Mano pirmokė mergytė žiemą ir kai lauke jau vėsu, o dar per kūno kultūrą vesdavo, tai Lindex treningučius, kai šilta, tai tympas ir maikę, irgi Lindex. Man jie idealiausi. Šiandien kaip tik užbėgus buvau į parduotuvę, išpardavimai, tai šiek tiek kelnyčių buvo gerom kainom labai. Džemperių ne. Bet ten labiausiai apsimoka pirkt, kai taiko 25 proc nuolaidą. Online perkant taiko papildomai ir 3 už 2 kainą, tai treningučiai gana normalia kaina gaunasi
Kokia gera tema Kaira uzvede, aciu
Dar parodykit kokius pirmoku sportui batus perkat, kad koja neperkaistu, ir neslidus butu
Dar parodykit kokius pirmoku sportui batus perkat, kad koja neperkaistu, ir neslidus butu
QUOTE(ievakata @ 2017 01 20, 21:38)
Vat aš irgi ieškojau pirmokei sportui batų, bet taip nieko ir neužmačiau. Reikėjo tokių, kad be raištelių būtų, nes pati nemoka dar susirišt. Teko "ant smūgio" iš maksimos pirkt.
QUOTE(Daivasavi @ 2017 01 20, 13:01)
O dezodorantams Elizabet Arden 3 vnt. už 16,99 dar bus taikoma papildoma 20 proc. nuolaida?
ne, 16.99 kaina jau su -20%.
Papildyta:
QUOTE(Samsunge @ 2017 01 20, 12:46)
Sveiki, ar sieros yra koks kodas?
SIERRA -25%, nuolaida netaikoma clearance prekems, free shipas nuo $100.
Papildyta:
VITACOST - renkame krepsiuka free ship;
LANDSEND -30%, free shipas nuo $50;
GYMBOREE -40% viskam, free shipas, kai kuriu batuku kaina su nuolaida iseina apie $6;
QUOTE(ievakata @ 2017 01 20, 20:38)
Taip, man irgi aktualu ir batai
Tai supratau, kad sintetinius treningus perka tiems vaikams, kurie daug prakaituoja, o kurie ne taip ir daug, tada medvilninius ir turbūt be pūkelio viduje, kad nebūtų karšta? O džemperio turbūt žiūrėt be kapišono ar jokio skirtumo?
QUOTE(Kaira @ 2017 01 20, 22:49)
Taip, man irgi aktualu ir batai
Tai supratau, kad sintetinius treningus perka tiems vaikams, kurie daug prakaituoja, o kurie ne taip ir daug, tada medvilninius ir turbūt be pūkelio viduje, kad nebūtų karšta? O džemperio turbūt žiūrėt be kapišono ar jokio skirtumo?
Kazin ar dzemperio apskritai reikia? Nebent lauke kuno kultura, o jei salej tai manau maikytes uzteks. Tik kartais mokyklos kazkokius remus nubrezia, pamenu kai dukra ejo, tai visiems vienodos maikes buvo perkamos, ir kelniu spalva lyg buvo nurodyta.
Reikia treningo virsaus. Kai eina I lauka, dedasi, taip pat ziema, kai saleje salta.
Manoji kedukus Puma pirmoj klasej droze, svarbu jai buvo, kad blyksejo. Bet koja prakaitavo, nenaturali oda buvo, tai nelabai man patiko. O dabar Columbia, tai labai smagus, lengvi, raistukai susitraukia, ventiliacija gera, nes oda kombinuota su medziaga.
Manoji kedukus Puma pirmoj klasej droze, svarbu jai buvo, kad blyksejo. Bet koja prakaitavo, nenaturali oda buvo, tai nelabai man patiko. O dabar Columbia, tai labai smagus, lengvi, raistukai susitraukia, ventiliacija gera, nes oda kombinuota su medziaga.
Sveikos,
kur perkate sukneles pirmai komunijai?
kur perkate sukneles pirmai komunijai?
GYMBOREE -paskutine diena kaip uzsakysime GYMBOREE su papildoma -40% ir free shipu.
QUOTE(deima15 @ 2017 01 22, 14:49)
GYMBOREE -paskutine diena kaip uzsakysime GYMBOREE su papildoma -40% ir free shipu.
Kad uzsakyciau truksta $74;
Papildyta:
QUOTE(Dovivana @ 2017 01 22, 11:50)
Daug kas pirko is cia:
http://www.flowergir...tm_medium=email