Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(deima15 @ 2017 10 11, 23:09)
O tai kaip jus isivaizduojate, jusu prisiunciate uzsakymu, o veliau norite mokate, norite ne. Tai kaip cia vadinasi ????
O sandeliavimas pas svetima zmogu, tai irgi normos ribose ???

Realizuokite prekes ir viskas.Ar ten pirktos tokios prekes,kurias sunku realizuoti?Kokios sumos jums nesumoka Kryziuke?

Ridzis anksciau rase,kad buvo bedu su Kryziukes atsiskaitymais.Tai tada reikejo imti is jos avansa ir tik tada uzsakineti jai prekes, jei jau toks nepatikimas pirkejas.

As su niekuom nenoriu bartis.Esu taikus zmogus.Tiesiog si tema tiek daug kartu kalbeta,norejos isgirsti daugiau.kaip viskas yra is tiesu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 spalio 2017 - 22:39
QUOTE(Amelita @ 2017 10 12, 00:01)
Nelabai suprantu.Uz tas siuntas sumoketi pinigai ir jos neatiduodamos?

Neatiduokit siuntu uz kurias nesumoketa.O neatiduoti siuntu uz kurias sumoketa yra nenormalu.

Tai apie ką ir kalba eina.Taip, apmokėtos. Ir nesuprantu už ką toliau mokėt jei nesulaukiu daiktų kurie nėra kažkur pastrige, o tiesiog kaip sako Elona pas ją stovi dėžėje.
Kaip suprantu, Elona ir vasario kovo siuntų neatiduosite?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 10 11, 23:18)
Tai apie ką ir kalba eina.Taip, apmokėtos. Ir nesuprantu už ką toliau mokėt jei nesulaukiu daiktų kurie nėra kažkur pastrige,  o tiesiog kaip sako Elona pas ją stovi dėžėje.
Kaip suprantu, Elona ir vasario kovo siuntų neatiduosite?

Jus, suprantat kad jei jus esat nepatikima, jei nuolat veluojama apmoketi ir tiesiog neturit mano pasitikejimo, bet vis uzsisakot prekes i prieki, jei ir atsiskaitot uz senas saskaitas, bet jau esat gavusi nauju, jusu daiktai nebus atiduoti kol nestsiskaitysit pilnai. Man jusu prekiu nereikia, ir kodel as tureciau sukti galva kur ir kaip jas realizuoti?! Apsimokekit likusia suma ir pasiimkit viska ka pirkot.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 10 11, 23:30)
Taip, jusu prekes yra pas mane, stovi dvi dezes.
Kiek zinau nesate atsiskaiciusi, todel negaliu jums persiust
i ax.gif

Pavedimo kopija galiu atsiusti. Bet manau Elona ta ir taip mato. Skaičiukai 5-17

Papildyta:
QUOTE(deima15 @ 2017 10 12, 00:09)
O tai kaip jus isivaizduojate, jusu prisiunciate uzsakymu, o veliau norite mokate, norite ne. Tai kaip cia vadinasi ????

O kaip jus vadinate tai: kai pardavėjas gauna pinigus ir nori siunčia nori ne?
Čia patikimai atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 11 spalio 2017 - 22:41
www.fragrancenet.com - viskam -30%, free shipas, nera tax.
Gavau siandien si losiona kunui, be galo patiko, bus puikios smulkmeneles Kaledoms
wub.gif
https://www.fragranc...y-lotion#157781
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 10 11, 23:40)
Pavedimo kopija galiu atsiusti. Bet manau Elona ta ir taip mato. Skaičiukai 5-17

Papildyta:

O kaip jus vadinate tai: kai pardavėjas gauna pinigus ir nori siunčia nori ne?
Čia patikimai atrodo?

