Jeigu i Lenkija keliaus tai labai saugiai. Pades ten ir laikys... saugiai saugiai... kaip sveicarijos banke. Zinosit kad yra bet negausit paturet 😊 Cia toks juokas pro asaras 😉
Šiandien vėl kalbėjau su pervežeju, aiskina, kad kuriuos dokumentus turejo tuos issiunte Lenkijai, o kuriu ne laukia. Ir tiek žinių, nei terminų neturi nieko......nu man kai šaraškino kontoroje, dar nebuvau susidūrus, kad taip būtų dirbama...Kada noriu dokumentų paparšau po 3 men. laikymo muitinėje, tada dar bele kiek laukiam kada teiksis sutvarkyt....
Na komanda tai atrodo taip neskaniai ir ta Jūsų tyla ir atrodo negražiai ir tas informacijos nesakymas ir nesiuntimas pilnos el. paštu......
Dar liko 1 proc. vilties, kad gal tos siuntos yra, bet jei kita savaitę jos neatsiranda, aš tikrai neturėsiu kitos išeities, o kreiptis kas gina mano, kaip pirkėjos teises.
Nes Elona prašo supratimo, tas supratimas buvo ne vieną mėnesį...daugiau nei pusmetį..o kur jos supratimas, kai siūloma grąžtinti pinigus, o kai prekės bus tada jas vėl pirksime, tada atsiranda aš paslaugą suteikiau viskas....
Niekur versle taip nevyksta. Yra pirkėjas-yra pardavėjas, tai prekyba (verslas), o ne paslaugų suteikimas. Mes Jums nemokame už kažkokią nuomą, kad tai pavAdinti paslauga, tai yra Jūsų verslas, tik esat pavadinę gražiai PASLAUGA.
BŪTŲ KIEK PATEISINAMA, JEI MES RINKTUMĖME, KAIP SIŲSTI PREKES, KAS TAI DARO, O DABAR TAI ĮEINA SAVAIME, NE MES RENKAMĖS. MUM PARAŠYTA LAIVU TOKIA SIUNTIMO KAINA, ORU TOKIA VISKAS...