QUOTE(oplia5 @ 2019 01 05, 07:47)
Jei turite, as noriu ir imciau 10 dydi.
Nbeturiu.
Pirktumėte iš kiniečių, tai būtų normalu ir pačios sau kaktas daužytumėte sakydamos "kur buvo mano protas" O kai per tarpininkę tai visą kaltę bei nuostolius permetate vienam asmeniui? Kada pagaliau suprasite, jog perkant internetu VISADA yra rizika ne tik dėl prekių kokybės, bet ir jų gavimo. Ir ne svarbu ar perkate tiesiogiai iš parduotuvės ar per tarpininkus. Beveik visada nukentėjusiajai pusei logistikos kompanijos grąžina tik sumokėtą siuntimo mokestį, o tarpininkai grąžina tik tarpininkavimo mokestį... Bet negi su turgaus bobomis pasiginčysi, jos žino tik savo tiesą Kokia tamsta mandra ir panasu, kad pati turgaus boba esat... pirmiausia, kiek pirkau is kinieciu, jei prekes negavau jau gal 10kartu grazino visus pinigus net be irodymu! Antra, nesutinku, kad pervezimas yra tik uzsakovo reikalas, nes as neturejau galimybes pasirinkti pervezimo kompanijos, o si sprendima prieme tarpininke, tad ir atsakomybe turetu dalintis, trecia, uz dingusias siuntas mes neatgavom nei cento, nebuvo jokiu JOKIU kompromisu pasiulymu kol kas.... tik laukiam!!!! Tad, gerbiamoji, jei nesigaudot situacijoj, pasilaikykit savo nuomonę sau ;)
Tikiu Elonos padorumu ir tikrai tikiuosi kompromiso kazkokio jei neatgausim siuntos, todėl ir toliau cia uzsakineju. Deja dingusios siuntos uzsakymo siunta yra per didele man, kad taip lengvai pasiduociau...
Tikiu Elonos padorumu ir tikrai tikiuosi kompromiso kazkokio jei neatgausim siuntos, todėl ir toliau cia uzsakineju. Deja dingusios siuntos uzsakymo siunta yra per didele man, kad taip lengvai pasiduociau...
Pritariu šitai nuomonei..
Jei ten būtų 10-20eur, gal galima numoti, bet mano suma siekia 80eur, man tai dideli pinigai..
O pikčiausia tai, kad nėra bendravimo, kompromiso siūlymo, arbs dvipusinio kažkokio susitarimo tiesiog tyla..