![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
<p> </p>
Dabar neatrandu rysio tarp nemokamu muitu ir kazkur nuplaukusiu siuntu
![hmm.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/hmm.gif)
Butu buve daug paprasciau, jei Elona butu atsakius i paprastus klausmus
viena nare minejo, kad jai zadejo, kad kita partija prekiu perves pirmadieni, ar Elona apie tai girdejo? Ar cia kiekvienam vis kitka sako
Ar jos imone is tikruju likviduojama. T.y. mums zinoma ir su mumis susijusi imone, visos kitos veiklos nedomina
Ar siusti yra saugu ir patikima? Nes, kaip rase, ta Baltic .. kompanija vis vien dar dalyvauja persiuntimuose
Gal kas is jos pazistamu galetu nuvaziuot ir pakalbet su Lenkijos muitininkais?
Jei per brangu moket advokatams, tai kokie toliau veiksmai?
As niekad priekaistu neturejau, bet vis tikejausi sulaukti siu "dingusiu" siuntu. Pirkau ir tebeperku.. Is peradresuoto laisko matos, kad tokiu vis perkanciuju gan daug.
Noretus, kad Elona nuosirdziai atsakytu ir paaiskintu, tiesa pasakius nuramintu ir informuotu apie savo veiksmus
Aš turiu savo 4 siuntų kvitukus, galiu tas nuotraukas išsiprintinti ir nusiųsti registruotu paštu į Baltic krantą. Tik įdomu ar jie tą laišką priims, gal net neims. Planavau per išeigins jiem užklausą siųsti el paštu, bet jei geriau paštu, tai paštu siųsiu. Arba ir taip ir taip rekia išsiųsti. Ką manot? Ir koks jų adresas? Toks? Baltijos pr. 12A, Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav., LT-94108 Man tai tokia nuojauta, kad nėra tų siuntų, galbūt konfiskuotos, nes tikrai šitiek laiko kažkur dėl kažko laikyti paprastus skudurėlius, nu sunkiai tikėtina, kad įmanoma..Turiu ir as 2 dezes gauti. Nebesuprantu kaira, ka jus ruosiates siusti baltic krantui! Ka tam reg laiske rasysit? Cia be ironijos. Nenoriu atsilikt ir as imtis atsakingai kazkokiu veiksmu uz savo gaunamas dezes... Beje, del aiskumo- tiesiai lenkams mes nieko nesiuntem. Tik uzpildem lenkiska forma (vardas pavarde parasas) ir su asmens dokumento kopija nusiuntem baltic krantui. Na bent jau as. Taigi jokio irodymo kad siunta buvo lenkijoj neturiu.
Vaziuoti i lenkija? Nematau logikos. Tikrai nemanau kad ten kas nors mane pasitiks ir paslaugiai palydes iki konteinerio ir parodys dezutes o tada pavaisins kava ir iskvies taxi ;) soriukas uz ironija... bet zlungant visom viltim atgauti prekes ar pinigus stogas vaziuoja..