Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

Sveikos 4u.gif
Gavau ir as siandiena sarasa siuntu kurioms reikia atsiusti asmens dokumento kopijas ir keliom siuntom paprase prekiu isigyjimo dokumentu. Viska paruosiu ir issiusiu siandiena. Pagaliau pasidalino kontaktais Lenkijoje kur yra siuntos, bandysim rytoj su jais susisiekti, kad isitikintume kad siuntos tikrai juos pasieke 4u.gif

Kam iskylo klausimu koks mano kaip tarpininkes atstovavimas muitineje, tai pasakysiu kad jokio, I mano paslauga neieina klientu atleidimas nuo mokesciu.

Serpentine, vis komentuodama savo prarastus 700eu, kuriu jus nepraradot, o siuntos sulaikytos, nemaciau niekad kad butumet parasius, kad pasisavinot prekes kuriu verte virs 300eu ir uz jas neatsiskaitot.
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2017 09 21, 15:43)
O kaip suzinoti kieno siuntoj mano siuntinys?

Rasiau Elonai laiska su prasymu atsiusti numeri siuntos, kur guletu maniskiai daiktai, bet tyla.

Merginos, kurios turi gauti uzstrigusiu siuntiniu, pas ka butu maniske siunta?

Negaliu visoms duoti siuntu vastarasciu, nes kitos merginos kurios sutinka savanoriskai padalinti prekytes kitoms, nenori kad ju asmenine informacija butu visiems prieinama. Visoms kuriu prekiu verte yra i didesne puse turi siuos duomenis. Nes jus ir turedama tokia info nieko negalit padaryti, nei pateikti reikiamu dokumentu, nei pasidometi del siuntos.
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2017 09 21, 16:11)
Sėdėjau ir aš ramiai sukandus dantis. O dabar noriu padėkoti toms, kurios čia kelia šaršalą, nes manau, kad jei ne jos, tai čia aplamai net piršto niekas nepajudintų, nes logiška, jei niekas nereiškia pretenzijų ir tyliai laukia, tai galima ir n laiko dar palaukti. Kitas dalykas, aš matau ir pliusų tokių šaršalų, nes galbūt yra narių, kurie nežino tokių tarpininkavimo "razinkų". Kaip kad buvo man su kita tarpininke, kai tik pradėjau užsakinėti prekes iš USA. Skaitydavau tik pagyras ir įsivaizdavau, kad atradau rojų, o kai pradėjo lįsti negražūs dalykai, tai ir man akys atsivėrė ir greit nulėkiau pas kitą tarpininkę. O teisingiausiai situaciją aprašė Ingusia31, taikliai ir objektyviai. O dėl mandagumo lygio pasisakymuose, neleidžiu sau teisti, nes jei mano 700 eurų būtų palaidoti, nežinau ką ir aš galėčiau prirašyti, jei man sakytų "ramiai, nesikoliok, dar palaukim". Nors gal kitam tie 700 eurų yra maži pinigai ir jis nesupranta, kodėl čia karščiuotis...

Sarsalas sarsalui nelygus. Kas ivyko sio sarsalo deka? Ogi nieko. Nei siuntu nei pinugu iki siol nera. Merginos ir be sarsalo skambinosi ir aiskinosi. Dabar nebent dazniau skambina vezejams. Bet cia ne sio sarsalo itakos pasekme. Vienintelis teigiamas dalykas, kad viskas iskilo i viesuma ir naujos bei senos pirkejos ivertins nauja rizika pries pirkdamos.
Komanda parode, kad esa nekompetentinga spresti tokias ekstra siuacijas. Neturi plano B. Neturi rizikos kapitalo nei teisinem paslaugom, nei kompensacijoms. Tikiuosi ivertins ir ateityje svarstys apie plano B butinuma.
As nukentejusiu nesmerkiu uz tai kad nori atgaut pinigus. As irgi noreciau arba siuntos arba pinigu. Bet neleidziu sau izeidineti nieko detu zmoniu. O kai kuriu komentatoriu tonas jau perlenkia decibelu normas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylien: 21 rugsėjo 2017 - 15:43
Man ir mano šeimai 400 eur laaaabai dideli pinigai ir labai gaila būtų juos prarasti. Bet mano gyvenimas nesibaigs ties tais 400 eur net jei tektų juos prarasti. Šaršalo jau seniai reikėjo, prekes atgauti žiauriai noriu, to tikrai trūko, nes buvo kažkoks klaidžiojimas migloje. Dabar gal daugiau vilties yra. Tačiau, gal daug kam ir keistai nuskambės, bet nesipjausiu venų ir niekam jų nepjausiu kokia bebūtų viso to baigtis smile.gif Pinigai gyvenime dar toli gražu ne viskas. Gal mano amžius toks, gal gyvenimo patirtis, vertybės, o gal mano mylimų žmonių skaičius, už kurių sveikatą, laimę ir t.t. aš atsakinga, kas leidžia man suvokti kaip toli gražu pinigai nėra pagrindinė vertybė. Jie uždirbami, sunkiau - lengviau, bet uždirbami. Žmonės jų dar ne tiek praranda. Baisesni visai kitokie praradimai - negrįžtami, tokie, už kuriuos norėtum sumokėti visus pasaulio pinigus, bet deja.. Tai gi daug nesiplėsiu, tiesiog parašiau, jog būtų smagu, kad čia tas draskymasis būtų truputį švelnesnis ir mandagesnis. Rusų kalba žinau gerą posakį, lietuviškai jis skamba taip: visos bėdos, kurios išsprendžiamos pinigais, tai yra tik išlaidos.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 09 21, 17:58)
Rusų kalba žinau gerą posakį, lietuviškai jis skamba taip: visos bėdos, kurios išsprendžiamos pinigais, tai yra tik išlaidos.

