Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(eglejbs @ 2017 02 15, 23:06)
Ojeij kaip aciu jums uz komentarus ir nuoroda, siandien kaip tik visa diena ieskojau sunui batuku, nieko tinkamo neradau, o cia bac... Kaira, ne pirma karta pasinaudoju jusu nuorodom  bigsmile.gif

Tikiuosi, kad ir jums patiks, nes mes su nešiojamais ir naujais užsakytais viso jau turėsim 7 poras šios firmos batukų smile.gif Didesniems vaikams basutės platokos, maniškių pėdos nėra plačios, bet visai gerai ir patogu, nesmukčioja, tiesiog laisvesnės. Vaikai patenkinti, mielai nešioja, patvarios, minkštos, po vasaros dar darželiui puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 02 16, 01:53)
Tikiuosi, kad ir jums patiks, nes mes su nešiojamais ir naujais užsakytais viso jau turėsim 7 poras šios firmos batukų smile.gif Didesniems vaikams basutės platokos, maniškių pėdos nėra plačios, bet visai gerai ir patogu, nesmukčioja, tiesiog laisvesnės. Vaikai patenkinti, mielai nešioja, patvarios, minkštos, po vasaros dar darželiui puikiai tinka smile.gif

Mums bus pirmoji pora sios firmos, jei tik su dydziu busiu pataikius, tai manau, kad ir batukais busim patenkinti. Sakau, jusu informacija dar nei karto nenuvyle smile.gif
Atsakyti
Ar užsakinėsit šiandien iš Zulily? Matau mano norimų batukų tik keli vienetai norimo dydžio likę ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2017 02 16, 16:35)
Ar užsakinėsit šiandien iš Zulily? Matau mano norimų batukų tik keli vienetai norimo dydžio likę ...  unsure.gif

Jau uzsakineju. 4u.gif

GYMBOREE -15% viskam, free ships, junkites, uzsakinesiu apie 21val.
Atsakyti
TOMMY HILFIGER vyriskos striukes XL dydzio tik $30.15:
https://www.amazon.c...L...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(eglejbs @ 2017 02 16, 12:13)
Mums bus pirmoji pora sios firmos, jei tik su dydziu busiu pataikius, tai manau, kad ir batukais busim patenkinti. Sakau, jusu informacija dar nei karto nenuvyle smile.gif

4u.gif Tikiuosi, kad patiks smile.gif Aš visada saviškiams žiūriu labai patogios avalynės, ypač vasarai, nes daug keliaujam smile.gif FB yra Momo Baby puslapis, ten daug realių nuotraukų vaikų su tais batukais, man jie laaabai gražūs be to, kad ir labai patogūs smile.gif
Atsakyti
Turime 2vnt laisvos pastos, kaina vnt- $8,62 - nera tax.
https://www.amazon.c...h...CAYK8Y&th=1
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 02 15, 18:59)
Va va, man net kilo klausimas ar vaikai vis dar tik su parkeriais pradinėse klasėse rašo biggrin.gif Birželio mėn turbūt gausim sąrašiuką iš mokyklos ko reikės, bet norisi kažkiek iš anksto supirkti, kad spėti parsisiųsti smile.gif

Taip,pradinėse klasėse rašo tik su parkeriais. Pirmoj klasėj reikės spalvotų pieštukų,flomasterių,penalo,trintuko,paprasto pieštuko,tryneklio-kur viena pusė balta,kita mėlyna.klijų.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 02 16, 22:38)
TOMMY HILFIGER vyriskos striukes XL dydzio tik $30.15:
https://www.amazon.c...L...;th=1&psc=1

sveiki, o kaip dydziai, kazin atitinka, jei nesioja xl, tai ir tiks xl, ar mazinti yra šios firmos?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 02 17, 07:47)
tryneklio-kur viena pusė balta,kita mėlyna.klijų.

o pas mus pirmose klasese jis grieztai draudziamas
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 02 17, 08:47)
,tryneklio-kur viena pusė balta,kita mėlyna

Pas mus visose pradinėse klasėse neleidžia
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 02 17, 09:55)
Pas mus visose pradinėse klasėse neleidžia

Dukters klasėj nė kalbos negali būti apie trineklius.
Atsakyti