Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(*Julija* @ 2017 01 02, 19:35)
mano 4metis dabar dėvi 26 (usa 9 būtent šitų landsend). kitai žiemai ėmiau usa 11 ir 12. nes šiemet jau cirkai su kojos augimu, tai bijau, kad ir kitąmet be batų liks smile.gif

Man tai susidare ispudis kad jie net kiek mazinti.. tad nepirkit i mazesne puse..
Atsakyti
O kažin kaip tokie? Šilti? Gal kas pirkote?
http://www.landsend....739?sku_0=::G6F
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 02, 17:28)
Jei dabar avi 26, tai kitai žiemai imti 27 ar 28?  hmm.gif

28, bet gali išaugti. Mano dukrai per vasarą kai buvo maža, koja paaugo kas dvi savaites po dydį.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 02, 18:44)
Pasiliksit tinkančius? O kaip jie jums nešiojasi? Ėmiau savo dičkiui, tai visos žiemos neištempė, suplyšo. Kažin ar man tokie pasitaikė, ar čia paaugliai jau taip batus avi?  unsure.gif
Va tokie
http://www.landsend....083?sku_0=::CLN

Manau, kad abu dydžiai susinešios per žiemą biggrin.gif. Šiaip trečią žiemą tokius perkam, po sezono kaip nauji. Nešiojam šlapiu oru, sausam turim kitus.
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2017 01 02, 19:51)
Man tai susidare ispudis kad jie net kiek mazinti.. tad nepirkit i mazesne puse..

Aš jei gerai pamenu, jų dydžių lentelė lyg atitinka vidpaduko ilgį? Ne kojos ... hmm.gif
O su kojos augimu tai loterija ... Užpraeitą žiemą merginai savo buvau nupirkus batus išaugimui. Tai praeitą žiemą kiek didoki buvo, o šią kaip tik, tai kol kas batų net nereikėjo pirkt .. Per vasarą koja minimaliai paaugo. Ir nuspėk tu iš anksto ... Bet kai už tokią kainą, tai verrta rizikuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 02 sausio 2017 - 20:53
LANDSEND - visiems batams papildoma -30%:
Atsakyti
GYMBOREE -$25 nuo $100, free shipas;

CRAZY8 -20%, free shipas
;
Atsakyti
OLD NAVY - labai geros kainytes, suknytes mergytems nuo $3.
Atsakyti
Parasiau klausima, bet pasirodo atsakyma jau turejau el.paste doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 03 sausio 2017 - 23:09
QUOTE(Arvile' @ 2017 01 03, 23:57)
Sveiki  4u.gif
noriu paklausti ar jau galima butu tiketis artimiausiu metu jurines siuntos "skaiciukai 10-26"?

Kauniečių jau nuo gruodžio 20d. buvo galima pasiimti pas rasiukass ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal siandien bus Kaune 298 siunta?
P.S. Gymboree renkasi?
Atsakyti
kur patarsit Columbios kombiu ieskot, sierra tr. nerandu, reiktu XXS dydzio ? Aciu ax.gif
Atsakyti