Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(kryziuke @ 2017 09 25, 16:31)
Jusu vietoje as irgi nesiusciau. Su tokia informacija jau beveik gali greituosius kreditus imtii smile.gif

Gauciau kazkokius blankus uzpildymui... dar kazka... arba muitine prasytu tai as suprantu. O cia pervezimo paslaugas teikia ir duok jiems tokia asmenine info unsure.gif As is tu kurie pagalvoja kam ir ka kada pateikia, todel as asmeniskai savo asmens duomenu nesiunciu niekam.
Atsakyti
www.nordstromrack.com - turime free shipa, jeu yra norinciu galite dar jungtis. 4u.gif
Papildyta:
CARTERS / OSHKOSH -40% clearance prekems, free shipas.
Papildyta:
https://www.walgreens.com - 10% vitaminams, free shipas.

CRAZY8 - labai geros kainos, laukiame prisijungianciu ir uzsakau su papildoma -15%.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 09 25, 16:37)
Gauciau kazkokius blankus uzpildymui... dar kazka... arba muitine prasytu tai as suprantu. O cia pervezimo paslaugas teikia ir duok jiems tokia asmenine info  unsure.gif As is tu kurie pagalvoja kam ir ka kada pateikia, todel as asmeniskai savo asmens duomenu nesiunciu niekam.

Tikrai taip. Pervezimo imonei turetu rupeti jusu vardas,pavarde, adresas,na telefonas,bet ne asmens kodas, ar asmens tapatybes korteles numeris unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 25 rugsėjo 2017 - 14:47
Truksta dvieju poru siu NEW BALANCE keduku, kad uzsakyti su maximalia nuolaida, kaina batuku bus $15:
https://www.joesnewb...ty-v2g/kjzntdgy
Atsakyti
Gauciau kazkokius blankus uzpildymui... dar kazka... arba muitine prasytu tai as suprantu. O cia pervezimo paslaugas teikia ir duok jiems tokia asmenine info  unsure.gif As is tu kurie pagalvoja kam ir ka kada pateikia, todel as asmeniskai savo asmens duomenu nesiunciu niekam.

Todel ir laukiu Elonos informacijos, kas cia vyksta.......O jus tai suprantu, kad nenorite teikti kai cia taip viskas "greitai reaguojam" ir neaisku kas kaip.... unsure.gif
Atsakyti
mergaitės, jiems būtinai reikia siusti nukopijuota asmens tapatybe, as pati ne karta siunciau, siuskit -nebijokit...jau ledai pajudejo-tai pacios stabdot

cia as kalbu apie lenku muitine

tokia tvarka ir jei butumet pateike ka jie praso-gal ir siuntos sviestusi, vel pacios pristabdet..ten -kai jie gauna visus dokus-labai staigiai procedura pabaigia...tikrai be asmens tapatybes atsviestos-niekas netvarkys Jusu siuntu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 25 rugsėjo 2017 - 15:13

Aš savo paso kopiją nusiunčiau dar birželio mėnesį. Kas nors dar siuntėte? Ar man dabar vienai nerimauti? biggrin.gif
Kad dabar taip, tai ir aš, matyt, nesiųsčiau, bet tada dar viskas kažkaip paprasčiau atrodė, kopijos reikėjo kartu su užpildytu dokumentu lenkų muitinei. Dabar atrodo paprasčiau tiesiog pamiršt tas siuntas ir nustot nerimaut tai dėl greitųjų kreditų (kas, aišku dabar neįmanoma, nes mano dokumento kopija šaraškino kontoroj), tai dėl mokesčių, dėl muito slėpimo, dėl nežinios, dėl prarastų pinigų ir t.t. ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2017 09 25, 17:08)
mergaitės, jiems būtinai reikia siusti nukopijuota asmens tapatybe, as pati ne karta siunciau, siuskit -nebijokit...jau ledai pajudejo-tai pacios stabdot

tokia tvarka ir jei butumet pateike ka jie praso-gal ir siuntos sviestusi, vel pacios pristabdet..ten -kai jie gauna visus dokus-labai staigiai procedura pabaigia...tikrai be asmens tapatybes atsviestos-niekas netvarkys Jusu siuntu

