Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(miurga @ 2017 09 16, 20:36)
<p>Sveikos visos, daug neskaičiau visų diskusijų, bet kartais kai kuriuos paskaitinėju susirašinėjimus ir tik vienas kalusimas galvoj sukasi: ko jūs visos tiktes prekes siųdamos iš Amerikos ir nemokėdamos mokesčių smile.gif. Čia ir yra mūsų pačių rizika. Pirkit pačios Amerikoj iš parduotuvių prekes, va tada galėsit reikalauti prekių ar pinigų grąžinomo, jei jų negausit. Aš tai visada bijau, kada tas "bizniukas" užsrauks. Pagalvokit gerai, suprantu , kad kai kam sumos didelės, ir pati laukiu tos siuntos, bet taip jau yra.</p>
<p> </p>

Dabar neatrandu rysio tarp nemokamu muitu ir kazkur nuplaukusiu siuntu hmm.gif Po keliolika kartu rase negaunancios kad sutinka muitintis ir moket muitus! Tai apie ka mes cia vel? Tarpininkes konkuruoja rinkoje nes eina dideli pinigai uz nesudetinga darba ir jos pacios sukuria tam tikras pirkejui palankias salygas. Pirkejas renkas kur jam pigiau ir patikimiau...
Atsakyti

Butu buve daug paprasciau, jei Elona butu atsakius i paprastus klausmus

viena nare minejo, kad jai zadejo, kad kita partija prekiu perves pirmadieni, ar Elona apie tai girdejo? Ar cia kiekvienam vis kitka sako

Ar jos imone is tikruju likviduojama. T.y. mums zinoma ir su mumis susijusi imone, visos kitos veiklos nedomina

Ar siusti yra saugu ir patikima? Nes, kaip rase, ta Baltic .. kompanija vis vien dar dalyvauja persiuntimuose

Gal kas is jos pazistamu galetu nuvaziuot ir pakalbet su Lenkijos muitininkais?

Jei per brangu moket advokatams, tai kokie toliau veiksmai?

As niekad priekaistu neturejau, bet vis tikejausi sulaukti siu "dingusiu" siuntu. Pirkau ir tebeperku.. Is peradresuoto laisko matos, kad tokiu vis perkanciuju gan daug.

Noretus, kad Elona nuosirdziai atsakytu ir paaiskintu, tiesa pasakius nuramintu ir informuotu apie savo veiksmus

Atsakyti
Butenr, kad reikia normalios informacijos, o ne pažadų?!!! Kreipesi i teisininka ir viskas tuo pasibaigia....

Jie konkretus ir pasako iskart ka kaip daryti.
Elona prašome konkrecios informacijos kas bus daroma??
Atsakyti
Ar zinoma kiek tikslai deziu yra laukiama? Ir kelios merginos yra siuntu gavejos? Ar visos merginos kurios yra gavejai turi siuntu numeeriukus? Jei taip, pirmiausia reikia rastu uzklausti vezeja nurodant nr, varda pavarde, siuntejo duomenis, na visus duomenis kurios turite kur yra siunta, kokia situacija, kodel taip ilgai nepristatyta ir kas daroma. Ir parasyti, kad neissprendus ginco graziuoju, kreipsimes i teisma. Viena yra pusti migla telefonu, kita yra atasakineti rastu. Issiusti registruotu laisku, irasyti, kad prasome atsakyma atsiustintaip pat registruotu laisku, tarkim per 5 d.
Pabandykit, jie dar nebandyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 16 rugsėjo 2017 - 20:38
Teisininkas tik tada apgins kai bus daroma viskas oficialiai ir butent net el. Pastu, o reg. Pastu, telefoniniai pokalbiai nebent kreiptis i operatoriu ir kad duotu isklotines.
Pastrige yra vasariau ir kovo men. Siuntos ten 6-8 siuntos, nes siunrimai kiekvienus menesius po 3-4 bent mano ir viena diunta balandzio 5 dienos.
Atsakyti
Aš turiu savo 4 siuntų kvitukus, galiu tas nuotraukas išsiprintinti ir nusiųsti registruotu paštu į Baltic krantą. Tik įdomu ar jie tą laišką priims, gal net neims. Planavau per išeigins jiem užklausą siųsti el paštu, bet jei geriau paštu, tai paštu siųsiu. Arba ir taip ir taip rekia išsiųsti. Ką manot? Ir koks jų adresas? Toks? Baltijos pr. 12A, Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav., LT-94108

Man tai tokia nuojauta, kad nėra tų siuntų, galbūt konfiskuotos, nes tikrai šitiek laiko kažkur dėl kažko laikyti paprastus skudurėlius, nu sunkiai tikėtina, kad įmanoma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 16 rugsėjo 2017 - 20:56
Galioja šiais laikais ir susirašinėjimas el. paštu. Jei siuntėjas kontaktuoja / atrašo tai to pilnai užtenka įrodyti, kad buvo kreiptąsi, rašyta, prašyta ir pan.
Atsakyti

