Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Rena_ @ 2017 09 14, 15:23)
O tai jau jurine siunta gauta 08.16 d.? ax.gif

Vilnieciai jurines siuntas uz 8-16 skaicukus turetu gauti ateinancia savaite 4u.gif

Info del ankstesniu juriniu suntu. Labai gaila taciau negaliu nudziuginti gerom naujienom. Tarpininkai Klaipedoje ir siuntejei jav zadejo sia savaite atsivezti pirmasias siuntas, bet taip neivyko (pasirodo atsiveze naujai issiustas siuntas) kokia procedura yra atliekama su anksciau issiustom siuntom man dar neatsake. Taip pat laukiu atsakymo is imones savininko Jav kokia tvarka numatytos kompensacijos uz negautas siuntas. Laukiu atsakymu ir is teisininku kas galetu padeti sioje situacijoje. Tokia situacija siai dienai, kai tik turesiu naujienu parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 09 14, 21:56)
Vilnieciai jurines siuntas uz 8-16 skaicukus turetu gauti ateinancia savaite  4u.gif
Info del ankstesniu juriniu suntu. Labai gaila taciau negaliu nudziuginti gerom naujienom. Tarpininkai Klaipedoje ir siuntejei jav zadejo sia savaite atsivezti pirmasias siuntas, bet taip neivyko (pasirodo atsiveze naujai issiustas siuntas) kokia procedura yra atliekama su anksciau issiustom siuntom man dar neatsake. Taip pat laukiu atsakymo is imones savininko Jav kokia tvarka numatytos kompensacijos uz negautas siuntas. Laukiu atsakymu ir is teisininku kas galetu padeti sioje situacijoje. Tokia situacija siai dienai, kai tik turesiu naujienu parasysiu.

Ridzis, ar pati tikit dar, kad mes atgausim tas siuntas?

Kaip liudna..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 09 14, 22:21)
Ridzis, ar pati tikit dar, kad mes atgausim tas siuntas?

Kaip liudna..

Viena diena tikiu, kita ne, vis uzburia su nauja informacija, kuri visai nieko nepasakanti. Bet nuo paskutinio ju pasisakymo jais kaip siuntejeis nebetikiu unsure.gif
Atsakyti
Tikrai darosi liūdna.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 09 14, 23:41)
Viena diena tikiu, kita ne, vis uzburia su nauja informacija, kuri visai nieko nepasakanti. Bet nuo paskutinio ju pasisakymo jais kaip siuntejeis nebetikiu  unsure.gif

Kiek Jums atsiustu ir uzsakytu uzsakymu is viso nera gauta?

Koks zmoniu skaicius, kurie negauna siuntu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 rugsėjo 2017 - 23:20
aš manau, jog jie nuo pat pradžių melavo..nenustebčiau, jei net į lenkus neišvežė. Manau, jei bus tvarkoma per advokatą, jis turės teisę pasidomėti ir gauti įrodymus dėl vežėjų veiksmų. O dabar man atrodo, kad siuntos yra sulaikytos, konfiskuotos ar pan. Nes kaip jauminėjau, laikymas uote neiškrovus kainuoja didelius pinigus, nemanau,kad jiems tai būtų naudinga...
Atsakyti
Ridzis manau pats laikas rimtai kreiptis i teisininkus!!! Ir nesuprantu, kiek laiko teisininkas ruosia pagalba? Juk rasete, kad i ji kreipetes prieš savaite ar daugiau?
Papildyta:
Nes dabar toks vsizdas, kad teisininko atsakymo lauksite 9 men.

Jei jus ketinat tiek laukti, tada as pati kreipiuosi į teisininką, kad grazintumet man mano pinigus, nes man 400 eur nesimeto!
Atsakyti
Vajezau, 400 unsure.gif ...... Pas mane be keliolikos centų 130 eur... ir tai labai gaila...
Atsakyti
Tai kas toliau tada? laukti kaip ir nebesinori... Aš esu irgi už tai, kad Ridžis gražintų pinigus, o jei atsiras siuntos, mes jas perpirksime... unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi pasiruošusi perpirkti atsiradusias siuntas. 4u.gif
Atsakyti
Paskambino man tik ką iš siuntų tarnybos patys. Pasakė, kad tarp parvežtų mano siuntos nėra, sekantis vežimas numatomas ryt arba pirmadienį, sakė paskambins ir informuos.
Ir aš jau prarandu viltį atgauti verysad.gif
Atsakyti
bent jau terminai sutrumpėjo. prieš tai buvo, kad po kelias savaites aiškinosi kažką. dabar jei tikrai siuntos dalimis pradėjo grįžinėti ir terminą iki pirmadienio duoda, tai mažu dar ir mūsų grįš smile.gif
Atsakyti