Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(RAbies @ 2017 09 15, 23:58)
</blockquote><p>Jus cia sitos daineles nedainuokit! O as gal savo facebooke parasiau kad esu Jav prezidente. Ir ka?</p>

prie ko čia tokie įžeidinėjimai dabar? tai juk jei perkate-reiškia sutinkate su sąlygomis...matos, kad čia jau puolimas prasidės, tai tada viso gero
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 09 15, 22:50)
o tai sąlygas prieš perkant paskaitėt? Ridzis savo įsipareigojimus įvykdė, išsiuntė siunta, toliau-štai kas rašoma-
Po išsiuntimo iš JAV, už siuntinį neatsakome

O Jūs manote teisiškai pirmo puslapio rašliavos ką nors reiškia?? Yra įstatymai, kurie galioja bet kuriam asmeniui, vykdančiam komercinę veiklą. Ji gali rašyti ką nori, nuo atsakomybės bei įstatymų laikymosi tai neatleidžia. Įstatymai visiems bendri, o ne "AŠ PATS SAU KURIU SAVUS ĮSTATYMUS".

Beje, aš taipogi įstatymų nepažeičiau. Pirkau prekes, man atsiuntė sumas, kurias turiu sumokėti. Sumokėjau ir laukiu savo užsakytų prekių. Pardavėjas, t.y. Elona, privalėjo įskaičiuoti visus susijusius mokesčius ir rinkliavas, nes ji administruoja mokesčius, ne klientas. Be to, pirkimo-pardavimo sutartis gali būti nutraukta bet kuriame jos vykdymo etape ir klientas turi teisę atgauti sumokėtus pinigus.

Kiek man žinoma, Elona dirba su IĮ.
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2017 09 15, 21:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amelita" data-cid="71800256" data-time="1505498794"> Ieškinio senatis transportuojant krovinius jūra yra vieneri metai (Hagos taisyklės, 3 straipsnio 6 dalis) ir skaičiuojama nuo prekių pristatymo (jei pristatomas sužalotas krovinys) arba nuo tos dienos, kada prekės turėjo būti pristatytos (krovinio praradimo atveju).</blockquote> Vualia. Dabar man aisku ko laukiama- 1 metuku gimtadienio! Gerai jus Ridzi suprantu kad jums 400eur uz siunta per brangu moketi vienai, bet gal jei visi susimestume nebutu toks praradimas. Pvz imam kuo greiciau ir brangiausiai dezei pradedam teisini procesa. Jei pasiseks spresim del kitu deziu. Gal yra tokiu deziu del kuriu neapsimoka 400eur, verciau imti tuos 50eur... bet blogiausia yra dabar prarasti laika!!!
<p>Serpentine, jus matosi gaudotes- tarkit zodeli</p>

Bet mūsų pinigai dideli ten sukišti, aš asmeniškai nebenoriu daugiau sumetinėti, dėl neaiškios pabaigos..
Bet visa situacija nebejuokinga darosi.. verysad.gif
Papildyta:
Manyčiau tas prierašas už prekės neatsakymą tinka jei netyčia kas sudužo, suplyšo ir pan..
Ns bet ne dingimą prekių už 400eur jau 9 mėn :O
Čia jau teisiniai dalykai gaunasi.. aš užsakiau, sumokėjau, bankines saskaitas turiu, bet paslaugos išvis negavau, t.y prekių..
Papildyta:
Manyčiau tas prierašas už prekės neatsakymą tinka jei netyčia kas sudužo, suplyšo ir pan..
Ns bet ne dingimą prekių už 400eur jau 9 mėn :O
Čia jau teisiniai dalykai gaunasi.. aš užsakiau, sumokėjau, bankines saskaitas turiu, bet paslaugos išvis negavau, t.y prekių..
Atsakyti
kokia dar senatis??? Elonai gal ir aktualu, bet ne mums! Mes pirkome iš Elonos, ji nepristatė pirktų prekių. Man daugiau neaktualu ir neįdomu dėl kokių priežasčių, jos įmonės vidines problemos ir kiti nesklandumai ne mano rūpestis. Ir ji privalės visoms grąžinti sumokėtus pinigus. Negrąžins geruoju, išieškos anstoliai.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 09 15, 22:50)
o tai sąlygas prieš perkant paskaitėt? Ridzis savo įsipareigojimus įvykdė, išsiuntė siunta, toliau-štai kas rašoma-
Po išsiuntimo iš JAV, už siuntinį neatsakome

