Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Kaira @ 2017 09 15, 13:14)

Bet šiaip pagalvokim logiškai - nu gi taip nebūna. Būna tik tada, kai daikto nebėra, jis pavogtas, atimtas ar dingęs. Kad oficialiai vyktų tokia nesamonė nu nelogiška. Čia gi ne Afrika.

Jo cia viskas sakem ant vandens..

Nelabai supratau tavo paskutinės pastraipos.. Gal gali aiskiau? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vineypooh @ 2017 09 15, 11:56)
mano 135€.. ir man tai jau daug..

aš supratau, kad Elona pakeitė vežėjus.. o kaip tada galima buvo susipainioti kalbant apie senas ir naujas siuntas? jei kalbat su senais vežėjais, tai jie juk negalėjo turėti naujų siuntų?
man deja susidaro įspūdis, kad dar balandį buvo viskas aišku.. ir tiesiog tempiama guma verysad.gif

Ir as šitos dalies nesupratau... Jei vezejus pakeite, kaip dar gali jie vezti kitas Ridzio siuntas...

O, kad tempiama guma, tai tiesa... Tik kada ji plys...

Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 09 15, 14:14)
Mano irgi tiek pat..
Papildyta:

Aš jau seniai supratau, kad ten būrimo salonas ir jų ateities būrimas visai neatitinka realybės. Dėl to daugiau neskambinu, nėra jokios prasmės mėnesių mėnesiais klausytis to paties ir jokių prošvaisčių. Ir seniai galvoju, kad mūsų siuntos gali būti bele kur, nes ką jie kartoja tuo pačiu šaltu pilku balsu greičiausiai toli nuo tiesos. Ir pavargau skambint ir klausytis greičiausiai melo, o įrodymų neturiu jokių, jie jų tiesiog neduoda, viskas šakėm ant vandens rašyta. Jaučiu padeda ragelį ir galvoja - šaunu, tos kvaišos vis dar tiki 😁
Papildyta:

Bet šiaip pagalvokim logiškai - nu gi taip nebūna. Būna tik tada, kai daikto nebėra, jis pavogtas, atimtas ar dingęs. Kad oficialiai vyktų tokia nesamonė nu nelogiška. Čia gi ne Afrika.

Tai butent, galu gale turejo grist siutejui t.y ridzis, o dabar....9 menuo eina.....
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 09 15, 14:14)
Tai butent, galu gale turejo grist siutejui t.y ridzis, o dabar....9 menuo eina.....

Tuoj gimdymas bus... Juokas pro asaras...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 09 15, 14:36)
Jo cia viskas sakem ant vandens..

Nelabai supratau tavo paskutinės pastraipos.. Gal gali aiskiau? smile.gif
Papildyta:
Ir as šitos dalies nesupratau... Jei vezejus pakeite, kaip dar gali jie vezti kitas Ridzio siuntas...

Man atrodo nesąmonė lyg ir neblogai išsivysčiusioje valstybėje gauti tokias miglotas ir neaiškias paslaugas. Nesuprantu kas ten per vežėjai ir kaip jie sugeba šitiek laiko miglą į akis pūsti. Čia kaip kokį automobilį parduotum žodžiu, be jokių dokumentų ir tau pirkėjas vis sakytų, kad sumokės tau tuos pinigus po mėnesio, dviejų, po pusmečio, o tu vis tikėtum ir lauktum smile.gif Tai ir mes vis tikim, nors bent minutę labai rimtai įsigilinus į situaciją, aišku, kad čia TIKRAI kažkas ne taip. Ir baigtis greičiausiai liūdna. Tai ir palyginau su Afrika, nes jei jos viduje kažur kažko nepasiektų siuntinys, gal nebūtų taip keista kaip Lietuvoje.
Atsakyti
Ka tik vel kalbejau su Baltic krantas.

Jie kalba, kad musu kroviniai yra Lenkijoje. Kad nera konfiskuoti, nera paskandinti.
Jei norėtu jie galetu juos pasiimti ir issiusti atgal i JAV.
Ta prasme, kad ju teises nera apribotos.
Sakau, kur tie krovinia, sako muitineje.
Sakau tai uz kiekviena diena, juk auga skolos jei kroviniai yra muitineje.
Sako ne, jei vyksta procedura. O kokia procedura, nezino. verysad.gif

Sake, kad dali siuntu jie gavo, kurios irgi buvo istrigusios nuo vasario men.
Klausiau ar neuzdejo jiems muitu, sako ne.

Kol kas tiek ziniu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 rugsėjo 2017 - 14:37
Manau mums visoms labai svarbu išgirsti aiškią Ridžis poziciją šituo klausimų, ar ji planuoja grąžinti pinigus mums, ar ji laikysis savo susikurtų "taisyklių" pirmame puslapyje ir naiviai toliau lauks siuntų, nes tai duotų pagrindo mums visoms imtis tolimesnių teisėtų veiksmų, nes visi pasisakymai tarpusavyje nebetenka loginės eigos kažkaip, aš pati atrodo viską nuosekliai skaitau, bet jau nieko nebesuprantu.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2017 09 15, 14:34)

Jie kalba, kad musu kroviniai yra Lenkijoje. Kad nera konfiskuoti, nera paskandinti.
[/U]Jei norėtu jie galetu juos pasiimti ir issiusti atgal i JAV.
Sakau, kur tie krovinia, sako muitineje. Sakau tai uz kiekviena diena, juk auga skolos jei kroviniai yra muitineje. Sako ne, jei vyksta prcedura. O kokia procedura, nezino.

