Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Kaira @ 2017 09 15, 18:12)
O ar yra galimybė išssiaiškinti kas iš tikro nutiko mūsų siuntoms ir kur jos dabar yra? Vežėjai nežinia ką sako, tikrai kažko iki galo nepasako, bet juk yra institucijos, kurios gal gi kažką žino? Jei sako, kad mūsų siuntos Lenkijoje, tai gal galima paskambinti į lenkų muitinę ir išsiaiškinti ar tikrai ir kas su jomis nutiko, kad taip ilgai stovi? ? Ne gi nėra nieko viršesnio už vežėjus, kas žinotų realią situaciją ir nemeluotų? Juk siuntėjas turi teisę į savo išsiųstą siuntinį ir gali ieškoti ir aiškintis per kur tik įmanoma iki smulkmenų. Nes pvz aš negaliu nieko aiškintis, nes net nežinau kas man oficialiai siuntė siuntą.

Siuntos ieskoti gali tiek siuntejas , tiek gavejas, arba is viso igaliotas trecias asmuo. Jums pasakytu tokia pacia info kaip ir man. As prasiau kad man duotu lenku kontaktus ir as pati jas issimuitinsiu, deja nedave, nes negali....
O tikros tiesos mums tikrai niekas nepasakys, nejaugi sakys, zinot mes cia pora vogtu masinyciu isimetem ir uzturejom bedu, as nezinau kas jiems nutiko, bet akivaizdu kad mums to nepasakys.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 09 15, 19:17)
Siuntos ieskoti gali tiek siuntejas , tiek gavejas, arba is viso igaliotas trecias asmuo. Jums pasakytu tokia pacia info kaip ir man. As prasiau kad man duotu lenku kontaktus ir as pati jas issimuitinsiu, deja nedave, nes negali....
O tikros tiesos mums tikrai niekas nepasakys, nejaugi sakys, zinot mes cia pora vogtu masinyciu isimetem ir uzturejom bedu, as nezinau kas jiems nutiko, bet akivaizdu kad mums to nepasakys.

Bet ne gi pas mus LT už tokius savivaliavimus, slapukavimus paslaugų teikėjai nebaudžiami?? Čia jau konkreti savivalė ir pasityčiojimas iš klientų...
Aš turiu popierių, kurį pildžiau lenkams muitinei, ten yra kontaktai, tai gal toje muitinėje atseit ir yra, gal galima paskambinti.
Dėl gavėjo paieekų, tai ka LT siuntinys dingsta, eini į paštą ir turi visus duomenis, iš kokio miesto siuntė, kas siuntė, dar kodą (jei registruotas), o šiuo atveju tiesiog žinau penkiaženklį skaičiuką, daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 09 15, 18:17)

O jei nuvaziuotumet i Lenkija ir ten bandytumet ieskot?Konkreciai pacioje muitineje..Ar tai neimanoma?

Dabar pirkejai tokioj durnoj padetyje..Nei daiktu, nei pinigu..
Ir nezinai kuom tiketi..Nes visi nepasako teisybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 rugsėjo 2017 - 18:45
QUOTE(Kaira @ 2017 09 15, 18:22)
Aš turiu popierių, kurį pildžiau lenkams muitinei, ten yra kontaktai, tai gal toje muitinėje atseit ir yra, gal galima paskambinti.

Ridzi, gal bandyk pati issiaiskinti pas tuos lenkus, kur Kaira turi kontaktus?Kur ji siunte popierius ir siunte jiems.

Man keista, kad gyvenam 2017 m., o turim tiketi burimais is kavos tirsciu.

Bandykite kalbeti ir ieskoti siuntu su muitininkais.
Lenkijos muitininkais.
Ar su Lietuvos policija?Cia juk kaz koks sukciavimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 rugsėjo 2017 - 19:09
Ieškinio senatis transportuojant krovinius jūra yra vieneri metai (Hagos taisyklės, 3 straipsnio 6 dalis) ir skaičiuojama nuo prekių pristatymo (jei pristatomas sužalotas krovinys) arba nuo tos dienos, kada prekės turėjo būti pristatytos (krovinio praradimo atveju).
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 09 15, 20:53)
oti siuntu su muitininkais.
Lenkijos muitininkais.
Ar su Lietuvos policija?Cia juk kaz koks sukciavimas..

Cia turbut i policija reiks kreiptis, nes siunteja gavusi pinigus nesiteikia prisiimti jokios atsakomybes, apie laisku atrasyma net nekalbu..
Atsakyti
skaitau skaitau aš čia Jūsų puolimą ant Ridzio..na, bet, moterys, apie kokias Jūs čia teises kalbat? apgaudinėjam mes čia visos valstybę, nemokam mokesčių, muito jokio, kokios sumos būtų PVM nuo 400 ar 700...tai gerai kol praslystam, o jei ne, tai puolimas ant Ridzio? realiai tai ką aš matau-nebent ji sutiktų savo uždarbį tą 12proc, atiduot, o daiktai-juk visa dėže yra vertinama 45 kažkur dol?? nes jūs juk nesutinkat, kad Ridzis relias sumas rašytų arne?
šitoje vietoje abi pusės turėtų prisiimt atsakomybę, o gal net ir trys-pirkėjas, siuntėjas ir vežėjas, bet ne į vienus vartus, kaip kad čia pavarot

nu va, pasisakiau, penktadienio vakarą.. pleasantry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 15 rugsėjo 2017 - 21:21
QUOTE(kryziuke @ 2017 09 15, 21:35)
Cia turbut i policija reiks kreiptis, nes siunteja gavusi pinigus nesiteikia prisiimti jokios atsakomybes, apie laisku atrasyma net nekalbu..

