapio apačioje paspauskit ant contact us, ten bus mygtukas: click here to chat now 4u.gif

QUOTE(jurguze @ 2016 12 01, 08:38)
Nebėra DPD siuntimo blink.gif  blink.gif

Aha unsure.gif
Atsakyti
Padekit issirinkti vitaminus. Nebegaliu jau, itruko lupu kampuciai, issoko atopinis dermatitas, nu zodziu... pasilpo imunitetas kaip reikiant.
Kokius vitaminu kompleksus naudojat? Gal kokia nuolaida dabar yra?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 12 01, 08:38)
Nebėra DPD siuntimo blink.gif  blink.gif

cray.gif Na, nors vieną sunkų krepšį spėjau nusipirkti ax.gif žiūrėsim ar rodys sekimą iki vietos.
Vakar pasiėmiau siuntinį, kurio Global mail sekimo istorijoj rodo, kad nuo lapkričio 20 d. siuntinys vis dar Frankfurte yra blink.gif tai jie ten rašo bile ką, gal ir anksčiau, kai rodydavo, kad siuntinys Vilniuje, iš tikrųjų galėjo būti bet kur....

Gavau mamai papildus Eggshell-Membrane bandys vietoj kolageno, hyalurono sąnariams. Atsiliepimai geri, tik man keista, kad šita maža kapsulė iš kiaušinio membranų gali atstoti saujas tų anksčiau vartotų papildų iš visokių kremzlių, vištų žuvų, ryklių ar dar iš ko ten jas darydavo.
Dar gavau paakiams pleistriukus http://www.iherb.com...el-Eye-Patch-60 , jau išpirkti pasirodo, bet yra tos pačios firmos kiti http://www.iherb.com/Petitfee , dabar jiems 20 proc. nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(asterra @ 2016 12 01, 09:39)
Padekit issirinkti vitaminus. Nebegaliu jau, itruko lupu kampuciai, issoko atopinis dermatitas, nu zodziu... pasilpo imunitetas kaip reikiant.

Jei sutrūko lūpų kampučiai gali vitamino B trūkti. Bet gal geriau koks vitaminų kompleksas geriau imti, kad visko būtų http://www.iherb.com...stem-120-Capsul šitie dar neblogi Multivitamin-With-Iron-60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 01 gruodžio 2016 - 10:05
QUOTE(asterra @ 2016 12 01, 09:39)

Jei įtrūko lūpų kampučiai, gali padėti vitamino B kompleksas: tai gali rodyti vieno iš B trūkumą... Man tokia problema būdavo anksčiau. Gerdavau B ir praeidavo.
Toks manau yra neblogas, jis su padidinta folio: http://www.iherb.com...r/cb?NLI-00440

Dėl bendrų multivitaminų, galima irgi pagerti, bet jei gertumėte B, tada multivitaminų gal geriau negerti tuo pačiu metu. O gerti paskui, pagėrus B. Įtrūkę ir išopėję lūpų kampai gali būti tipinis B2 trūkumas, jeigu taip, kaip čia: https://www.google.l...cZTDN4Q_AUIBigB

perkant multivitaminus verčiau atkreipti dėmesį kad būtų vitamino B 2 ir platesnis spektras kitų B grupės vitaminų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 01 gruodžio 2016 - 10:02
Aš geriu vit b bei cinką, tačiau lūpų kampučiai trūkinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 01 gruodžio 2016 - 10:09
Monteverte, siandien atsiemiau spalio 16 d uzsakyma. Jus gavot savaji?
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 12 01, 10:40)
Monteverte, siandien atsiemiau spalio 16 d uzsakyma. Jus gavot savaji?

Ačiū, kad rašote smile.gif Bet pasitikslinsiu - spalio? Manasis strigęs yra jau lapkričio. Nebuvau dar šiandien dėžutėje. Man neša kažkur apie 13 val., tai dar nieko nežinau.
O ką jums trackingas rodo? Manasis info nuo 18 dienos papildė, bet rodo vis dar tik Ameriką:
Nov 26, 2016
6:07 PM CT Melrose Park, IL, US Processing Completed at Origin
6:07 PM CT Melrose Park, IL, US Manifested for Outbound Transportation

Beje, DPD ar koks ten dingo, bet bent jau man tą kitą siuntimą, kuris jau anksčiau būdavo (kur apie 20-21 USD būdavo), dabar rodo už 13 USD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 gruodžio 2016 - 11:33
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 01, 12:29)
Ačiū, kad rašote smile.gif Bet pasitikslinsiu - spalio? Manasis strigęs yra jau lapkričio. Nebuvau dar šiandien dėžutėje. Man neša kažkur apie 13 val., tai dar nieko nežinau.
O ką jums trackingas rodo? Manasis info nuo 18 dienos papildė, bet rodo vis dar tik Ameriką:
Nov 26, 2016
6:07 PM CT  Melrose Park, IL, US Processing Completed at Origin
6:07 PM CT Melrose Park, IL, US Manifested for Outbound Transportation
Beje, DPD ar koks ten dingo, bet bent jau man tą kitą siuntimą, kuris jau anksčiau būdavo (kur apie 20-21 USD būdavo), dabar rodo už 13 USD.

Ot tundra as, lapkricio 4u.gif maniskio trackingas rodo, kad vakar Vilniu pasieke.

Kaip gaila, jei nebus to ne itin brangaus registruoto siuntimo. Jau sakiau tik ji naudosiu po visu dingimu..

Merginos, dar norejau paklaust del paypal,- mano vienas siuntinys, kur rodo nuo 11.03 Vilniaus PSD, neatejo.. Moketa paypal. Jei kelsiu disputa, ar turiu vilti kazka atgauti? Iherbas man uz viena yra grazines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 01 gruodžio 2016 - 11:56
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 30, 20:17)
"Mylimiausia", ta su širdele žalia.

Pirkimo is Kinijos neriboja, mano irgi SEB, yra nustatymai, kad pirkimui is JAV yra leidimas, jei pageidauji menesiui, paskui, kad apsaugotu jusu pinigus uzdeda draudima. kadangi Paypal nera atsikira kortele, o ji susieta su SEB saskaita, deltois jos pinigu ir negali nuskaityti, nors ju ten yra. As sita problema turiu jau ne vieneri metai, nes man PAYpal pirkimai susije su darbu ir JAV, ir kas menesi turiu prasyti, kad nuimtu ribojimus 4u.gif
Paskambinkit, paklauskit ar yra ribojimai ir jums nuims telefonu.

O mano su DPD suntimas rodo, kad in transit, bet vis dar JAV nuo lapkricio 28 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 01 gruodžio 2016 - 12:06
QUOTE(Linni @ 2016 12 01, 11:55)
Ot tundra as, lapkricio  4u.gif maniskio trackingas rodo, kad vakar Vilniu pasieke.

Vadinasi mano kažkur užblūdijo. Bet aš pripratus. Šiuo adresu, kuriuo dabar siunčiu, tai pastoviai blūdija būtent iš iherbo, stebuklas, jei labai greitai ateina.
Atsakyti