Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

Ar dar spėčiau su Crazy ir NY/CO?
Atsakyti
o AE neuzsakot? nesusirenka ar kaip,kad patvirtinimo negaunu.... unsure.gif
Atsakyti
Aciukas komandai uz siuntinukus rolleyes.gif MB timberlandai pagaliau pataikyti Su
Dydziu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir nike76 uz dalybas nekantraujanciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy10 @ 2017 02 13, 16:50)
Ar dar spėčiau su Crazy ir NY/CO?

Uzsakineju iki 2val nakties, tikrai spesite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Twixx @ 2017 02 13, 17:37)
o AE neuzsakot? nesusirenka ar kaip,kad patvirtinimo negaunu.... unsure.gif

Uzsakom, kai atsiuntete krepsiuka, ka tik buvo uzsakytas.
Renkame nauja, iki kurio dar truksta $ free shipui.
Atsakyti
https://www.joesnewbalanceoutlet.com - renkame krepsiuka $200, nuo kurio -25%.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2017 02 12, 21:20)
<p>labai priklauso nuo vaiko. savo dukrai apie 1,30 cm emiau L, bet sunui esu nupirkus S.</p><p>i S telpa A4 formato pratybos.</p><p>man asmeniskai noretusi tarpinio varianto tar S ir L, gaila tokio nera  rolleyes.gif​ </p>

va ir man atrodo, kad norėtųsi tarpinio M smile.gif mano sūnus labai smulkus, koks 118cm..bijau kad S tik metams tiks,o norėtųsi kad bent 2m tarnautų, o ir mūsų mokykloj daug knygų neštis, kaži ar tilps..bet bijau kad L bus ženkliai per didelė..nežinau ką ir daryti
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 14, 11:52)
va ir man atrodo, kad norėtųsi tarpinio M smile.gif mano sūnus labai smulkus, koks 118cm..bijau kad S tik metams tiks,o norėtųsi kad bent 2m tarnautų, o ir mūsų mokykloj daug knygų neštis, kaži ar tilps..bet bijau kad L bus ženkliai per didelė..nežinau ką ir daryti

as sunui pirkau medium, is landsend, jis pirmokas buvo 127 cm kazkur ir kudas smulkus, tai gerai, nesioja va ir antroje klaseje siais metais, bet turiu mergaitiska L pottery kuprine, tai sudejus jas abi jos vienodo dydzio yra.

Jei sūnus dabar tokio, tai dar augs ypac per vasara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 vasario 2017 - 10:30

Va ir savo vaikinui uzdejus pagalvojau kad ilgam nebus ji, bet L jam tikrai per didele. Reikia kur kitur dar pasidairyt  :hmm:​ 

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 14 vasario 2017 - 10:31

Parodykit kokia Landsend turit?

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 02 14, 10:29)
as sunui pirkau medium, is landsend, jis pirmokas buvo 127 cm kazkur ir kudas smulkus, tai gerai, nesioja va ir antroje klaseje siais metais, bet turiu mergaitiska L pottery kuprine, tai sudejus jas abi jos vienodo dydzio yra.

Jei sūnus dabar tokio, tai dar augs ypac per vasara 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki, komanda smile.gif
Gal skaičiukai 2-1 jau atkeliavo?

su meilės diena visus <3
Atsakyti