Kaira, kaip? rusiškai aš suprantu, pasakyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 09 21, 16:14)
Kaira, kaip? rusiškai aš suprantu, pasakyk tongue.gif

Если проблему можно решить за деньги, то это не проблема, это расходы 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2017 09 21, 18:18)

super, gerai 4u.gif ir ką ten Kaira patolkovojo-tai gryna tiesa..yra ir didesnių vertybių už pinigus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 21 rugsėjo 2017 - 16:23
QUOTE(ridzis @ 2017 09 21, 17:41)

Serpentine, vis komentuodama savo prarastus 700eu, kuriu jus nepraradot, o siuntos sulaikytos, nemaciau niekad kad butumet parasius, kad pasisavinot prekes kuriu verte virs 300eu ir uz jas neatsiskaitot.
Papildyta:

Elona, vis rasydama temoje kad tai viena tai kita su jumis neatsiskaite, gal galetumete ir jus savo ruoztu parasyti bendra suma kuria jus neatsiskaitete su merginomis. Jei ne paslaptis, zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 09 21, 16:21)
Elona, vis rasydama temoje kad tai viena tai kita su jumis neatsiskaite, gal galetumete ir jus savo ruoztu parasyti bendra suma kuria jus  neatsiskaitete su merginomis.  Jei ne paslaptis, zinoma smile.gif

Ir mes labai tikimės, kad viskas išsispręs taikiai ir atgausime arba prekes, arba pinigus..
Veiskmas vyksta, šaršalas sukeltas, dabar neliks niekas ramiai..
Todėl nebesisvaidome purvais, o bandome eiti visi link tikslo ir paskui išsiskirstom kas kur.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Zinot Dives, as jusu vietoje jau pati pagalvociau ar ta jusu mineta lazda neatsisuks ir jums antru galu - turiu galvoje, sitaip be jokios uzuojautuos ir supratimo rasineti merginu praradusiu tokius pinigus adresu... 

antra vertus, noreciau pasisakyti ir del bendros tarpininkes ir uzsakoves atsakomybes. Kodel visada teigiama, kad tarpininke neatsako visai uz nepristatytas siuntas? Juk siunteja parinko butent ji, mes siam sprendimui neturejome jokios itakos. Tuomet kodel rinkdamasi siunteja neivertino, kad tai nepatikima imone?

Stai viesai prieinama informacija is rekvizitai.lt apie imone UAB BAltic Krantas

Įmonės UAB "Baltic Krantas" bylų sąrašas, išrikiuotas pagal datą

DataBylaDokumentas2017-02-27Teismas: Vilniaus apygardos administracinis teismas
Bylos tipas: Administracinė
Statusas byloje: pareiškėjas
Dėl sprendimo panaikinimoSprendimas2016-12-08Teismas: Vilniaus apygardos administracinis teismas
Bylos tipas: Administracinė
Statusas byloje: pareiškėjas
Dėl sprendimo panaikinimoSprendimas2014-05-08Teismas: Klaipėdos apygardos teismas
Bylos tipas: Civilinė
Statusas byloje: nenurodyta/advokatas
Dėl Klaipėdos miesto apylinkės teismo 2013-11-27 sprendimoNutartis

Jei atsidarytumet sprendimus matytumet kad jau 2016 12 men buvo susidurta su konfiskuotomis ir sunaikintomis siuntomis, jau nekalbant apie 2017 02 men sprendima. Kai kurios siuntos buvo toliau siustos ir kovo menesi... o prie kitu pervezeju pereita tik balandzio menesi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 21 rugsėjo 2017 - 16:38
QUOTE(Kirila @ 2017 09 21, 18:18)

Aga, taip smile.gif Man bendradarbė kažkada pasakė, pagalvojau, kad gryna tiesa smile.gif Bet, kiek pamenu, tai čia lyg žydų išmintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 09 21, 17:20)
super, gerai 4u.gif  ir ką ten Kaira patolkovojo-tai gryna tiesa..yra  ir didesnių vertybių už pinigus

Kaira visada buvo protinga ir pritariu taip pat mirksiukas.gif , BET as manau, kad zmones erzina labiau ne pinigu "dingimas" o butent elgesys is serijos "jeigu nori tai pasisnekek su mano delnu, nes man pofik" unsure.gif

Nu bet ok baigiam...

Mano adresu taip pat ateina dezute tai galiu pasakyti kad as niekam nieko nesiunciau niekams nieks nerupi ir nieks nieko manes neklausia unsure.gif
Atsakyti
Elona, įmonėje įsiskolinimai uždengiami. Jūs man nepristatėte prekių, pasisavinote mano pinigus. O aš nemokėsiu, kol negausiu prarastų prekių. Kadangi skolingos abi, uždengiant įsiskolinimus, Jūs liekate man dar skolinga puse sumos. Jokio nusikaltimo nematau :-) tą ir teisininkai Jums patvirtintų.

Reikalai pajudėjo tik tada, kai Elonos piniginė nukentėjo. Nesumoku aš, nesumoka ir daugelis kitų klientų. Tada ir pradėjo nors ir menkutę iniciatyvą rodyti.

Ir taip, merginos, ne piniguose didžiausia problema, o nesiskaityme su klientėmis, nebendradarbiavimu, ignoravimu.
Atsakyti