Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Ingusia31 @ 2017 08 05, 09:31)
Kokie gali buti irodymai kad nupirko? Saskaita? Tai as tokiu saskaitu galiu simtus rasti ir dar surasyti tiek pat. Issiunte? Ka issiunte? Ir kam issiunte? Cia galima veltis iki begalybes. Niekas nesako kad ji nepirko ir kad neissiunte. Nemanau kad yra bent viena tuo abejojanti. Cia visai kiti klausimai. Pirkdama pati is amerikos ar kinijos as nerizikuoju PATI nes mane gina arba ebay arba paypal ir susigrazinu pinigus iskart kai negaunu arba gaunu ne ta. Kaip elgisis Ridzis yra jos reikalas. Patareju jai nereik. Tiesiog simtai uzsakoviu lygiai taip pat gali elgtis kaip jos nori o tai kazi ar geriausias budas spresti problemas. Per Ridzis perku 7 metus. Ne karto nebuvau nukentejus. Ir visada ja pasitikiu. Tik dabar turi buti ieskoma iseiciu o principus cia drapstyti galim visi labai nesunkiai.
Papildyta:

Prisimenu. Jos situacija kiek kitokia. Jos ne kazkas dingo vienu siuntimu o ji pradejo maisytis pamesti apgauti. Ilgai ji kapstesi pati kol sustabde ja. Beda kad ana siunte is anglijos kur muitai nereikalingi. O cia sudetingesnes zaidimo taisykles. Ten atgavo ne tiek skundu prirasiusios o labiausiai aktyvios. Buvo daug kurios nelauke ranka numojo nes pinigus dalimis labai ilga laika grazino man rodos iki metu laiko...

Jei jūs pirktumėte prekes tiesiai iš Ridžio kalba būtų kita, bet ji tik tarpininkauja!, ji neprekiauja visomis tomis šmutkėmis. Net nebesivelsiu į diskusijas, nes beprasmiška. Jei turėtumėte nors kokį savo verslą, suprastumėte ir susiklosčiusią situaciją.
Atsakyti
mane tai labiausiai nervina, kad iš komandos narių jokios informacijos - jei kažkas kažko ir ieško, tai tos mergaitės, kurios priima siuntinius (kaip suprantu nemokamai priima ir padalina nemokamai)
Manau, kad visai kitoks požiūris ir mūsų būtų, jei komanda reguliariai parašytų kas yra daroma ir kas nesiseka.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 08 05, 10:15)
mane tai labiausiai nervina, kad iš komandos narių jokios informacijos - jei kažkas kažko ir ieško, tai tos mergaitės, kurios priima siuntinius (kaip suprantu nemokamai priima ir padalina nemokamai)
Manau, kad visai kitoks požiūris ir mūsų būtų, jei komanda reguliariai parašytų kas yra daroma ir kas nesiseka.

Pritariu.

Dar nesulaukem atsakymo kodel prekes nebuvo deklaruotos?Cia pirkeju kalte?

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 08 05, 09:15)

netikiu , kad Ridzis neskaito savo temos atostogaudama , tikrai zino, kad vel diskusijos del siuntiniu , bet tyli ... kodel ? Todel, kad neturi ka parasyti ....niekas nepasikeite matyt ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ewiwa @ 2017 08 05, 10:01)
Jei jūs pirktumėte prekes tiesiai iš Ridžio kalba būtų kita, bet ji tik tarpininkauja!, ji neprekiauja visomis tomis šmutkėmis. Net nebesivelsiu į diskusijas, nes beprasmiška. Jei turėtumėte nors kokį savo verslą, suprastumėte ir susiklosčiusią situaciją.

Teisingai pasakete VERSLAS! Kiekvienas verslas turi savo rizikas ir tas kuris uzsiima verslu visada jas ivertina. Tas ir yra kad ne xel prekiu kokybes problema o del persiuntimo PASLAUGU. Su kuo ir kokiom salygom Ridzis atlieka persiuntimo paslaugas mes klientai tiesiogiai nesirenkam nebendraujam neatstovaujam neturim galimybiu itakoti ir t.t. Dar noriu pasakyti kad ese nesaliska nes mano nieko ten nera. As tik savo vardu laukiu dezutes.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas norėtumėte vaikučiams per Ridžį pirktų naujų nenešiotų kroksiukų - Leopard Graphic Crocband LodgePoint Boot Crocs, dukrytei per maži 4u.gif
Dydis J1, kaina tiek kiek mokėjau pati - 35 Eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2017 08 05, 16:48)
Sveikos,
gal kas norėtumėte vaikučiams per Ridžį pirktų naujų nenešiotų kroksiukų - Leopard Graphic Crocband LodgePoint Boot Crocs, dukrytei per maži 4u.gif
Dydis J1, kaina tiek kiek mokėjau pati - 35 Eur

Batukai parduoti 4u.gif
Atsakyti

Mano laukiamų prekių sumos išties didelės (apie 700€), bet kantriai tylėjau visą pusmetį. Bet ir mano kantrybė senka. Juolab kai komanda tyli, jokių sprendimų nesiimama ar galop net nesistengia nuraminti klienčių.

