Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 10 04, 14:08)
man regis reikia parasyti kokiai TV3 programai ar kitai televizijai, manau sudomintu si situacija ir greitai suzinotume tiesa?!
nes akivaizdu kad kitaip tiesos neissiaiskinsim

O kuri filmuotųsi? Jūs? ABEJOJU unsure.gif Pasakotumėt bulvarinei TV savo problemas? Ar manot, kad TV skristų į Ameriką???
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 10 04, 15:08)
man regis reikia parasyti kokiai TV3 programai ar kitai televizijai, manau sudomintu si situacija ir greitai suzinotume tiesa?!
nes akivaizdu kad kitaip tiesos neissiaiskinsim

hmm.gif
Atsakyti

Merginos kadangi neturiu naujienu kuriomis galeciau pradziuginti , todel nieko ir nerasau. Nejaugi jums norisi isklotines kiekvieno mano skambucio ar laisko. Kai tik pajudes reikalai informuosiu. Kol kas laukiam, ir man ta pati pasako kad viskas Lenkijoj, o lenkai taip pat i laiskus atsako tik po savaites ar daugiau, taigi vieni spaudzia vienus kiti kitus. Kai tik suzinosiu ka nors naujo informuosiu 4u.gif

QUOTE(kryziuke @ 2017 10 04, 11:02)
Elona bendrauja tik tada kai reikia saskaitas sumoket, o kai pinigus gauna tai net nesivargina toliau bendraut
Ir apskritai, jei ne kriisti, tai cia jokiu ziniu apie tas siuntas isvis nebutu.
Aciu jums  4u.gif

I klienciu postus kurios yra man skolingos uz prekes neatsakynesiu, jums jau buvo pasakyta kad esat nepageidaujama mano temoj! Prasau atsiskaityti uz savo uzsakymus! Esat skolinga jau nuo Geguzes menesio, kodel tikites supratingumo tik is mano puses?!
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2017 10 04, 16:11)
AR turite SIERRA koduka? labai labai !!!  4u.gif  ax.gif

Taip, turime papildoma -20%, nuolaida netaikoma tik clearance prekems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2017 10 04, 18:28)
O kuri filmuotųsi? Jūs? ABEJOJU unsure.gif Pasakotumėt bulvarinei TV savo problemas? Ar manot, kad TV skristų į Ameriką???

O jūs mane pažįstate, kad taip manote? jei mano suma būtų ne 10eur, tai ir papasakociau smile.gif o ko i amerika, tik i lenkija nuvykti reiktų
ir filmuočiaus iš principo, kad visi žinotų ir nepakliūtų ant tokių komunikabilių tarpininkių

realiai mano prekė verta 10eur, nepračiau jos kooperuoti su kažkuo, kad viršytų nustatytą 22eur ribą, o ji dabar grąsina, kad mes mokesčius slepiam,,aš nieko neslepiu,niekad neprašiau rodyti mažesnė vertę ir pan
Atsakyti
MK batai mergaitem 4u.gif gera kaina
https://www.6pm.com/...8734276/color/6
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 10 04, 19:27)
O jūs mane pažįstate, kad taip manote? jei mano suma būtų ne 10eur, tai ir papasakociau smile.gif o ko i amerika, tik i lenkija nuvykti reiktų
ir filmuočiaus iš principo, kad visi žinotų ir nepakliūtų ant tokių komunikabilių tarpininkių

realiai mano prekė verta 10eur, nepračiau jos kooperuoti su kažkuo, kad viršytų nustatytą 22eur ribą, o ji dabar grąsina, kad mes mokesčius slepiam,,aš nieko neslepiu,niekad neprašiau rodyti mažesnė vertę ir pan

Nepažįstu mirksiukas.gif
Mano prekės ne 10eur, o virš 110eur, bet į TV neičiau, kad ir primokėtų. Ką jie ten išspręstų?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 10 04, 19:27)