Aš turiu savo 4 siuntų kvitukus, galiu tas nuotraukas išsiprintinti ir nusiųsti registruotu paštu į Baltic krantą. Tik įdomu ar jie tą laišką priims, gal net neims. Planavau per išeigins jiem užklausą siųsti el paštu, bet jei geriau paštu, tai paštu siųsiu. Arba ir taip ir taip rekia išsiųsti. Ką manot? Ir koks jų adresas? Toks? Baltijos pr. 12A, Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav., LT-94108 Man tai tokia nuojauta, kad nėra tų siuntų, galbūt konfiskuotos, nes tikrai šitiek laiko kažkur dėl kažko laikyti paprastus skudurėlius, nu sunkiai tikėtina, kad įmanoma..
Turiu ir as 2 dezes gauti. Nebesuprantu kaira, ka jus ruosiates siusti baltic krantui! Ka tam reg laiske rasysit? Cia be ironijos. Nenoriu atsilikt ir as imtis atsakingai kazkokiu veiksmu uz savo gaunamas dezes... Beje, del aiskumo- tiesiai lenkams mes nieko nesiuntem. Tik uzpildem lenkiska forma (vardas pavarde parasas) ir su asmens dokumento kopija nusiuntem baltic krantui. Na bent jau as. Taigi jokio irodymo kad siunta buvo lenkijoj neturiu.

Vaziuoti i lenkija? Nematau logikos. Tikrai nemanau kad ten kas nors mane pasitiks ir paslaugiai palydes iki konteinerio ir parodys dezutes :) o tada pavaisins kava ir iskvies taxi ;) soriukas uz ironija... bet zlungant visom viltim atgauti prekes ar pinigus stogas vaziuoja..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 16 rugsėjo 2017 - 22:31
QUOTE(RAbies @ 2017 09 17, 00:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kaira" data-cid="71801232" data-time="1505588094"> Aš turiu savo 4 siuntų kvitukus, galiu tas nuotraukas išsiprintinti ir nusiųsti registruotu paštu į Baltic krantą. Tik įdomu ar jie tą laišką priims, gal net neims. Planavau per išeigins jiem užklausą siųsti el paštu, bet jei geriau paštu, tai paštu siųsiu. Arba ir taip ir taip rekia išsiųsti. Ką manot? Ir koks jų adresas? Toks? Baltijos pr. 12A, Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav., LT-94108 Man tai tokia nuojauta, kad nėra tų siuntų, galbūt konfiskuotos, nes tikrai šitiek laiko kažkur dėl kažko laikyti paprastus skudurėlius, nu sunkiai tikėtina, kad įmanoma..</blockquote> Turiu ir as 2 dezes gauti. Nebesuprantu kaira, ka jus ruosiates siusti baltic krantui! Ka tam reg laiske rasysit? Cia be ironijos. Nenoriu atsilikt ir as imtis atsakingai kazkokiu veiksmu uz savo gaunamas dezes... Beje, del aiskumo- tiesiai lenkams mes nieko nesiuntem. Tik uzpildem lenkiska forma (vardas pavarde parasas) ir su asmens dokumento kopija nusiuntem baltic krantui. Na bent jau as. Taigi jokio irodymo kad siunta buvo lenkijoj neturiu.
<p>Vaziuoti i lenkija? Nematau logikos. Tikrai nemanau kad ten kas nors mane pasitiks ir paslaugiai palydes iki konteinerio ir parodys dezutes smile.gif o tada pavaisins kava ir iskvies taxi ;) soriukas uz ironija... bet zlungant visom viltim atgauti prekes ar pinigus stogas vaziuoja..</p>

Nieko naujo aš jiems neparašysiu, jau esu rašiusi užklausą kur mano 2 dėžutės, bet bent jau man jie raštu nieko neatsako. O dabar turiu siuntinių, išsiųstu iš jav čekius, tai tiesiog juos prisegsiu ir pasiteirausiu kur šios mano siuntos ir pareikalausiu man jas pristayti. Tai čia bus balsas tyruose, bet ką aš dar galiu jiems padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 09 17, 00:30)
Nieko naujo aš jiems neparašysiu, jau esu rašiusi užklausą kur mano 2 dėžutės, bet bent jau man jie raštu nieko neatsako. O dabar turiu siuntinių, išsiųstu iš jav čekius, tai tiesiog juos prisegsiu ir pasiteirausiu kur šios mano siuntos ir pareikalausiu man jas pristayti. Tai čia bus balsas tyruose, bet ką aš dar galiu jiems padaryti?

Bet bent bus rastiskas irodymas, kad raset, ieskojot siuntu savo laiku, o ne kai saukstai po pietu, rasykit, blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2017 09 17, 09:06)
Bet bent bus rastiskas irodymas, kad raset, ieskojot siuntu savo laiku, o ne kai saukstai po pietu, rasykit, blogiau nebus.

aš jiems el.paštu rašau kas savaitę. kas antrą gaunu atsakymą smile.gif dabar ta savaitė, kai negavau, o kaip tik paskutinį ką sakė, kad dalis grįžta, bet ar grįžo kas ar ne, nesiteikia atsakyti. esu rašiusi ir kad neturėdama kitos išeities kreipsius į instancijas, gavau tą patį atsakymą, kad muitinama.lenkijoje ir jie labai apgaulestauja dėl susidariusios situacijos. apie apgailestavimą copy paste eina keliuose laiškuose. bent žodžius vietom sukeistų smile.gif
Atsakyti
As ir gavau vienos siuntos dokunentus, tai ryt sukdiu jiems ir sakysiu tegul duoda muitines kontaktus kad zinoti kad tikrai diuntos lenkojoje ir kai lenkijos muitine patvirtins, kad tikrai jos ten, gal bus ramiau ir pasakys daugiau
Atsakyti