Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

Mes laukiam kelių siuntų, ane? Gal tarp parvežtų bent viena papuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 09 15, 09:48)
Mes laukiam kelių siuntų, ane? Gal tarp parvežtų bent viena papuolė  bigsmile.gif

aš laukiu dar atsakymo iš jų. mano vardu bent 3 yra.
Atsakyti
Mano ~700€...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 09 15, 10:24)
Mano ~700€...

Mano dar daugiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 09 15, 07:13)
Jei jus ketinat tiek laukti, tada as pati kreipiuosi į teisininką, kad grazintumet man mano pinigus, nes man 400 eur nesimeto!

Mano ir apie 400eur.. unsure.gif Pusės iš siuntos daiktų nebenaudosiu..
Atsakyti

As tai kaip supratau is ridzio komentaru, kad nebesitiki artimiausiu metu, kad musu siuntas perves...

"Klaipedoje ir siuntejei jav zadejo sia savaite atsivezti pirmasias siuntas, bet taip neivyko (pasirodo atsiveze naujai issiustas siuntas)"

Arba kaip suprantu perves, bet vis vien ismuitinimo proceduros nesibaigs..?

Atsakyti
Man isvis klausimas iskilo, kad jos visai net ne Lenkijoje, o velniai zi o kur......
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 09 15, 10:24)
Mano ~700€...

mano 135€.. ir man tai jau daug..

aš supratau, kad Elona pakeitė vežėjus.. o kaip tada galima buvo susipainioti kalbant apie senas ir naujas siuntas? jei kalbat su senais vežėjais, tai jie juk negalėjo turėti naujų siuntų?
man deja susidaro įspūdis, kad dar balandį buvo viskas aišku.. ir tiesiog tempiama guma verysad.gif
Atsakyti

O kodel negalima paskambinti tiesiogiai i muitine?

Atsakyti
QUOTE(LaLee @ 2017 09 15, 13:14)
<p>O kodel negalima paskambinti tiesiogiai i muitine?</p>

Todel kad manau ju ten ne kvapo, nes muitine yz laikyma mokestį imtų, o mus čia durnina ir tiek jau praeje senai kazkokie realus terminai.

Kaip gali siuntejui nerupeti konteineris, na niekaip nesirisa galai niekaip....
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2017 09 15, 12:56)
mano 135€.. ir man tai jau daug..

aš supratau, kad Elona pakeitė vežėjus.. o kaip tada galima buvo susipainioti kalbant apie senas ir naujas siuntas? jei kalbat su senais vežėjais, tai jie juk negalėjo turėti naujų siuntų?
man deja susidaro įspūdis, kad dar balandį buvo viskas aišku.. ir tiesiog tempiama guma verysad.gif

Mano 457 eur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2017 09 15, 11:44)
Mano ir apie 400eur..  unsure.gif Pusės iš siuntos daiktų nebenaudosiu..

Mano irgi tiek pat..
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2017 09 15, 12:31)
Man isvis klausimas iskilo, kad jos visai net ne Lenkijoje, o velniai zi o kur......

Aš jau seniai supratau, kad ten būrimo salonas ir jų ateities būrimas visai neatitinka realybės. Dėl to daugiau neskambinu, nėra jokios prasmės mėnesių mėnesiais klausytis to paties ir jokių prošvaisčių. Ir seniai galvoju, kad mūsų siuntos gali būti bele kur, nes ką jie kartoja tuo pačiu šaltu pilku balsu greičiausiai toli nuo tiesos. Ir pavargau skambint ir klausytis greičiausiai melo, o įrodymų neturiu jokių, jie jų tiesiog neduoda, viskas šakėm ant vandens rašyta. Jaučiu padeda ragelį ir galvoja - šaunu, tos kvaišos vis dar tiki 😁
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2017 09 15, 13:27)
Todel kad manau ju ten ne kvapo, nes muitine yz laikyma mokestį imtų, o mus čia durnina ir tiek jau praeje senai kazkokie realus terminai.

Kaip gali siuntejui nerupeti konteineris, na niekaip nesirisa galai niekaip....

Bet šiaip pagalvokim logiškai - nu gi taip nebūna. Būna tik tada, kai daikto nebėra, jis pavogtas, atimtas ar dingęs. Kad oficialiai vyktų tokia nesamonė nu nelogiška. Čia gi ne Afrika.
Atsakyti