Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

Na, bent maniskes mokykloj nepastebejau su kombikelnem. Mergaites visos su paltukai ilgais, ziema ant pedkelniu dedasi tympas siltesnes. O berniukai po kelnem turbut maunasi pedkelnes ar kokius termorubus. Mums kombikelnes lieka drozti savaitgaliais sodyboj, po miskus, sniegus.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2017 02 25, 00:22)
Na, bent maniskes mokykloj nepastebejau su kombikelnem. Mergaites visos su paltukai ilgais, ziema ant pedkelniu dedasi tympas siltesnes. O berniukai po kelnem turbut maunasi pedkelnes ar kokius termorubus. Mums kombikelnes lieka drozti savaitgaliais sodyboj, po miskus, sniegus.

Tai vat ir galvoju, kad ypač jei vaikai su uniformom, berniukai su uniforminėm kelnėm, kažin ar dar ir kombikelnes maunasi. Tai kažkaip galvoju gal ir gaila paleist po miškus su prabangiom kombikelnėm biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasiteiraut, o 02-15 siunta dar nepasirodžiusi LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 25 vasario 2017 - 09:50
QUOTE(Kaira @ 2017 02 24, 23:56)
Tai vat ir galvoju, kad ypač jei vaikai su uniformom, berniukai su uniforminėm kelnėm, kažin ar dar ir kombikelnes maunasi. Tai kažkaip galvoju gal ir gaila paleist po miškus su prabangiom kombikelnėm biggrin.gif

tikrai su kombikelnem nebeina į mokyklą. saviskiams tai jau kelinta sezona perku White sierra kombi kelnes. Va ir vakar uzsisakiau vos uz 10.99usd tai esu pasipatenkinus:) Mano vaikai maziukai tai dukrai 8m. dar 5 dydis tinka atlaisvinus smile.gif
Atsakyti
As irgi pasiemiau tas kelnes, tik mano 5 metu sliekiukui paemiau 6X. Tai, kaip suprantu, ilgai priaugines jas biggrin.gif O dukra irgi sliekiukas, tik 8.5 metu, tai ar drozia Columbios 6X kelnes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 25 vasario 2017 - 10:14
Kaip su crazy8, laukiu 2 d. klausiu temoje kiek truksta...tyla.

Junkites kol geros kainos.

Vyresniem berniuka stiliova: http://www.crazy8.co...P...0&fit_type=

maikutes po 3.59 ir dar kodas 4u.gif
Atsakyti
http://www.crazy8.co...p/dept_item.jsp 8.39 ir dar kodas, liemene superine, mes toki zalia turime 4u.gif
Atsakyti
Kaunietės, ar teisingai suprantu, kad jūrinė siunta atkeliavo pas Dianą, o ne pas Ingusią?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 25, 09:42)
Kaunietės, ar teisingai suprantu, kad jūrinė siunta atkeliavo pas  Dianą, o ne pas Ingusią?

Taip, pas mane ir labai laukiu kol isidalinsite, nes kol kas tyla ax.gif
Man tikrai nereikia jusu siuntu
ax.gif
Atsakyti
deima15, o iš walmart perkate-galiu atsiųst užsakymuką-tas Weiman valymo priemones geromis kainomis ten radau ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2017 02 25, 12:27)
deima15, o iš  walmart perkate-galiu atsiųst užsakymuką-tas Weiman valymo priemones geromis kainomis ten radau ax.gif  ?

Taip, perkame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 02 25, 16:37)
Taip, perkame 4u.gif

Super, siunčiu užsakymuką-prisijunkit, mergaitės, Weiman priemonės geromis kainomis mirksiukas.gif
Atsakyti