Mano atveju nelabai greiati viskas vyksta, nes dokumentus nusiunčiau birželio vidury ir iki šiol jokių žinių.
Atsakyti

bet ar žinote ka sako pervežėjas, kad tai isuntėjo kaltė, kad užkliuvo muitinei, ne jų, nes siuntėjas nurodo sumas ir turinį.

taip kai pardeda vieni ant kitu mesti beda, tai jau nieko gero nelauk, nes laukiam bele kiek menesiu...........bet jaupradedu nebelaukt, nes savaite praejo ir vel praraja, kodel tada nesutavrke kas pateike dokumentus, kodel dar neismuitinta jei taip greit viska padaro.....

KODEL ELONA NEOINFORMUOJA KĄ SUZONOJO IS LENKIJOS JUK TELEFONĄ GAVO VISĄ INFORMACIJĄ TUREJO SUTEIKTI, VEL IS JOS PUSES TYLA!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 25 rugsėjo 2017 - 15:19
QUOTE(Kaira @ 2017 09 25, 16:15)
Aš savo paso kopiją nusiunčiau dar birželio mėnesį. Kas nors dar siuntėte? Ar man dabar vienai nerimauti? biggrin.gif
Kad dabar taip, tai ir aš, matyt, nesiųsčiau, bet tada dar viskas kažkaip paprasčiau atrodė, kopijos reikėjo kartu su užpildytu dokumentu lenkų muitinei. Dabar atrodo paprasčiau tiesiog pamiršt tas siuntas ir nustot nerimaut tai dėl greitųjų kreditų (kas, aišku dabar neįmanoma, nes mano dokumento kopija šaraškino kontoroj), tai dėl mokesčių, dėl muito slėpimo, dėl nežinios, dėl prarastų pinigų ir t.t. ir t.t.

Aš savo irgi birželio viduryje siunčiau - asmens tapatybės kortelės kopiją ir blanką užpildytą lenkų muitinei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 09 25, 17:16)
KODEL ELONA NEOINFORMUOJA KĄ SUZONOJO IS LENKIJOS JUK TELEFONĄ GAVO VISĄ INFORMACIJĄ TUREJO SUTEIKTI, VEL IS JOS PUSES TYLA!!!!!!!!

Ka dave surasyta juristo pretenzija, juk i ja turejo buti sureaguota? Laukiam atsakymu, tikrai vel tyla blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 25 rugsėjo 2017 - 15:26
QUOTE(deima15 @ 2017 09 25, 15:49)
Truksta dvieju poru siu NEW BALANCE keduku, kad uzsakyti su maximalia nuolaida, kaina batuku bus $15:
https://www.joesnewb...ty-v2g/kjzntdgy

Koks usa dydis butu musiskio 35dydzio.
Atsakyti

Tai kai muitine oficialiai bendrauja su gaveju yra viena. Pati siunciaus internetu ne karta. Teko ir su ismuitintojais bendraut... cia gi ne muitinei siunti. Nuo kada ta kontora klaipedoje muitine vadinas? unsure.gif As netgokia drasi... ypac kai manau kiek tai tikrai jie zino ka daro. Jiegu negali pasakyti apie siunta tai kur garantija kad atsakys uz mano asmens duomenis.?
Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2017 09 25, 17:20)
Aš savo irgi birželio viduryje siunčiau - asmens tapatybės kortelės kopiją ir blanką užpildytą lenkų muitinei  unsure.gif

Ka as ir noriu pasakyti kad siunti kazkam o jie visiskai ne ka tvarko nei ka zino.

nera ten mano jokiu smutkiu o isivelti su asmens atvirais duomenim su jais neturiu jokio noro. Dar zuirek priskaiciuos ka uz prastovas, cia niekas nieko zinot nenores, o as is savu turesiu moekt ar su anstoliais reikalu... kam man tu dramu unsure.gif Kreipsis i mane muitine kaip gaveja (kurios duomenys nurodyti ant siuntinio) tada oficialiai ir pateiksiu.
Atsakyti