Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

O aš gavau jūsų komplektą. Jis išsiųstas šeimininkių paliepimu į Panevėžį. unsure.gif

Siuntėte man? Kada? persiųsiu ir aš, tik reikia gauti kontaktus iš tarpininkių

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 08 09, 19:31)
Ridzis, na nenormalus terminai, muitine juk turi terminus. Jau nejuokinga, kur mes desime daiktus, jei juos atgausime panasu tik po metu, jei viskas tokiais tempais!!!!! Man cia panasu, kad buvo siunciama neaiskiais keliais, ar jus informavo, kokie yra ismuitinimo terminai, juk tai privalo buti apibrėžtas terminas!!!! O ne kada teiksiuos tada muitinsiu

Istatimiskai as neradau muitines darbo terminu, jie turi terminus vartotojui. Jei kuri zino terminus ir gali sia info pasidalinti butu puiku gauti nuoroda i siuos istatus.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 08 09, 19:37)
Amelita, suprantu kad jus kaip ir visos kitos laukia nesulaukia savo prekyciu, bet jus laukiat tik triju daiktu : mot. chalato, suknytes ir vyr. striukes.tuo tarpu kitos laukia puses savo seimos garderobo ir tas kasdienis rasymas tikrai nieko nepakeis kad ir kaip jus butumet ant manes pikta del susiklosciusios situacijos.
Cia yra atstovu Klaipedoje kontaktai:
Adresas: Nemuno g. 22, Klaipėda 93277
Telefonas: (8-614) 57434
Baltik Krantas
as jums atsiusiu i emaila siuntos numeri kurioje yra jusu prekes ir gavejo varda, jus pati pasiskambinkit jiems ir uzklauskit siuos klausimus, gal jums aiskiau paaiskins negu as ar kuri kita mergina kuri jau ne karta bande atsakyti.

Vyriskos maikutes irgi.

Keista, kad Jus negalite atsakyti i mano klausimus.

Jau nekarta girdejus, kad vezejai tiesiog buria atsakymus.
Man nieko naujo nepasakys.Slepia jie kazka negero.O Jus turite didesne galia,gaut atsakymus is vezeju, nes esate siuntos siuntejas, mokejot pinigus ir t.t.Jei nenorit cia atsakyti i mano klausimus.Galit atsakyti el.pastu.Bet puse metu nesulaukti siuntiniu yra nenormalu.

Atsakyti
KOMANDA, kaip ten su mano ir sjurgute sumaišytom prekėm? Aš išsiunčiau komplektuką jau prieš mėnesį jūsų nurodytu adresu. Ar man pačiai parašyti sjurgutei kad atsiųstų man?
Atsakyti

Elona, tai ne visos siuntos išvežtos į Lenkiją? Jūs žinot, kurios Lenkijoje? O tada kur kitos dėžės? Lietuvoje? Koks jų likimas?

Atsakyti
QUOTE(sjurgute @ 2017 08 09, 19:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš Stiklo" data-cid="71752078" data-time="1502289131"><div><p>O aš gavau jūsų komplektą. Jis išsiųstas šeimininkių paliepimu į Panevėžį. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Siuntėte man? Kada? persiųsiu ir aš, tik reikia gauti kontaktus iš tarpininkių</p>

Pasitikslinsiu su Diana ar ne jai buvo persiustos prekytes.
Atsakyti

KOMANDA, kaip ten su mano ir sjurgute sumaišytom prekėm? Aš išsiunčiau komplektuką jau prieš mėnesį jūsų nurodytu adresu. Ar man pačiai parašyti sjurgutei kad atsiųstų man?

nei su savo siuntiniu, nei juo labiau prieš mėnesį nieko negavau !!!

Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 08 09, 19:55)
<p>Elona, tai <span style="background-color:rgb(253,253,253);">ne visos siuntos išvežtos į Lenkiją? Jūs žinot, kurios Lenkijoje? O tada kur kitos dėžės? Lietuvoje? Koks jų likimas?</span></p>

Siuntos gabenamos i Lenkija ne vienu transportu, jos yra ivairiuose konteineriuose, jei gerai atsimenu viso buvo sulaikyti 44 konteineriai, visi jie yra periodiskai isplukdomi. Lietuvoje ne vienas konteineris nebus iskraunamas ir ismuitinamas.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 08 09, 19:37)

Beje jei kuri nors is jusu placiau domejosi sia tema, turbot skaite ne viena straipsni lietuviskuose laikrasciuose del kokios priezasties buvo sustabdyti konteineriu siunciamu laivu iskrovimas Klaipedoje, labai trumpai tariant tai ne del siuntu siunciamu juose, bet del automobiliu ir del naujai isigaliojusiu gamtos apsaugos istatytmu, o kadangi viskas tiek automobiliai, tiek zmoniu siuntos keliauja tuose paciuose konteineriuose yra sulaikyta viskas kas juose yra.

Bet nauji įstatymai dėl autmobilių įsigaliojo nuo liepos 3 dienos..... Kažką čia mulkina vežėjai.....
Atsakyti
jei kažkam yra klausimų ar normalu, kad tiek ilgai vyksta išmuitinimas, ar gali nepaleisti viso konteinerio dėl vieno auto jame ir tt. tai siūlau pasukti į muitinės informaciją ir turėsit atsakymus, tada galėsit vežėjus sausti, o dabar tai kad skundžiatės šioj temoj ir retorinius klausimus uždavinėjat, nieko nepakeis.
Kadangi siuntoje tik džemperis mano, tai man dzin kas su ta siunta bus, bet jei laukčiau prekių už 500 eur seniai jau bčiau viską išsiaiškinus o ne temoj šaukus smile.gif
Atsakyti

Ajajaj kokia gudruole ...

Atsakyti

Ajajaj kokia protinga ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 09 rugpjūčio 2017 - 21:12