Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Ingusia31 @ 2017 09 25, 17:36)

nera ten mano jokiu smutkiu o isivelti su asmens atvirais duomenim su jais neturiu jokio noro. Dar zuirek priskaiciuos ka uz prastovas, cia niekas nieko zinot nenores, o as is savu turesiu moekt ar su anstoliais reikalu... kam man tu dramu  unsure.gif Kreipsis i mane muitine kaip gaveja (kurios duomenys nurodyti ant siuntinio) tada oficialiai ir pateiksiu.

O jetau,na, ir situacija unsure.gif
Atsakyti

Siunciau ir as asm kort kopija birzely. Nusiunciau praeita sav ir pretenzija. Atsakyma buvau idejus i foruma. 

Atsakyti
LANDSEND -papildoma -40% visoms prekems, iki free shipo truksta keliu $.
Atsakyti
as taip pat nusiunciau savo paso kopija... ax.gif
Atsakyti
THE NORTH FACE zieminiai batik vaikams su nuolaida $26.24, Kiki free shipo truksta $30:
https://www.sierratr...Code=199KY-04-7
Atsakyti
Labas, pirmiausia noriu atkreipti jusu demesi, kad Jav ir Lietuvos laiko skirtumas yra 8val, kai jus jau nuo ryto rasot kad nera jokiu atsakymu is manes, zinokit nakti as paprastai miegu taip kaip ir jus. Dabar pas mane yra dar tik 9:30 ryto, mano diena tik prasideda.

Del naujienu, praejusia savaite buvo prasoma atsiusti visu gaveju asmens dokumentu kopijas, kas ir buvo padaryta, paskutines kopijas issiuntem penktadieni, tai nesu tikra kaip jie perduoda ta info lenkams, manau turetu gavos kieviena dokumenta persiusti. Kas del pretenzijos atsakymo, tai siandiena kelis atsakymus gavom, bet jie nelabai ka naujo pasakantis, kad siuntu verte yra didesne nei nurodyta deklaracijoj, bet anksciau tai nebuvo problema ir dabar nemanau kad taip yra, kai muitines netenkina nurodyta deklaracija, jie tiesiog ivertina pagal savo kainininkus. Beje kas nesuprato "Baltic Kranto" darbo specifikos, tai jie atlieka ir muitines tarpininku darba. Del to nereiketu bijoti del dokumentu kopiju issiuntimo.
Laukiam dar vienu ziniu is neoficialiu saltiniu, bet is ten info bus tik po savaites, tai ziuresim kas greiciau juda...
Atsakyti
COLUMBIA bliuzonai $9.74:
https://www.sierratr...ode=278RP-03-XL
$12.74:
https://www.sierratr...Code=6875C-24-M
Atsakyti
Labai faina sita COLUMBIA striukyte-bliuzonas, turiu pirkus savo berniukui. Kiana dabar su nuolaida tik $11.24:
https://www.sierratr...Code=278RX-01-L
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 09 25, 17:16)
bet ar žinote ka sako pervežėjas, kad tai isuntėjo kaltė, kad užkliuvo  muitinei, ne jų, nes siuntėjas nurodo sumas ir turinį.

taip kai pardeda vieni ant kitu mesti beda, tai jau nieko gero nelauk, nes laukiam bele kiek menesiu...........bet jaupradedu nebelaukt, nes savaite praejo ir vel praraja, kodel tada nesutavrke kas pateike dokumentus, kodel dar neismuitinta jei taip greit viska padaro.....

Ne kartą buvo siuntos apmuitintos ir tas trukdavo max porą savaičių, tada reikėdavo sumokėti ir viskas. Dabar nieko net panašaus nėra į tai, kad problema tame. Čia kažkas visai kita. Tiesiog mėto pėdas ir "varo" vieni ant kitų bele ką.
Ir jei tokios didelės problemos atgauti siuntas buvo tiek mėnesių, kažkodėl nemanau, kad nuo mūsų spaudimo pasikeis ir dabar kažkas. Yra kažkokia problema, nepaisant ar mes tylim ar rėkiam.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 09 25, 19:35)
Ne kartą buvo siuntos apmuitintos ir tas trukdavo max porą savaičių, tada reikėdavo sumokėti ir viskas. Dabar nieko net panašaus nėra į tai, kad problema tame. Čia kažkas visai kita. Tiesiog mėto pėdas ir "varo" vieni ant kitų bele ką.
Ir jei tokios didelės problemos atgauti siuntas buvo tiek mėnesių, kažkodėl nemanau, kad nuo mūsų spaudimo pasikeis ir dabar kažkas. Yra kažkokia problema, nepaisant ar mes tylim ar rėkiam.

Tai jau tikrai. Bet jau norėtųsi kažkokio realaus pasiūlymo iš Elonos. Ateina pirmadienis ir nauja zinia-palaukim kitos savaitės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 09 25, 19:58)
Tai jau tikrai. Bet jau norėtųsi kažkokio realaus pasiūlymo iš Elonos. Ateina pirmadienis ir nauja zinia-palaukim kitos savaitės doh.gif

Taip ir metai ateis unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 09 25, 19:58)

Ir kadangi nežinia, tyla ir problema tęsiasi pusę metų, kaži ar galima staiga tikėtis stebuklo vien tik dėl to, kad mes dabar jau labai labai panorom atgauti siuntas, pykstam ir šaukiam? Aš manau niekas labai nepasikeitė. Yra bėda ir tiek.
Atsakyti