QUOTE(*Julija* @ 2017 09 07, 20:18)
kaip jūs nesuvokiat vieno dalyko. pervežėjai užspausti kompensuos tiek, kiek įvertintos dėžutės, ty po 40-50$ už dėžutę. pirmame lape surašytos taisyklės, siųsdamos užsakymą patvirtinate, kad su jomis susipažinote, supratote ir sutinkate. spauskit dar tarpininkę, pabaksnos į punktą, kad išsiuntus siuntinį iš jav, už jį neatsakoma. kad siuntiniai išsiųsti, patvirtinta pervežėjų ir manau patvirtintų ir muitinė. tarpininkė savo darbą atliko. veiksnių, kurių negali įtakoti, nepakeis. geriausiu atveju, bus padalinta tiek, kiek būtų gauta iš pervežėjo. bent jau aš taip pasiūlyčiau, jei mane tiek terorizuotų.
Visiskai nesutinku. Mes turime saskaitas, esame sumokeje pinigus uz tai, kas nupirkta ir prekes pasiektu mus. Tarpininke parinko vezeja, vadinasi ji yra atsakinga kam buvo perduotos siuntos. Ji atsakinga uz draudima ir ivertinima taip pat.
Pagal Jus as tarkim nupirkau Jums ir atidaviau vagims. Tai manes niekas neliecia? Patikekit dar ir kaip liecia atsakomybe uz Jusu preke. O gal isvis preke nebuvo nupirkta/issiusta. Apie ka mes snekam?
Tai kodel nera galimybes muitu susimoketi? Juk jau esam mokeje. Arba Kodel nebuvo galimybes grazinti dezes i JAV ir vel persiusti jei kazko truksta? Cia yra miglos putimas i akis ir as jau taikstytis su tuo neketinu. Aiskiai kazko nepasakoma. O kratytis atsakomybes uz nekokybiskai suteikta paslauga galima kratytis kiek nori, bet tam yra institucijos taip pat.
P.s. Mano ne vienas uzsakymas nera atkeliaves sklandziai per sia tarpininke. Dabar tenoriu atgauti pinigus/prekes ir atsisveikinti.
1. Siunta pastrigusi 7menesiams ir dar ne pabaiga.
2. Siunciausi batus, prasiau laivu, atsiunte lektuvu plius teko susimoketi muita.
3. Vienu uzsakymu Pirkau ~6dezutes harney arbatos viena dalis nukeliavo pas viena dalintoja kita pas kita. Nuvaziavus atidave 3dezutes, o kitu turejau dar paieskot.