Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Amelita @ 2017 09 07, 13:24)
Ką tik kalbėjau su vežėjais, jie sako siuntos yra Lenkijoje. O kada mes jas atgausime nežinia..

Vienu žodžiu laukiam Kalėdų. smile.gif

Tai ta pati sako ir del mano dezuciu.
Ir laukiu, nes konkrecios datos jie gi nesako, jos nezino ir Elona.
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuke @ 2017 09 07, 15:44)
Jo tikrai kalėdos stebuklų metas  smile.gif mano siuntu suma yra tikrai nemaža būtų gerai atgaut

Mano tik 4 daiktai. Bet suma nera maza. Reiks paziuret kokia. Jau net pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuke @ 2017 09 07, 16:44)
Jo tikrai kalėdos stebuklų metas  smile.gif mano siuntu suma yra tikrai nemaža būtų gerai atgaut

cia matyt tik tos ir nerimauja matyt kuriu sumos nemazos unsure.gif
Atsakyti
Tikrai nenormalu, kai neteikiama info. Vežėjai nesako nieko, tai gal vartotojų teisės gali padėti? Įdomu, ar paskambinus į muitinę, ji galėtų pasakyti ką nors, jei žinomas vežėjas? gal pasakytų ar bent vyksta kas nors, nes tikrai kažkokia įstaiga turi teikti info
arba gal reikia susimesti pinigų advokatui konsultantui ar dar kažkam

O šiaip gal kreipiamės į 24valandas:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 07 rugsėjo 2017 - 14:54
QUOTE(deima15 @ 2017 09 07, 15:44)

Issiunti prekes 2017 02 mėn ir iki 2017 09 mėn. negauni?

Ar tai normalu? Ar dar reikia laukti pusę metų?

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 09 07, 13:37)
Na iki apsurdo jos jau lenkijoje menuo su virs, kaip gali tiek laikyt, kaip neidomu konteinario grazinimas ir panasiai, na nesuvokiamo kazkokie dalykai blink.gif

Galvoju papatrstai, jei uzsisakyciau pati juk jei neatsiimciau is muitines, tai man pradetu delspinigius skaiciuoti uz siuntos laikyma, tai nejaugi jiem tai dzin.

O tai vezejau nesako, ka siunte dar tam konteineri, kad jis tiek laiko neidomus ismuitinti, o gal jis konfiskuotas, nes jei konfiskuotas muitines tai mes ju netagausime prekiu isvis niu... bigsmile.gif  unsure.gif

Zinote toks ispudis, kad Jus vientele informuojat kazka kazkaip  4u.gif
Papildyta:
Cia juokas pro asaras Kaledos stebuklu metas......

Jei jie is vis nesiruostu grazinti prekiu, jie tikrai taip ir pasakytu.
Nemanau, kad jiems malonus tie skambuciai.
Nes siuntos ne tik musu pastrigusios, o ir daugybes kitu siuntusiu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 09 07, 16:44)

Bet ji kaip siunteja privalo reikalauti konkreciu datu, na nzn turi but galu gale kazkokios teisines priemones, jei viskas buvo siunciama legaliai ir tvarkingai, o jei ne uz tai ir mulkina sulaukimais, man tai taip jau viskas kvepia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 09 07, 13:47)
Tikrai nenormalu, kai neteikiama info. Vežėjai nesako nieko, tai gal vartotojų teisės gali padėti? Įdomu, ar paskambinus į muitinę, ji galėtų pasakyti ką nors, jei žinomas vežėjas? gal pasakytų ar bent vyksta kas nors, nes tikrai kažkokia įstaiga turi teikti info
arba gal reikia susimesti pinigų advokatui konsultantui ar dar kažkam

Kaip jus galvojate, kad jei temoje neverksename, tai niekas nieko nesidomi ir nedaro.
Stai ka man atrase muitine:

Labas rytas,

Telefoninio pokalbio metu minėjote, kad Jums muitinėje atstovauja UAB „BALTIC KRANTAS“, visais klausimais susijusiais su siunta reikėtu kreiptis į atstovą.