Matot ne Diana sprendzia ar atiduoti prekes, ji laukia mano leidimo. Kazkaip daugiau nei viena neturi problemu su pasitikejimu, jei jus jo neturejot, kam tiek metu pas mane pirkot, ar daugiau niekas netoleravo veluojanciu apmokejimu? Kodel visa vasara uzsakynejot prekes, jei jums ju nereikia ir neplanuojat moketi? Man 300eu irgi nesimeto!
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 10 12, 00:47)
Matot ne Diana sprendzia ar atiduoti prekes, ji laukia mano leidimo.  Kazkaip daugiau nei viena neturi problemu su pasitikejimu, jei jus jo neturejot, kam tiek metu pas mane pirkot, ar daugiau niekas netoleravo veluojanciu apmokejimu?  Kodel visa vasara uzsakynejot prekes, jei jums ju nereikia ir neplanuojat moketi? Man 300eu irgi nesimeto!

Na jei dar vasarą būtumėt pranešusi kad AMOKETU prekių nesiruošiate atiduoti niekas nebūtų jums siuntė užsakymų. Negrąžinate prekių nuo vasario mėnesio. Pasisavinote pinigus, prekių neatsiunciate (nors teigiate kad jas turite), ir tai rašote viešai, ne kiek nesigedydama. Praturtėjote?
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 10 11, 18:35)
Neatleidziu ar jus gaunat mano laiskus, rasiau kelis kartus bet negavau atsakymo?

Paskutinis laiskas apie siunta, kad bus gaunama sia savaite.
Atsakyti
www.nordstromrack.com - iki free shipo truksta $35.
Papildyta:
Tommy Hilfiger vyr.apatines kelnaites :
https://www.nordstro...-of-3?color=RED
https://www.nordstro.....lor=DARK NAVY
https://www.nordstro.....lor=SOFT BLUE
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 10 12, 00:06)
Na jei dar vasarą būtumėt pranešusi kad AMOKETU prekių nesiruošiate atiduoti niekas nebūtų jums siuntė užsakymų. Negrąžinate prekių nuo vasario mėnesio.  Pasisavinote pinigus, prekių neatsiunciate (nors teigiate kad jas turite), ir tai rašote viešai, ne kiek nesigedydama. Praturtėjote?

Neturiu nei noro nei laiko pilstyti is tuscio i kiaura, atsiskaitot uz prekes ir jas visas pasiimat.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 10 11, 23:09)

joooo, sandėliavimas tai čia atskira tema.. laukia laukia tų siuntinių, o po to savaičių savaitėm neatsiima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 10 12, 00:29)
Jus, suprantat kad jei jus esat nepatikima, jei nuolat veluojama apmoketi ir tiesiog neturit mano pasitikejimo, bet vis uzsisakot prekes i prieki, jei ir atsiskaitot uz senas saskaitas, bet jau esat gavusi nauju, jusu daiktai nebus atiduoti kol nestsiskaitysit pilnai. Man jusu prekiu nereikia, ir kodel as tureciau sukti galva kur  ir kaip jas realizuoti?! Apsimokekit likusia suma ir pasiimkit viska ka pirkot.

Tuomet nesuprantu jusu veiksmu: jei klientas toks nepatikimas,kodel imates vykdyti uzakymus ar isiunciate prekes i Lietuva nesulaukusi apmokejimo? Nesilaikote pirmame puslapyje parasytu taisykliu? Cituoju: " Tik kai pinigėliai pereina į nurodytą sąskaita, prekes išsiunčiam į Lietuva"
Apie mokejimu sustabdyma, kad negrazinate prekiu uz kurias buvo apmoketa jums pranesiau.

Ar suprantate,kad samoningas apmoketu prekiu negrazinimas yra laikomas sukciavimu? Ar sutinkate kad as del jusu veiksmu kreipciausi i policija?
Papildyta:
QUOTE(*Julija* @ 2017 10 12, 08:37)
joooo, sandėliavimas tai čia atskira tema.. laukia laukia tų siuntinių, o po to savaičių savaitėm neatsiima  blink.gif

O ar zinote kad kitos tarpininkes moka uz dalinima. O cia viskas vyksta uz"aciu"
Atsakyti