QUOTE(Ingusia31 @ 2017 08 05, 09:31)
Kokie gali buti irodymai kad nupirko? Saskaita? Tai as tokiu saskaitu galiu simtus rasti ir dar surasyti tiek pat. Issiunte? Ka issiunte? Ir kam issiunte? Cia galima veltis iki begalybes. Niekas nesako kad ji nepirko ir kad neissiunte. Nemanau kad yra bent viena tuo abejojanti. Cia visai kiti klausimai. Pirkdama pati is amerikos ar kinijos as nerizikuoju PATI nes mane gina arba ebay arba paypal ir susigrazinu pinigus iskart kai negaunu arba gaunu ne ta. Kaip elgisis Ridzis yra jos reikalas. Patareju jai nereik. Tiesiog simtai uzsakoviu lygiai taip pat gali elgtis kaip jos nori o tai kazi ar geriausias budas spresti problemas. Per Ridzis perku 7 metus. Ne karto nebuvau nukentejus. Ir visada ja pasitikiu. Tik dabar turi buti ieskoma iseiciu o principus cia drapstyti galim visi labai nesunkiai.
Papildyta:
Prisimenu. Jos situacija kiek kitokia. Jos ne kazkas dingo vienu siuntimu o ji pradejo maisytis pamesti apgauti. Ilgai ji kapstesi pati kol sustabde ja. Beda kad ana siunte is anglijos kur muitai nereikalingi. O cia sudetingesnes zaidimo taisykles. Ten atgavo ne tiek skundu prirasiusios o labiausiai aktyvios. Buvo daug kurios nelauke ranka numojo nes pinigus dalimis labai ilga laika grazino man rodos iki metu laiko...
Papildyta:
Prisimenu. Jos situacija kiek kitokia. Jos ne kazkas dingo vienu siuntimu o ji pradejo maisytis pamesti apgauti. Ilgai ji kapstesi pati kol sustabde ja. Beda kad ana siunte is anglijos kur muitai nereikalingi. O cia sudetingesnes zaidimo taisykles. Ten atgavo ne tiek skundu prirasiusios o labiausiai aktyvios. Buvo daug kurios nelauke ranka numojo nes pinigus dalimis labai ilga laika grazino man rodos iki metu laiko...
Jei jūs pirktumėte prekes tiesiai iš Ridžio kalba būtų kita, bet ji tik tarpininkauja!, ji neprekiauja visomis tomis šmutkėmis. Net nebesivelsiu į diskusijas, nes beprasmiška. Jei turėtumėte nors kokį savo verslą, suprastumėte ir susiklosčiusią situaciją.