Nebegaliu atsistebėti daugumos narių mintimis. Supraskit vieną, tai, ką daro Elona, ir yra VERSLAS. Ji ne geranoriškai mums pagelbėja, kaip kitos mano. Ji suteikia paslaugą, už kurią gauna savo maržą. Ji lygiai tokia pati pardavėja. Perka prekes ir parduoda jas mums su savu antkainiu, kaip ir bet kuris prekybininkas. Visos prekybinės įmonės perka prekes ir jas parduoda su savo nusistatytu pelningumu. Taip ir čia. Tik ji nekaupia prekių į savo sandėlį, o tiesiog sutarpininkauja -užsakius klientui, užsako pati. Tarpkitko, vienas iš pelningesnių verslų, nei tau investuoti reikia, nei atsargas kaupti :-) BET ji privalo prisiimti kylančias rizikas, nuostolius bei kitus nesklandumus. Kažkam 12-15% yra mažai? Dauguma verslų dirba su tokiu pelningumu ir tai nėra mažai! Dauguma iš tokio pelningumo dar ir begales mokesčių turi sumokėti...

Dabar kalbant paprasčiau, kad visoms būtų aišku. Verslininkas pats renkasi pristatymo/vežėjų tarnybas. Įsivaizduokite, užsisakai prekę už 1000€. Verslininkas išsiunčia. Na ir negauni jos. O tas verslininkas tyli, dingsta. Arba postringauja, kad sorry, čia vežėjai kažkur pradangino, čia ne mano kaltė, niekuo negaliu padėti. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu....verslinkas 100% atsako už vežėjų darbą, nes jis juos pasirinko, jis per juos siuntė. Be jokių išimčių privalo klientui atlyginti nuostolius. O jau po to pats su vežėjų bendrove aiškintis.

Tai tiek. Tikiuosi viskas bus išspręsta tinkamai...
Atsakyti
Ieškau savo maikutės
Mergaitės, gal pas ką priklydo tokia maikutė Color: Mint Flower Size: L (14-16)
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 08 08, 10:54)
<p><span>Mano laukiamų prekių sumos išties didelės (apie 700€), bet kantriai tylėjau visą pusmetį. Bet ir mano kantrybė senka. Juolab kai komanda tyli, jokių sprendimų nesiimama ar galop net nesistengia nuraminti klienčių.</span></p><div><div>Nebegaliu atsistebėti daugumos narių mintimis. Supraskit vieną, tai, ką daro Elona, ir yra VERSLAS. Ji ne geranoriškai mums pagelbėja, kaip kitos mano. Ji suteikia paslaugą, už kurią gauna savo maržą. Ji lygiai tokia pati pardavėja. Perka prekes ir parduoda jas mums su savu antkainiu, kaip ir bet kuris prekybininkas. Visos prekybinės įmonės perka prekes ir jas parduoda su savo nusistatytu pelningumu. Taip ir čia. Tik ji nekaupia prekių į savo sandėlį, o tiesiog sutarpininkauja -užsakius klientui, užsako pati. Tarpkitko, vienas iš pelningesnių verslų, nei tau investuoti reikia, nei atsargas kaupti :-) BET ji privalo prisiimti kylančias rizikas, nuostolius bei kitus nesklandumus. Kažkam 12-15% yra mažai? Dauguma verslų dirba su tokiu pelningumu ir tai nėra mažai! Dauguma iš tokio pelningumo dar ir begales mokesčių turi sumokėti...</div><div>
</div><div>Dabar kalbant paprasčiau, kad visoms būtų aišku. Verslininkas pats renkasi pristatymo/vežėjų tarnybas. Įsivaizduokite, užsisakai prekę už 1000€. Verslininkas išsiunčia. Na ir negauni jos. O tas verslininkas tyli, dingsta. Arba postringauja, kad sorry, čia vežėjai kažkur pradangino, čia ne mano kaltė, niekuo negaliu padėti. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu....verslinkas 100% atsako už vežėjų darbą, nes jis juos pasirinko, jis per juos siuntė. Be jokių išimčių privalo klientui atlyginti nuostolius. O jau po to pats su vežėjų bendrove aiškintis.</div></div><div>
</div><div>Tai tiek. Tikiuosi viskas bus išspręsta tinkamai...</div>

Pritariu 100 proc.

Komanda tyli, jokiu ziniu...

Liudna, kad taip rupinasi musu siuntiniais.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 rugpjūčio 2017 - 13:47
QUOTE(~Serpentine~ @ 2017 08 08, 11:54)
.verslinkas 100% atsako už vežėjų darbą, nes jis juos pasirinko, jis per juos siuntė. Be jokių išimčių privalo klientui atlyginti nuostolius. O jau po to pats su vežėjų bendrove aiškintis.</div></div><div>
</div><div>Tai tiek. Tikiuosi viskas bus išspręsta tinkamai...</div>

drinks_cheers.gif
As pradedu galvoti, kad blogai darome laukdamos atsakymo is ridzis, jau reikia kooperuotis ir rasyti SM moderatoriams del sio ivykio. Nes laikui begant, pasimeta visi galai.... Kadangi temos seimininke nesirodo, info nepateikia ir visiskai "atsiribojusi" nuo sios nemalonios situacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 08 rugpjūčio 2017 - 14:01
QUOTE(Rita003 @ 2017 08 08, 15:00)
drinks_cheers.gif
As pradedu galvoti, kad blogai darome laukdamos atsakymo is ridzis, jau reikia kooperuotis ir rasyti SM moderatoriams del sio ivykio. Nes laikui begant, pasimeta visi galai.... Kadangi temos seimininke nesirodo, info nepateikia ir visiskai "atsiribojusi" nuo sios nemalonios situacijos.

Pritariu.drinks_cheers.gif

Tyla nieko gero nezada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 rugpjūčio 2017 - 14:19