Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

teisingai, uogelle, būtent -nereikia apsimetinėt..primityvus pvz, kas nesupranta...du įstatymo pažeidėjai nutarė eit vogt, įkliuvo-tada kitas sako-čia ne aš, aš ne prie ko, -tas kitas kaltas tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2017 09 18, 12:13)
Aš taip pat manau, kad mums nereikia būti naivioms ir ale mes nieko nežinom, kaip čia mums siunčia... kad atsakomybė tik siuntėjai tenka.

Žinoma dėl siuntų gavimo taip pat atsakomybė turi tekti abiems pusėms. Tik manau, kad šioje situacijoje reiktų susivienyti ne Elonos puolimui, o siuntų atgavimui, kaip kai kurios merginos ir daro. Skambina, rašo Baltic Krantas ir pan.

Jei siunta butu apmokestinta ar galeciau prasyt Elonos kad padengtu mokescius? Turbut ne.
O siuo atveju siunta dingusi, kazkaip ne i tema jus cia..
Atsakyti
O yra nors viena klapėdietė ,kurios pastrigusi siunta? Nueiti ir su direktorium gyvai pakalbėti ,kad Elona savo dalį įvykdė,prekes pristatė į Lietuvą ,bet jie nesugeba jų mum atiduoti ir mes už visas pradelstas dienas reikalausim kompensacijų .Ne is Elonos ,kuri išsiuntė ,bet iš Baltijos Kranto ,nes kaip suprantu iš parašymo jie jas išvežė .Nors man įdomu ,pasirodo laukiu siuntos savo vardu ,bet su manim niekas nesusisekė ,neprašė nieko užpildyti ,tai vadinasi mano siunta vis dar Klaipėdoj ...
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 09 18, 12:18)
teisingai, uogelle, būtent -nereikia apsimetinėt..primityvus pvz, kas nesupranta...du įstatymo pažeidėjai nutarė eit vogt, įkliuvo-tada kitas sako-čia  ne aš, aš ne prie ko, -tas kitas kaltas tik biggrin.gif

Primenu kad pati Elona pasiule visa tai pagristi įstatymiskai smile.gif
Atsakyti
Ar VS renkasi? 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, kazkokia nesamone tas puolimas ant Elonos. Mano irgi dinge siuntiniai uz daugiau kaip 200 euru, aisku, noriu atgauti. Bet kad ir kaip mastyk, kaltas tai Baltic krantas. Tai cia reikia vienytis, policija siundyti ar ka jus ten norit daryti. Tarpininke issiunte siuntas, vezejai kazka prisidirbo, kalta Elona. Suprantu, ka reikia kaltu, nu bet tai ir kibti I atlapus reikia Baltic Krantui.
Atsakyti
Gavau info, kad lenkija labai sustiprino tikrinima muitineje, jei jau uzkliuvo musu kroviniu vertes, tai gali buti, kad jie dave uzklausimus VMI, nes tokai procedura daroma muitineje.

Labai akylai pradejo ziureti elektronikos prekes, vis tai prasidejo nuo vasaros.

Siuntų mes nerandame, nes turime tik važtarasčių numerius, bet ne konteinerio, jei ji žinotume, tada matytume, kas su tuo konteineriu vyksta, nes mes juk nzn ko dar ten prideta, kad taip jis uzstrigo
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2017 09 18, 13:39)
Nezinau, kazkokia nesamone tas puolimas ant Elonos. Mano irgi dinge siuntiniai uz daugiau kaip 200 euru, aisku, noriu atgauti. Bet kad ir kaip mastyk, kaltas tai Baltic krantas. Tai cia reikia vienytis, policija siundyti ar ka jus ten norit daryti. Tarpininke issiunte siuntas, vezejai kazka prisidirbo, kalta Elona. Suprantu, ka reikia kaltu, nu bet tai ir kibti I atlapus reikia Baltic Krantui.

Na, jei jau advokataujate, tai atsakysiu. Policijos nesiundau, ar kaip jus cia rasote, Elona parase "Pagal koki istatyma ir pagal kokia tvarka noresit kad grazinciau pinigus?" Tai jei nori ji tu istatymu, tai prasau.
Del isiuntimo-jokio dokumento negavau, kad prekes isiunte, sveikinu , jei jus ta dokumenta turite!
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 09 18, 12:49)
Na, jei jau advokataujate, tai atsakysiu. Policijos nesiundau, ar kaip jus cia rasote,  Elona parase "Pagal koki istatyma ir pagal kokia tvarka noresit kad grazinciau pinigus?" Tai jei nori ji tu istatymu, tai prasau.
Del isiuntimo-jokio dokumento negavau, kad prekes isiunte, sveikinu , jei jus ta dokumenta turite!

As nei advokatauju, nei ka. Bandau ijungti blaivu prota. Nu jei jus nusiperkate is manes koki drabuzeli, as jums ji issiunciu per pasta, o pastas pyst ir prisiirba kazka ar bankrutuoja, tai kalta lieku as unsure.gif
Atsakyti
Merginos nusraminame gerai, peštynės nieko nepakeis visiskai. Tiesiog skambinsim pervežėjui ir tikslinsime ka paleido iš siuntų, tik va jei būtų konteinerio Nr., mes pačios matytume per jurinių siuntų paiešką kokioje stadijoje siuntinys.

Ryt skambinsiu pervezejams vel ir klausiu gal pasakys konteinerio numerį, o gal ir geros žinios bus.

Stengiamės nepanikuoti, kad ir kaip sunku unsure.gif frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 rugsėjo 2017 - 12:04
QUOTE(EXTRAA @ 2017 09 18, 13:54)
As nei advokatauju, nei ka. Bandau ijungti blaivu prota. Nu jei jus nusiperkate is manes koki drabuzeli, as jums ji issiunciu per pasta, o pastas pyst ir prisiirba kazka ar bankrutuoja, tai kalta lieku as unsure.gif

Bet irodyma kad isiuntete turite? Jei siunta buna dingusi ar pazeista, zmogus gali tiketis kompensacijos. Galetumete ir pati apie tai pasiskaityt.
Kaip minejau Elona i jokias diskusijas nesileidzia. Zodziu,nei siuntu nei pinigu. Laukite toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 18 rugsėjo 2017 - 12:05

merginos, ką perkam?? biškį atsibodo jau ta užsukta plokštelė...sakėt eist į FB samokslo teorijų regzt..nu tai, prašau, leiskit ramiai shopintis

Atsakyti