Vienu zodziu, kol kas tiek ziniu.

o kodel jie neatiduoda ir nieko su jomis nedaro, jei jos nei konfiskuotos, nei paskanditos?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 09 15, 14:14)

Toks vaizdas, kad AFRIKA:))) Jei kas imsis kokiu teisiniu veiksmu, prasau informuokite, as noreciau jungtis. nes man pinigai ant kelio nesimete. Pinigai sumoketi, o prekiu nera. Liudnas vaizdelis belaukiant cia visko.
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2017 09 15, 15:37)
Manau mums visoms labai svarbu išgirsti aiškią Ridžis poziciją šituo klausimų, ar ji planuoja grąžinti pinigus mums, ar ji laikysis savo susikurtų "taisyklių" pirmame puslapyje ir naiviai toliau lauks siuntų, nes tai duotų pagrindo mums visoms imtis tolimesnių teisėtų veiksmų, nes visi pasisakymai tarpusavyje nebetenka loginės eigos kažkaip, aš pati atrodo viską nuosekliai skaitau, bet jau nieko nebesuprantu.... blink.gif
Papildyta:

o kodel jie neatiduoda ir nieko su jomis nedaro, jei jos nei konfiskuotos, nei paskanditos?

Gal turi gauti toki prasyma is Ridzio?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 09 15, 15:34)

Tai gal iseitis siusti atgal i JAV? Man rodos pas Kate, kita USA tarpininke, kazkokia gal panasi situacija yra buvusi, tai tiesiog parsisiunte atgal i JAV, perpakavo ir issiunte per kita vezeja, uztruko, bet issprende situacija.

Mano, palyginus su jusu, tai kuklus 33 € tik
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2017 09 15, 16:19)
Tai gal iseitis siusti atgal i JAV? Man rodos pas Kate, kita USA tarpininke, kazkokia gal panasi situacija yra buvusi, tai tiesiog parsisiunte atgal i JAV, perpakavo ir issiunte per kita vezeja, uztruko, bet issprende situacija.

Ridzi,gal taip darom?

Gal pasitarki su ta tarpininke Kate?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 rugsėjo 2017 - 16:47
[

[/quote]
As vezejus pakeiciau jau nuo balandzio menesio, bet Baltic (ankstesni vezejei) ir toliau sekmingai priima is zmoniu siuntas ir jas veza, nezinau nuo kurios datos jie nebeturi problemu ir ju siuntos vel yra isveziojamos gavejams, nes nebebendradarbiauju su jais. O su musu siuntom issiustom vasario-balandzio menesiais situacija kitokia ju negrazina.

QUOTE(Amelita @ 2017 09 15, 15:34)

As jau ju prasau nuo pavasario kad man persiustu siuntas atgal i Jav, tai patikekit irgi girdziu ivairias istorijas kodel to padaryti negali. Taip ju teises nera suvarzytos siai dienai del naujai ju vezamu siuntu, bet apie sulaikytas siuntas to pasakyti negali.Ir deja bet jie negavo ne vienos siuntos sulaikytos vasario menesi, eilinis mulkinimas.

QUOTE(leone @ 2017 09 15, 15:37)
Papildyta:

Mano pozicija yra tokia kad as bandau susigrazinti siuntas, jei pradesim kalbeti apie kompensacija, tai ji visiems bus labai minimali, pagal Zenevos istatymus kompensacija uz dingusias siuntas yra iki 10$ 1kg,jei kompensuotu siuntusi kompanija ji galbut galetu ismoketi tik tiek kiek nurodyta siuntimo deklaracijoj iki 50$ vienai siuntai ir tai ta suma reikia issireikalauti is pervezeju. Taigi mano tikslas nera gauti kompensacija, bet atgauti siuntas.

Teisininko paslaugos taip pat kainuoja, bandau aiskintis del sumos, nes jie noretu vienai siuntai skaiciuoti po 400eu uz paslauga, taigi tai tikrai nera ta suma kuria galeciau moketi.
Atsakyti
O ar yra galimybė išssiaiškinti kas iš tikro nutiko mūsų siuntoms ir kur jos dabar yra? Vežėjai nežinia ką sako, tikrai kažko iki galo nepasako, bet juk yra institucijos, kurios gal gi kažką žino? Jei sako, kad mūsų siuntos Lenkijoje, tai gal galima paskambinti į lenkų muitinę ir išsiaiškinti ar tikrai ir kas su jomis nutiko, kad taip ilgai stovi? ? Ne gi nėra nieko viršesnio už vežėjus, kas žinotų realią situaciją ir nemeluotų? Juk siuntėjas turi teisę į savo išsiųstą siuntinį ir gali ieškoti ir aiškintis per kur tik įmanoma iki smulkmenų. Nes pvz aš negaliu nieko aiškintis, nes net nežinau kas man oficialiai siuntė siuntą.
Atsakyti