Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Loram @ 2017 08 03, 10:39)
na, mano uzstrigusi suma nedidele, tai as nelabai seku Jūsų pokalbius, juolab kad šia tarpininke daugiau naudotis daugiau nežadu, nes iš 4 užsakymų nei vienas nebuvo tiksliai įvykdytas (1 atsiuntė ne to dydzio (isprendėm taikiai), 2 - užstrigo, 3 - po kelių paklausimų parašė, kad neužsakė, o apie 4 iš viso neatrašo, tai jau ir nebeklausiu) smile.gif
gal reikia jau kreiptis į SM administraciją? ar ne panašiai buvo su tarpininke Agneta?

Na mano suma taip pat nėra didelė,bet užsakymas šis pas ridžį buvo paskutinis,labai nusivyliau:( tuo labiau kad yra kas siunčia laivu ir be nesusipratimų.
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2017 08 03, 11:05)
Ok.Tai kodel Ridzis tuo nesirupina?Ar jai tai nesvarbu?

Ir dar požiūris keistas,tylėkit ir nieko nereikalaukit,bet juk reikalauji iš to kam sumoki pinigus.
Atsakyti
Aš perku 6 metus ir viskas visada buvo gerai. Pirksiu ir toliau. Tikiuosi, šitas nesklandumas išsispręs, tuo labiau, kad tai nėra tarpininkės kaltė. Ir viliuosi, kad galų gale po atostogų Ridzis griebs už kiaušų tuos vežėjus.
Atsakyti
QUOTE(zelviukas @ 2017 08 03, 16:38)

Ir dar požiūris keistas,tylėkit ir nieko nereikalaukit,bet juk reikalauji iš to kam sumoki pinigus.

Na, nežinau kada ir kas jums siūlė tylėti ir nieko nereikalauti ... Bet, pirmame puslapyje aiškiai išdėstytos pirkimo sąlygos (kas tolygu pirkimo sutarčiai). Ridžis savo darbą, už kurį mokate komisinius - atliko, t.y. nupirko, supakavo ir išsiuntė. Nuspėti iš anksto problemas su vežėjais??? Juolab, kad per 6 metus ir mano pirkimo, tai pirmas toks atvejis. Taigi, realiai visą riziką po išsiuntimo tikrai prisiimate sau.
Kita dalis - kad bendravimo tikrai trūksta, žmonėms norisi aiškumo, ir kuo labiau jo nėra - tuo daugiau nerimo ir pykčio kyla, kas jau akivaizdžiai matosi šioje temoje.
Atsakyti
Na issiuntimas yra viena.O deklaravimas muitinese kas tai turi daryti?Kodel buvo nedeklaruotos prekes?Vezejas gal nepatikimas.Tai kieno cia atsakomybe?Pirkeju?

O vezejai uz nieka neatsako?Pvz.nenuveze krovinio ar pamete.Ne jie neturi jokios atsakomybes..Jie pinigu negavo..Jie nekalti.

Ar per 6 metus veze sis vezejas?Kiek su siuo vezeju buvo dirbama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 rugpjūčio 2017 - 22:43
QUOTE(Rita003 @ 2017 08 03, 12:47)
Pas kokia mergaite mano siunta turi buti? Klausiu jau ne pirma karta ar sulauksiu atsakymo ???

Mes nezinom sarasu. Tarkim mano vardu irgi kazks issiusta nors as nieko nelaukiu bet padalinu pagal poreiki, tai kol negavom siuntu i namus, tol negaunam ir saraso kam jas reikia atiduoti.
Papildyta:
Del tu bangu. Tai cia snekama perdaug ir nemanau kad dar ka imanoma pasneketi, todel parasysiu tiesiai, kad gaunate siuntinius is JAV kaip asmenines dovanojamas ir t.t. be muitu. Pakelti bangas galim visada, tik paskui iskelus klausima teks atsakyti ir i papildomus klausimus. Ir bijau kad kooficientas kainos smarkiai keistusi. Manau todel nenorint kad butu is pagrindu gilinamasi i situacija kai 6 metus kazkas kazkam tonomis siuncia dovanas...
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 08 04, 11:27)
Mes nezinom sarasu. Tarkim mano vardu irgi kazks issiusta nors as nieko nelaukiu bet padalinu pagal poreiki, tai kol negavom siuntu i namus, tol negaunam ir saraso kam jas reikia atiduoti.

