Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(jova @ 2017 02 28, 15:53)
Sveiki,
Negaunu jokios info del jurines siuntos, laiskutyje apmokėjimo data 12-07d. Ar jau atkeliavo? Kaip atsiimti?

Vakare Elona paziures del jusu siuntos ir parasys 4u.gif
Papildyta:
www.luckyvitamin.com - renkame krepsiuka, iki free shipo truksta $18;

www.nordstromrack.com - IKI FREE SHIPO TRUKSTA APIE $50;

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima15: 01 kovo 2017 - 09:04
www.jcrew.com - extra 50% OFF FINAL SALE STYLES , free shipas;
Atsakyti
Aciu uz siunta, landsend Furly batai sunui labai gerai, ir jam jie visai neplatus, matysime kaip kita ziema nesiosis, bet kol kas labai patnekinti, o kas svarbiausia jie lengvi :)
Atsakyti
LOFT -pradetas rinkti krepsiukas free shipui. Sale prekems papildoma -40%;
Atsakyti
SIERRA -20%, free shipas nuo $50, kodukas - GSG99518.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 03 01, 10:49)
Aciu uz siunta, landsend Furly batai sunui labai gerai, ir jam jie visai neplatus, matysime kaip kita ziema nesiosis, bet kol kas labai patnekinti, o kas svarbiausia jie lengvi smile.gif

aš sakau, patys geriausi batai mūsų žieminėms pliurzėms. trečius metus nešiojam ir toliau nešiosim. ir tikrai lengvesni už columbia, ralph lauren ir kamik, bent tuos modelius, kuriuos turėjom ir čiupinėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 03 01, 16:57)
aš sakau, patys geriausi batai mūsų žieminėms pliurzėms. trečius metus nešiojam ir toliau nešiosim. ir tikrai lengvesni už columbia, ralph lauren ir kamik, bent tuos modelius, kuriuos turėjom ir čiupinėjom smile.gif

ir dydi neprasoviau, nes 3 butu buves dabar nesiot, o gerai, kad emiau 4. Tik labai tikiuosi, kad laikys, nes mano vaikas tikriausiai batu nemoka nesiot, nes emu sugebejo per 2 sav. nuvaryt verysad.gif( ir kulna iskliso ir priekis atsilupo, zodziu i siukslyna metami unsure.gif 25 eur ismesti.... o atsipra6ant norfos ne odiniai uz 10 eur dar dabar gyvi po 1.5 men avejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 03 01, 15:24)
ir dydi neprasoviau, nes 3 butu buves dabar nesiot, o gerai, kad emiau 4. Tik labai tikiuosi, kad laikys, nes mano vaikas tikriausiai batu nemoka nesiot, nes emu sugebejo per 2 sav. nuvaryt verysad.gif( ir kulna iskliso ir priekis atsilupo, zodziu i siukslyna metami unsure.gif 25 eur ismesti.... o atsipra6ant norfos ne odiniai uz 10 eur dar dabar gyvi po 1.5 men avejimo  biggrin.gif

emu man mažiausiai patiko renkantis tarp emu, bearpaw ir ugg. iš visų rinkčiausi bearpaw, puikiai nešiojosi, po žiemos nuvalius atrodė ne ką prasčiau negu nauji. ugg bais kainą užsikėlę. o emu po mėnesio nepastovaus nešiojimo atrodė kaip trijų vaikų nutąsyti..
Atsakyti
issiunciau Nordstromrack-uzsakykit,prasau!!!! wub.gif
Atsakyti
Rekomenduoju nuostabia suknyte ir superine kainyte, tik 8.70$, kuria galima vilketi ir prie "timpu" ir prie dzinsu ir zinoma viena, puiki kokybe, nemazas dydziu ir spalvu pasirinkimas.

https://www.nordstromrack.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ridzis: 01 kovo 2017 - 21:26
http://www.pbteen.com/ - clearance prekems papildoma -20%, free shipas;
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 03 01, 21:22)
Rekomenduoju nuostabia suknyte ir superine kainyte, tik 8.70$, kuria galima vilketi ir prie "timpu" ir prie dzinsu ir zinoma viena, puiki kokybe, nemazas dydziu ir spalvu pasirinkimas.

https://www.nordstromrack.com

vartotojo įkelta nuotrauka

O kaip dyziai? Cia petite, nes size charta man meta petite?
Atsakyti