QUOTE(Kaira @ 2017 09 15, 18:12)
O ar yra galimybė išssiaiškinti kas iš tikro nutiko mūsų siuntoms ir kur jos dabar yra? Vežėjai nežinia ką sako, tikrai kažko iki galo nepasako, bet juk yra institucijos, kurios gal gi kažką žino? Jei sako, kad mūsų siuntos Lenkijoje, tai gal galima paskambinti į lenkų muitinę ir išsiaiškinti ar tikrai ir kas su jomis nutiko, kad taip ilgai stovi? ? Ne gi nėra nieko viršesnio už vežėjus, kas žinotų realią situaciją ir nemeluotų? Juk siuntėjas turi teisę į savo išsiųstą siuntinį ir gali ieškoti ir aiškintis per kur tik įmanoma iki smulkmenų. Nes pvz aš negaliu nieko aiškintis, nes net nežinau kas man oficialiai siuntė siuntą.
Siuntos ieskoti gali tiek siuntejas , tiek gavejas, arba is viso igaliotas trecias asmuo. Jums pasakytu tokia pacia info kaip ir man. As prasiau kad man duotu lenku kontaktus ir as pati jas issimuitinsiu, deja nedave, nes negali....
O tikros tiesos mums tikrai niekas nepasakys, nejaugi sakys, zinot mes cia pora vogtu masinyciu isimetem ir uzturejom bedu, as nezinau kas jiems nutiko, bet akivaizdu kad mums to nepasakys.