Aš vienos mano dėžutės sąrašą žinau:
wishenka
Irena
evvva
is stiklo
Rasa G
lux
vylien
Atsakyti
Sedziu bandau visaip issivaizduoti ka Ridzis galetu padaryti. Blem nu butu tos siuntos Klaipedoje tai gali ir snuki nuvaziavus isdraskyti... dabar kazkur lenkuose... ka nuvaziavus tu paciu poteriu isklausyti tik i akis... unsure.gif Dabar del tu siuntimu sutarciu ir gartantiju... bandau spelioti kad panasu butu kaip su pastu... gauni kompensacija arba pagal deklaruota siuntimo suma arba pagal svori... ir viskas. Dabar del tu visu pinigu laidojimu tai vienareiksmiskai esu tos nuomones, kad jeigu zmogus turi versla tai jis turi prisiimti tam tikras rizikas ir tikrai ne gavejai ir klientai turi tas rizikas prisiimti. Tas "neatsako po issiuntimo" gali galiot tik del muitu. Pastangos grupeje nesusprogdinti tikrai graziai ir sklandziai besiklosciusio verslo yra absoliuciai mazos ir nepateisinamos (man tas nesuprantama). Siaip Ridzis visada buvo sazininga ir nemanau kad numes sita atsakomybe ant pirkeju, tiesiog tikiu kad ji ir pati siek tiek bijo to kokie nuostoliai gali buti ir bando islaukti kantriai perdaug neatkreipdama i save demesio visokiu nereikalingu istaigu. Manau kad dar galima butu laukti bet ji turetu aiskiai parasyti kad jeigu iki tada ir tada nebus aisku konkreciai tai moterys nesinervuokite pinigai bus grazinti. Blogiausiu atveju prekes liks jai... bus galima kazkaip ir kompensuotis jai nuostolius i mazesnius... Tiesiog is jos puses turi buti zingsnis i ramybes uztikrinima, nes sugriauti pasitikejima galima, bet kas paskui... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 08 04, 11:38)
Sedziu bandau visaip issivaizduoti ka Ridzis galetu padaryti.  Dabar del tu siuntimu sutarciu ir gartantiju... bandau spelioti kad panasu butu kaip su pastu... gauni kompensacija arba pagal deklaruota siuntimo suma arba pagal svori... ir viskas. Dabar del tu visu pinigu laidojimu tai vienareiksmiskai esu tos nuomones, kad jeigu zmogus turi versla tai jis turi prisiimti tam tikras rizikas ir tikrai ne gavejai ir klientai turi tas rizikas prisiimti. Tas "neatsako po issiuntimo" gali galiot tik del muitu. Pastangos grupeje nesusprogdinti tikrai graziai ir sklandziai besiklosciusio verslo yra absoliuciai mazos ir nepateisinamos (man tas nesuprantama). Siaip Ridzis visada buvo sazininga ir nemanau kad numes sita atsakomybe ant pirkeju, tiesiog tikiu kad ji ir pati siek tiek bijo to kokie nuostoliai gali buti ir bando islaukti kantriai perdaug neatkreipdama i save demesio visokiu nereikalingu istaigu. Manau kad dar galima butu laukti bet ji turetu aiskiai parasyti kad jeigu iki tada ir tada nebus aisku konkreciai tai moterys nesinervuokite pinigai bus grazinti. Blogiausiu atveju prekes liks jai... bus galima kazkaip ir kompensuotis jai nuostolius i mazesnius... Tiesiog is jos puses turi buti zingsnis i ramybes uztikrinima, nes sugriauti pasitikejima galima, bet kas paskui...  unsure.gif

Visiskai su Jumis sutinku drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 04 rugpjūčio 2017 - 09:54
QUOTE(Rita003 @ 2017 08 04, 10:54)
Visiskai su Jumis sutinku  drinks_cheers.gif .

As irgi pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 08 04, 10:38)
Sedziu bandau visaip issivaizduoti ka Ridzis galetu padaryti. Blem nu butu tos siuntos Klaipedoje tai gali ir snuki nuvaziavus isdraskyti... dabar kazkur lenkuose... ka nuvaziavus tu paciu poteriu isklausyti tik i akis...  unsure.gif Dabar del tu siuntimu sutarciu ir gartantiju... bandau spelioti kad panasu butu kaip su pastu... gauni kompensacija arba pagal deklaruota siuntimo suma arba pagal svori... ir viskas. Dabar del tu visu pinigu laidojimu tai vienareiksmiskai esu tos nuomones, kad jeigu zmogus turi versla tai jis turi prisiimti tam tikras rizikas ir tikrai ne gavejai ir klientai turi tas rizikas prisiimti. Tas "neatsako po issiuntimo" gali galiot tik del muitu. Pastangos grupeje nesusprogdinti tikrai graziai ir sklandziai besiklosciusio verslo yra absoliuciai mazos ir nepateisinamos (man tas nesuprantama). Siaip Ridzis visada buvo sazininga ir nemanau kad numes sita atsakomybe ant pirkeju, tiesiog tikiu kad ji ir pati siek tiek bijo to kokie nuostoliai gali buti ir bando islaukti kantriai perdaug neatkreipdama i save demesio visokiu nereikalingu istaigu. Manau kad dar galima butu laukti bet ji turetu aiskiai parasyti kad jeigu iki tada ir tada nebus aisku konkreciai tai moterys nesinervuokite pinigai bus grazinti. Blogiausiu atveju prekes liks jai... bus galima kazkaip ir kompensuotis jai nuostolius i mazesnius... Tiesiog is jos puses turi buti zingsnis i ramybes uztikrinima, nes sugriauti pasitikejima galima, bet kas paskui...  unsure.gif