Pagarbiai
Muitinės kriminalinės tarnybos
Klaipėdos skyriaus
Atsakyti
Aš gavau tokį atsakymą iš pervėžėjų:
Jeigu mums tiksliai įvardintų kokia tai dieną bus viskas sutvarkyta ir galima paimti siuntinius, pasakytume ir Jums, tačiau turime tokią situaciją kokia yra dabar ir pateikiame tai ką patys žinome.
Apmaudu mums yra dėl susiklosčiusios tokios situacijos, kad negalime Jums pristatyti siuntinio, kaip buvome minėję kad tai neužtruks ilgai.
Atsiprašome už esančią situaciją
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 09 07, 15:47)
Jei jie is vis nesiruostu grazinti prekiu, jie tikrai taip ir pasakytu.
Nemanau, kad jiems malonus tie skambuciai.
Nes siuntos ne tik musu pastrigusios, o ir daugybes kitu siuntusiu zmoniu.

Aha, pvz. firma ruosias bankrutuoti ir visiems savo skolininkams sako, taip mes bankrutuosim ir dar data pasako kada tai ivyks.

Juokas juokais, bet taip, kad jie sako visa teisybe, netikiu..

Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2017 09 07, 15:56)
Aš gavau tokį atsakymą iš pervėžėjų:
Jeigu mums tiksliai įvardintų kokia tai dieną bus viskas sutvarkyta ir galima paimti siuntinius, pasakytume ir Jums, tačiau turime tokią situaciją kokia yra dabar ir pateikiame tai ką patys žinome.
Apmaudu mums yra dėl susiklosčiusios tokios situacijos, kad negalime Jums pristatyti siuntinio, kaip buvome minėję kad tai neužtruks ilgai.
Atsiprašome už esančią situaciją

O dėl ko taip ivyko? Kodel jie negali mums ju pristatyti?

Raso jie apie tai? Kokios priezastys muitineje?Kas dėl to kaltas?

Jei kiti vezejai veza be bedu, kiek zinau siuntos eina kaip ir ejusios, o cia va bac sustojo ir puse metu negaunam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 rugsėjo 2017 - 14:59
QUOTE(deima15 @ 2017 09 07, 15:51)
Kaip jus galvojate, kad jei temoje neverksename, tai niekas nieko nesidomi ir nedaro.
Stai ka man atrase muitine:

Labas rytas,

Telefoninio pokalbio metu minėjote, kad Jums muitinėje atstovauja UAB „BALTIC KRANTAS“, visais klausimais susijusiais su siunta reikėtu kreiptis į atstovą.

Pagarbiai
Muitinės kriminalinės tarnybos
Klaipėdos skyriaus

bet gal ,jei rasytumete ka konkreciai nuveikte del siutu, niekas jusu nepultu. o dabar tyla kuria suprantame kaip norime

bet kokiu atveju,, pasidomejau, kad del siuntu gali kreiptis tas kas uzsake persiuntima, o gavejas pretenziju negali pareiksti
mes galime pareiksti pretenzijas tik del tarpininkiu darbo

as buciau uz tai, jei savo jegomis negalite atgauti siuntiniu, gal verta samdytis kompetetingus asmenis siai bedai isspresti?

Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2017 09 07, 16:01)
Aha, pvz. firma ruosias bankrutuoti ir visiems savo skolininkams sako, taip mes bankrutuosim ir dar data pasako kada tai ivyks.

dar paskaiciau, kad kitos imones turi 6men laikotarpi nuo issiuntimo, kai galima apskusti del paslaugos nesuteikimo, nesklandumu ir pan
gal ir pas juos kokie terminai ir jie tempia guma
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 09 07, 16:05)

dar paskaiciau, kad kitos imones turi 6men laikotarpi nuo issiuntimo, kai galima apskusti del paslaugos nesuteikimo, nesklandumu ir pan
gal ir pas juos kokie terminai ir jie tempia guma

man irgi cia kvepia gumos tempimu..

Paskui sakys, durniai buvot, kad tylejot..

Atsakyti