[
Ir as šitos dalies nesupratau... Jei vezejus pakeite, kaip dar gali jie vezti kitas Ridzio siuntas...
O, kad tempiama guma, tai tiesa... Tik kada ji plys...
[/quote]
As vezejus pakeiciau jau nuo balandzio menesio, bet Baltic (ankstesni vezejei) ir toliau sekmingai priima is zmoniu siuntas ir jas veza, nezinau nuo kurios datos jie nebeturi problemu ir ju siuntos vel yra isveziojamos gavejams, nes nebebendradarbiauju su jais. O su musu siuntom issiustom vasario-balandzio menesiais situacija kitokia ju negrazina.
QUOTE(Amelita @ 2017 09 15, 15:34)
Ka tik vel kalbejau su Baltic krantas.
Jie kalba, kad musu kroviniai yra Lenkijoje. Kad nera konfiskuoti, nera paskandinti.
Jei norėtu jie galetu juos pasiimti ir issiusti atgal i JAV.
Ta prasme, kad ju teises nera apribotos.
Sakau, kur tie krovinia, sako muitineje.
Sakau tai uz kiekviena diena, juk auga skolos jei kroviniai yra muitineje.
Sako ne, jei vyksta procedura. O kokia procedura, nezino.
Sake, kad dali siuntu jie gavo, kurios irgi buvo istrigusios nuo vasario men.
Klausiau ar neuzdejo jiems muitu, sako ne.
Kol kas tiek ziniu.
As jau ju prasau nuo pavasario kad man persiustu siuntas atgal i Jav, tai patikekit irgi girdziu ivairias istorijas kodel to padaryti negali. Taip ju teises nera suvarzytos siai dienai del naujai ju vezamu siuntu, bet apie sulaikytas siuntas to pasakyti negali.Ir deja bet jie negavo ne vienos siuntos sulaikytos vasario menesi, eilinis mulkinimas.
QUOTE(leone @ 2017 09 15, 15:37)
Manau mums visoms labai svarbu išgirsti aiškią Ridžis poziciją šituo klausimų, ar ji planuoja grąžinti pinigus mums, ar ji laikysis savo susikurtų "taisyklių" pirmame puslapyje ir naiviai toliau lauks siuntų, nes tai duotų pagrindo mums visoms imtis tolimesnių teisėtų veiksmų, nes visi pasisakymai tarpusavyje nebetenka loginės eigos kažkaip, aš pati atrodo viską nuosekliai skaitau, bet jau nieko nebesuprantu....
Papildyta:
o kodel jie neatiduoda ir nieko su jomis nedaro, jei jos nei konfiskuotos, nei paskanditos?
Mano pozicija yra tokia kad as bandau susigrazinti siuntas, jei pradesim kalbeti apie kompensacija, tai ji visiems bus labai minimali, pagal Zenevos istatymus kompensacija uz dingusias siuntas yra iki 10$ 1kg,jei kompensuotu siuntusi kompanija ji galbut galetu ismoketi tik tiek kiek nurodyta siuntimo deklaracijoj iki 50$ vienai siuntai ir tai ta suma reikia issireikalauti is pervezeju. Taigi mano tikslas nera gauti kompensacija, bet atgauti siuntas.
Teisininko paslaugos taip pat kainuoja, bandau aiskintis del sumos, nes jie noretu vienai siuntai skaiciuoti po 400eu uz paslauga, taigi tai tikrai nera ta suma kuria galeciau moketi.