Na jūs čia ir pavarėte...Ridzis užsimeta tik 10-15 % už tarpininkavimą!, o kompensacijos tikitės 100% už viską. Perku per Ridži aštuonis metus, bet tokios "protingos" mintys man niekad į galvą nešaudavo. Patys pirkėjai rizikuoja pirkdami internetu iš Amerikoj ar Kinijos ir pan. Ridžio vietoje toms, kurios čia taip pergyvena pateikčiau visus įrodymus, jog prekes nupirko ir išsiuntė, ir grąžinčiau pinigus tik už tarpininkavimą, o ne už pirkėjų brangiausias šmutkes ir įgeidžius.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 08 04, 09:32)
Aš vienos mano dėžutės sąrašą žinau:
wishenka
Irena
evvva
is stiklo
Rasa G
lux
vylien

AHA , laukiu daug ka... ir rubai vaikui kur jau nebetiks ir visokiu kitu prekiu . MB labai sportbacius lauke , vis nuteikinejau kad tuoj tuoj... tai vakar neiskentes nupirko sau Ecco sportbacius uz kaina kur dvi poras jam buciau USA atsiuntus , nu gaila ne kitaip ...

QUOTE(Ingusia31 @ 2017 08 04, 09:38)
Sedziu bandau visaip issivaizduoti ka Ridzis galetu padaryti.  Blogiausiu atveju prekes liks jai... bus galima kazkaip ir kompensuotis jai nuostolius i mazesnius... Tiesiog is jos puses turi buti zingsnis i ramybes uztikrinima, nes sugriauti pasitikejima galima, bet kas paskui...  unsure.gif

o pamenat buvo tokia tarpininke ''Agniuke'' ar kaip ...pas ja irgi siuntniai dinge buvo , tai ten diskusiju milijonas buvo , tai dalis pirkeju atgavo savo pinigus (kurie susivienijo ,rase skundus ir t,t.) , kita dalis ne.
Atsakyti
QUOTE(ewiwa @ 2017 08 05, 08:37)
Na jūs čia ir pavarėte...Ridzis užsimeta tik 10-15 % už tarpininkavimą!, o kompensacijos tikitės 100% už viską. Perku per Ridži aštuonis metus, bet tokios "protingos" mintys man niekad į galvą nešaudavo. Patys pirkėjai rizikuoja pirkdami internetu iš Amerikoj ar Kinijos ir pan. Ridžio vietoje toms, kurios čia taip pergyvena pateikčiau visus įrodymus, jog prekes nupirko ir išsiuntė, ir grąžinčiau pinigus tik už tarpininkavimą, o ne už pirkėjų brangiausias šmutkes ir įgeidžius.

Kokie gali buti irodymai kad nupirko? Saskaita? Tai as tokiu saskaitu galiu simtus rasti ir dar surasyti tiek pat. Issiunte? Ka issiunte? Ir kam issiunte? Cia galima veltis iki begalybes. Niekas nesako kad ji nepirko ir kad neissiunte. Nemanau kad yra bent viena tuo abejojanti. Cia visai kiti klausimai. Pirkdama pati is amerikos ar kinijos as nerizikuoju PATI nes mane gina arba ebay arba paypal ir susigrazinu pinigus iskart kai negaunu arba gaunu ne ta. Kaip elgisis Ridzis yra jos reikalas. Patareju jai nereik. Tiesiog simtai uzsakoviu lygiai taip pat gali elgtis kaip jos nori o tai kazi ar geriausias budas spresti problemas. Per Ridzis perku 7 metus. Ne karto nebuvau nukentejus. Ir visada ja pasitikiu. Tik dabar turi buti ieskoma iseiciu o principus cia drapstyti galim visi labai nesunkiai.
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2017 08 05, 09:20)
AHA , laukiu daug ka... ir rubai vaikui kur jau nebetiks ir visokiu kitu prekiu . MB labai sportbacius lauke , vis nuteikinejau kad tuoj tuoj... tai vakar neiskentes nupirko sau Ecco sportbacius uz kaina kur dvi poras jam buciau USA atsiuntus , nu gaila ne kitaip ...
o pamenat buvo tokia tarpininke ''Agniuke'' ar kaip ...pas ja irgi siuntniai dinge buvo , tai  ten diskusiju milijonas buvo , tai dalis pirkeju atgavo savo pinigus (kurie susivienijo ,rase skundus ir t,t.) , kita dalis ne.

Prisimenu. Jos situacija kiek kitokia. Jos ne kazkas dingo vienu siuntimu o ji pradejo maisytis pamesti apgauti. Ilgai ji kapstesi pati kol sustabde ja. Beda kad ana siunte is anglijos kur muitai nereikalingi. O cia sudetingesnes zaidimo taisykles. Ten atgavo ne tiek skundu prirasiusios o labiausiai aktyvios. Buvo daug kurios nelauke ranka numojo nes pinigus dalimis labai ilga laika grazino man rodos iki metu laiko...
Atsakyti