Policija jums atsakys kad tai yra civiliniai santykiai, apgaulės požymių nėra, sudaryta sutartis tarp siuntėjo ir vežėjo, todėl visi ginčai sprendžiami civilinio proceso tvarka
Atsakyti
Sakai civiliniai? hmm.gif tai verslas sitas vystomas neregistruotas? Kiek suprantu as, tai vykdoma arba indivuduali veikla ir veiklos vykdytojas atsako savo asmeniniu turtu. Arba UAB, kuria kreipies i teisma ir preiteisia atlyginti nuostolius ir panasiai... Civiliniai tai kada as tau parduodu kazka bendru sutarimu ir iskyla kazkoks konfliktas... tada civiliai mes abu... dabar yra vienas registruotos paslaugos teikejas ir kitas pirkejas kuris naudojasi paslauga uz kuria susimoka... Taip kad vargu ar civiliniai...

Papildyta:
QUOTE(dives @ 2017 09 15, 22:00)
skaitau skaitau aš čia Jūsų puolimą ant Ridzio..na, bet, moterys, apie kokias Jūs čia teises kalbat? apgaudinėjam mes čia visos valstybę, nemokam mokesčių, muito jokio, kokios sumos būtų PVM nuo 400 ar 700...tai gerai kol praslystam, o jei ne, tai puolimas ant Ridzio? realiai tai ką aš matau-nebent ji sutiktų savo uždarbį tą 12proc, atiduot, o daiktai-juk visa dėže yra vertinama 45 kažkur dol?? nes jūs juk nesutinkat, kad Ridzis relias sumas rašytų arne?
šitoje vietoje abi pusės turėtų prisiimt atsakomybę, o gal net ir trys-pirkėjas, siuntėjas ir vežėjas, bet ne į vienus vartus, kaip kad čia pavarot

nu va, pasisakiau, penktadienio vakarą.. pleasantry.gif

Asmeniskai as nieko neapgaudineju. Man kaip paslaugos naudotojui nera svarbu kokiomis priemonemis pasiekiamas rezultatas. Ar tas siuntas apmokestina ar nemokestina... mane tenkina galutinis rezultatas ir as renkuos sita paslauga... Kai situcija bus kitokia, nesirinksiu sios paslaugos. As neprasiau niekeno "kazka kazkaip ne taip padaryti". As pasirinkau del mane tenkinancio REZULTATO. Zinojom kad gali tekti kartais ir apsimoket... ir apsimokam... Taip kad garantiju kad nebus muitu mums nieks neteike... o tuo labiau niekur nieko nieks nereikalavo kazka kazkaip pildyti... del manes tai gal tos siuntos dronais vezamos uz dyka... ar kaip kitaip... cia ne mano reikalas... as sumoku uz TARPININKAVIMO PASLAUGA ir tikiuos kad preke gausiu... sandoris vyksta tarp tarpininko ir manes (as sumoku ir gaunu tai ka uzsakiau). Tarpininka atlieka daug kitu veiksmu ir sandoriu: su parduotuve, su manim, su siuntejais ir vezejais, su dalintojom ir t.t. TAI NE MANO SANDORIAI, NE MANO PASIRINKIMAI, NE MANO ATSAKOMYBE UZ SITUS SANDORIUS.
Atsakyti
o tai sąlygas prieš perkant paskaitėt? Ridzis savo įsipareigojimus įvykdė, išsiuntė siunta, toliau-štai kas rašoma-
Po išsiuntimo iš JAV, už siuntinį neatsakome
Atsakyti

Ieškinio senatis transportuojant krovinius jūra yra [b]vieneri metai (Hagos taisyklės, 3 straipsnio 6 dalis[/b]) ir skaičiuojama nuo prekių pristatymo (jei pristatomas sužalotas krovinys) arba nuo tos dienos, kada prekės turėjo būti pristatytos (krovinio praradimo atveju).
Vualia. Dabar man aisku ko laukiama- 1 metuku gimtadienio! Gerai jus Ridzi suprantu kad jums 400eur uz siunta per brangu moketi vienai, bet gal jei visi susimestume nebutu toks praradimas. Pvz imam kuo greiciau ir brangiausiai dezei pradedam teisini procesa. Jei pasiseks spresim del kitu deziu. Gal yra tokiu deziu del kuriu neapsimoka 400eur, verciau imti tuos 50eur... bet blogiausia yra dabar prarasti laika!!!

Serpentine, jus matosi gaudotes- tarkit zodeli

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 15 rugsėjo 2017 - 22:01

o tai sąlygas prieš perkant paskaitėt? Ridzis savo įsipareigojimus įvykdė, išsiuntė siunta, toliau-štai kas rašoma- [b]Po išsiuntimo iš JAV, už siuntinį neatsakome[/b]
Jus cia sitos daineles nedainuokit! O as gal savo facebooke parasiau kad esu Jav prezidente. Ir ka? Arba dar geriau ant narkotiku pakelio uzrasysiu "miltai" tai jau nebebus jokio nusikaltimo pardavinejant? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 15 rugsėjo 2017 - 22:03