QUOTE(*Julija* @ 2017 09 07, 21:18)
kaip jūs nesuvokiat vieno dalyko. pervežėjai užspausti kompensuos tiek, kiek įvertintos dėžutės, ty po 40-50$ už dėžutę. pirmame lape surašytos taisyklės, siųsdamos užsakymą patvirtinate, kad su jomis susipažinote, supratote ir sutinkate. spauskit dar tarpininkę, pabaksnos į punktą, kad išsiuntus siuntinį iš jav, už jį neatsakoma. kad siuntiniai išsiųsti, patvirtinta pervežėjų ir manau patvirtintų ir muitinė. tarpininkė savo darbą atliko. veiksnių, kurių negali įtakoti, nepakeis. geriausiu atveju, bus padalinta tiek, kiek būtų gauta iš pervežėjo. bent jau aš taip pasiūlyčiau, jei mane tiek terorizuotų.
subjektyvi asmeninė nuomonė. su komanda aš nesusijusi. daiktų užstrigusiuose dėžutėse nemažai ir labai reikalingi. bet logika sako, kol vežėjai dar kažką sako, dar palaukti. subaru klube šiandien rašė, kad pradėjo paleidinėti mašinas, kurios nuo sausio stovėjo. vadinasi siuntų problema ne tik čia. jei pradėjo paleidinėti, mažu ir mūsų bus.
Paantrinsiu nes kitos tarpininkes temoje parasyta
Pirkejams tenka visos islaidos ir rizika, susijusi su prekiu transportavimu, gavimu ir pristatymu Lietuvoje (po issiuntimo is JAV) Esu atsakinga tik uz prekiu issiuntima is JAV.
Tai gana terarizuoti, kantrybe ne gumine suprantu, as pati skambinu vezejams ir tas pats ir juos negasdina, kad kreipesiuos I Institucijas, tarpininke atsakinga is siuntima is jav, vsio, pasidomekit kitose temose Kas uz ka atsakingas