QUOTE(ridzis @ 2019 10 08, 06:02)
Amelita, ingusia31 apie ka jus kalbat?!?!?! nei jus pas mane perkat, nei as su jumis kokiu reikalu turiu, kas turejo jau seniai isprende ir pamirso senus klausimus, o jus cia abi rasotes tik jums abiem suprantamom temom, gal jums geriau butu pasiskambinti ir "bobiskai" pasibedavoti. Man jusu nuomone visiskai nesvarbi ka ir kaip jus galvojat, man visiskai nesvarbus jusu gyvenimai ir kur ir ka jus perkat ar neperkat. Rasykit I spauda, kreipkites I teisma, paduokit pareiskimus i policija, galit ir paciam prezidentui rasyti, man jus NEIDOMIOS!!!
Ingusia31, kam jau kam bet apie bumerangus tikrai ne tau kalbet, pagalvok pati kiek skleidi negatyvo gyvenime ir kaip jis atsiliepia tau ir tavo artimiesiems. Ar tu esi praradus nors 1eu? NE! Jei as tau asmeniskai kazkur neitikau, taigi pamirsk kelia ta kuriuo vaikstau as , kad tau nuotaikos negadinciau, nebent visas tas pyktis tave uzveda ir pakrauna gyvenimui. Bet prisimink man visai nerupi ka tu rasai, tu net nuotaikos mano nesugadini, tiesiog kad zinotum as labai nuolankiai ziuriu i zmones kuriems reikalinga psichologine pagalba.
Amelita, sita tema as daugiau nerasysiu ir atsakymu nebus.
Islindo yla is maiso. ;)
Apvoge tiek zmoniu,o dabar gedos nerasta.
Neissiunte siuntiniu ir tyli.. galvoja visos pamirs.
Pudrina smegenys 3 metus,o dabar matai atsakymu nebus.
Pinigus pasieme ir tyli.
Pirkit,pirkit.. Kol Jus apgaus.
Pasiziurekit kaip bendrauja Elona.
Pinigus gavo laiku,paskui ups.. nera siuntos..Ups nera Jusu pinigu.
Ir laukiam nauju pirkeju.
Elona,as dar tavim tikejau.
O esi tiesiog vagis.
Ir priminsiu tau ta daznai. ;)
Ryt ikelsiu paryskinta teksta.