Matote kaip viskas suredyta... ne Ridzis salygas nustato, o tos salies istatymai kurioje veikla registruota. Jokio kitokio sandorio mano parasu patvirtinta nera... Nu esme, kad nebriskim i tokius dalykus, nes VISI nesa atsakomybe uz darbus ar paslaugas! Buna net iki 20 metu statyboje... batams ir baldams 2 metai... nors gamintojas nezino ar parduotuve tinkamai tuos batus laike... nu cia sakau pasakeles sekti galim... tiesiog nera jokio verslo nesancio pelna be jokiu atsakomybiu.
Atsakyti
ELONA, ką reiškia prie Jūsų Individualios įmonės prierašas LIKVIDUOJAMA??? :-) teisininkės, paaiškinkite žmogui, kad tai jos nuo atsakomybė neatleis. NERIBOTOS ATSAKOMYBĖS juridinis asmuo atsako visu savo asmeniniu turtu.
Atsakyti
Ėėėėėėėė, palaukit. Likviduojama? Tai pirkti toliau saugu? Kas vyksta?
Atsakyti
Mano prekes nera pastrigusios, todel as esu nesaliska siuo konkreciu atveju. Bet realiai manau kad labai verta pagalvot ar tikrai Elonai butu naudingiau spresti klausima ne klienciu naudai. Pirma tai totalus verslo uzdarymas, antra neaisku ar neatsiras piktu zmoniu, kurie megsta pasikreipt i visokias istaigas ir panarplioti tokiu verslu planus... niekur panasaus verslo nelabai pavyktu atidaryti vel... pavarde interneto platybese ilgai kabos verysad.gif Nezinau ar verta piktuoju.. tikrai gerai pasvarstyciau ka daryt. I bala nedigsi gi...

"žmogus, dirbantis pagal individualios veiklos pažymą, visiškai pilnai atsako savo turtu ir prisiima atsakomybę už galimus nuostolius"
Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 09 15, 23:32)
ELONA, ką reiškia prie Jūsų Individualios įmonės prierašas LIKVIDUOJAMA??? :-) teisininkės, paaiškinkite žmogui, kad tai jos nuo atsakomybė neatleis. NERIBOTOS ATSAKOMYBĖS juridinis asmuo atsako visu savo asmeniniu turtu.

Kur jus ta matot? Reiktu nuorodos tada kad zinot... unsure.gif Zodziu smagu darosi matau smile.gif Matau kas ryt bus blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 09 15, 23:48)
Mano prekes nera pastrigusios, todel as esu nesaliska siuo konkreciu atveju. Bet realiai manau kad labai verta pagalvot ar tikrai Elonai butu naudingiau spresti klausima ne klienciu naudai. Pirma tai totalus verslo uzdarymas, antra neaisku ar neatsiras piktu zmoniu, kurie megsta pasikreipt i visokias istaigas ir panarplioti tokiu verslu planus... niekur panasaus verslo nelabai pavyktu atidaryti vel... pavarde interneto platybese ilgai kabos verysad.gif Nezinau ar verta piktuoju.. tikrai gerai pasvarstyciau ka daryt. I bala nedigsi gi...

"žmogus, dirbantis pagal individualios veiklos pažymą, visiškai pilnai atsako savo turtu ir prisiima atsakomybę už galimus nuostolius"
Papildyta:
Kur jus ta matot? Reiktu nuorodos tada kad zinot...  unsure.gif Zodziu smagu darosi matau smile.gif Matau kas ryt bus  blink.gif

Rekvizitai.vz.lt rašo.

rekvizitai.vz.lt
Atsakyti
O datos juk nėra, kada pradėtas likvidavimo procesas, nes matau pastabą 2011 metų, kad pasikeitė likvidatorius.

Galbūt tai sena įmonė ir dabar Elona dirba pagal kitą veiklos formą.

Manau, nereikėtų daryti išankstinių išvadų ir dar didinti panikos...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 09 15, 23:32)

Serpentine apie kokias jus omones ir likvidacijas kalbat? Matau kad istrauket kazkokia info , bet visiskai nesiorentuojat apie ka. Jei jau pradejot ieskoti teisybes tai pries skleisdama visiskai nevertinga informacija , isitikinkit apie ka eina kalba.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 09 15, 23:58)
Serpentine apie kokias jus omones ir likvidacijas kalbat? Matau kad istrauket kazkokia info , bet visiskai nesiorentuojat apie ka. Jei jau pradejot ieskoti teisybes tai pries skleisdama visiskai nevertinga informacija , isitikinkit apie ka eina kalba.

Sakau tai, kokia informacija apie Jus viešai yra prieinama. Nieko neišgalvojau. Kadangi JŪS mus pastatėte į tokią poziciją, kad pačios turime skambinti, rašyti, kreiptis, ieškoti, tai tą ir darome.
Jūsų vardu tik ši įmonė...priimate įmokas į savo asmeninę sąskaitą. PRAŠAU PATEIKTI SAVO VYKDOMOS VEIKLOS/ĮMONĖS DUOMENIS. Šią informaciją privalote pateikti. Kaip ir beje, privalote pateikti mums sąskaitas. Aš su Jumis sudariau nuotolinę prekybos sutartį. Jokios sąskaitos nepateikėte. Kaip ir negrąžinate pinigų. Deja, viskas Jūsų nenaudai.

Beje, parašykite visoms, kuo grindžiate ir motyvuojate savo teiginį, kad pinigų negrąžinsite???

Matau, kad sudėtinga su Jumis. Daug mėnesių bandžiau gražiuoju...
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 09 15, 23:35)
Ėėėėėėėė, palaukit. Likviduojama?  Tai pirkti toliau saugu?  Kas vyksta?

O Jūs vis dar perkate? :-) pagelbės, kad Elona pasakys :"taip, saugu". Tikėsite?
Atsakyti