QUOTE(RAbies @ 2017 09 15, 21:57)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Amelita" data-cid="71800256" data-time="1505498794"> Ieškinio senatis transportuojant krovinius jūra yra
vieneri metai (Hagos taisyklės, 3 straipsnio 6 dalis) ir skaičiuojama nuo prekių pristatymo (jei pristatomas sužalotas krovinys) arba nuo tos dienos, kada prekės turėjo būti pristatytos (krovinio praradimo atveju).</blockquote> Vualia. Dabar man aisku ko laukiama- 1 metuku gimtadienio! Gerai jus Ridzi suprantu kad jums 400eur uz siunta per brangu moketi vienai, bet gal jei visi susimestume nebutu toks praradimas. Pvz imam kuo greiciau ir brangiausiai dezei pradedam teisini procesa. Jei pasiseks spresim del kitu deziu. Gal yra tokiu deziu del kuriu neapsimoka 400eur, verciau imti tuos 50eur... bet blogiausia yra dabar prarasti laika!!!
<p>Serpentine, jus matosi gaudotes- tarkit zodeli</p>
Bet mūsų pinigai dideli ten sukišti, aš asmeniškai nebenoriu daugiau sumetinėti, dėl neaiškios pabaigos..
Bet visa situacija nebejuokinga darosi..
Papildyta:
Manyčiau tas prierašas už prekės neatsakymą tinka jei netyčia kas sudužo, suplyšo ir pan..
Ns bet ne dingimą prekių už 400eur jau 9 mėn :O
Čia jau teisiniai dalykai gaunasi.. aš užsakiau, sumokėjau, bankines saskaitas turiu, bet paslaugos išvis negavau, t.y prekių..
Papildyta:
Manyčiau tas prierašas už prekės neatsakymą tinka jei netyčia kas sudužo, suplyšo ir pan..
Ns bet ne dingimą prekių už 400eur jau 9 mėn :O
Čia jau teisiniai dalykai gaunasi.. aš užsakiau, sumokėjau, bankines saskaitas turiu, bet paslaugos išvis negavau, t.y prekių..