Merginos jei jus naudojates paslauga kuria as suteikiu, tai puikiai zinot visas taisykles, siuntos sveriancios iki 5kg siunciamos bendruose siuntiniuose oru, siuntos sveriancios iki 10kg siunciamos benduose siuntiniuose laivu. Jei jums tas netenkina, prasau rasyti prie uzsakymo kad issiusciau asmenine siunta ir nurodyciau tikra prekiu verte, tokiu atveju jusu siuntimo kaina i LT isbrangsta nepriklausomai nuo jusu prekiu svorio uz orinuka mokesit 65$+ 5$, uz jurinuka 70$+5$. Visos perkancios manau puikiai ta suvokia ir nereikia rasyti kad jus kazko manes nepraset. Siulau tiesiog nesinaudoti tarpininku paslaugomis, o apsipirkti parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 10 04, 19:52)
I klienciu postus kurios yra man skolingos uz prekes neatsakynesiu, jums jau buvo pasakyta kad esat nepageidaujama mano temoj! Prasau atsiskaityti uz savo uzsakymus! Esat skolinga jau nuo Geguzes menesio, kodel tikites supratingumo tik is mano puses?!

Nu b l e t konkretus nusisnekejimas. A jus rimtai? Neatiduodat apmoketu VASARIO menesiu prekiu. Prarandat pasitikejima. Zmogus nemoka uz jokius kitus pirkimus ir prekes nepriklausomai kokiam kosmose jie bebutu ir SAKOT KAD JIS SKOLINGAS???!!!! Gal kazka ne ta vartojat pigaus ar uostot unsure.gif Nu jau rimtai! Mazinkit ta arogancijos kieki, keiskit bendravimo tona ir taktika nes dievazi jau slykstu skaityti! Visi kalti... visi blogi o as auka ir nekankinkit manes savo problemom... ka jus is manes norit... ka as jums cia turiu rasyti... kai noresiu tai rasysiu... nepatinka lauk is MANO temos...

Nafik jau... tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 04 spalio 2017 - 18:56
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 10 04, 19:54)
Nu b l e t  Gal kazka ne ta vartojat pigaus ar uostot  unsure.gif jau slykstu skaityti!

Nafik jau... tikrai

O Jūs pati perskaitot ką parašot???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 10 04, 20:51)
Merginos jei jus naudojates paslauga kuria as suteikiu, tai puikiai zinot visas taisykles

Kam rupi rasineliai apie nieka? O jus zinot kad pirkejos gyvena Lietuvos respublikoje ir sandorius su jumis sudaro lietuvisko portalo puslapiuose moka i lietuviska saskaita ir t.t. Gal pasirodys labai netiketa BET MUS GINA LIETUVOS CIVILINIS KODEKSAS KURIAM POFIK VISOS PISULKOS IR TAISYKLYTES!!!
Papildyta:
QUOTE(Baisa. @ 2017 10 04, 20:59)
O Jūs pati perskaitot ką parašot???? unsure.gif

Zinot kiek galima tyciotis is zmoniu? Desperatiskai raso temoje... tikisi sprendimo... o pasirodo ir dar "paniurkdo nosi i bala" Jokio kaltes ar skolos jausmo... dar kaskart primena kad neueskotumet kaltu ir neturetum vilciu...

Man net galva isiskaudejo... seniai nemaciau tokio pochuistisko poziurio ir zmoniu zeminimo
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 10 04, 17:54)
Nu b l e t konkretus nusisnekejimas. A jus rimtai? Neatiduodat apmoketu VASARIO menesiu prekiu. Prarandat pasitikejima. Zmogus nemoka uz jokius kitus pirkimus ir prekes nepriklausomai kokiam kosmose jie bebutu ir SAKOT KAD JIS SKOLINGAS???!!!! Gal kazka ne ta vartojat pigaus ar uostot  unsure.gif Nu jau rimtai! Mazinkit ta arogancijos kieki, keiskit bendravimo tona ir taktika nes dievazi jau slykstu skaityti! Visi kalti... visi blogi o as auka ir nekankinkit manes savo problemom... ka jus is manes norit... ka as jums cia turiu rasyti... kai noresiu tai rasysiu... nepatinka lauk is MANO temos...

Nafik jau... tikrai

Baisiau , negu baisu blink.gif
Ar suprantate, kad ne Elona laiko uzstrigusias siuntas, o muitine. Zinoma jus ingusia31, tai zinote, tai kodel taip neadekvaciai elgiates?
Atsakyti