Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2017 08 01, 23:13)
Sveikios,sakykit ,o čia jau visos siuntos laivu stringa ? Vasario nėra -kantriai laukiu bangų nekeliu ,kovo nėra-toliau laukiu  ,balandžio irgi nėra .Temą įlendi nekelkit širšalo ,nu bet bent kokį paaiškinimą galima ?Gegužės atplaukė kam nors ar irgi nėra ? Tiesiog aš asmeniškai net nežinau ką daryti ....pasižiūri ir vėl viską uždarau ,nes nieko  negausi ..kaip suprantu praeina oru ,tik laivu niekas neatplaukia ?

Nu aš norėjau kelt rimtesnį šaršalą, bet mane prigasdino, apramino ir toliau ramiai sėdžiu biggrin.gif
Galiausiai nusprendžiaui tiesiog nusipirkti beveik viską būtiniausią, ko žiauriai laukiau tuose siuntiniuose. Nes tiesiog slėgė tas laukimas daiktų, kurių labai reikia. Nusipirkau, dabar nebejaučiu ilgesingo laukimo. Ir apskritai praredu save nuteikinėt, kad buvę nebuvę tie 400 eur, nu neišgraušiu aš jų, labai gaila ir man tai dideli pinigai, bet galbūt nuskendo tie mano siuntiniai ir nenumirsiu, jei jų nebepamatysiu. O jei kada nors ir atplauks, tai turėsiu nemenką darbą daryti turgų ir beveik viską pardavinėti.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 08 02, 01:12)
Nu aš norėjau kelt rimtesnį šaršalą, bet mane prigasdino, apramino ir toliau ramiai sėdžiu biggrin.gif
Galiausiai nusprendžiaui tiesiog nusipirkti beveik viską būtiniausią, ko žiauriai laukiau tuose siuntiniuose. Nes tiesiog slėgė tas laukimas daiktų, kurių labai reikia. Nusipirkau, dabar nebejaučiu ilgesingo laukimo. Ir apskritai praredu save nuteikinėt, kad buvę nebuvę tie 400 eur, nu neišgraušiu aš jų, labai gaila ir man tai dideli pinigai, bet galbūt nuskendo tie mano siuntiniai ir nenumirsiu, jei jų nebepamatysiu. O jei kada nors ir atplauks, tai turėsiu nemenką darbą daryti turgų ir beveik viską pardavinėti.

Labai jau Jus cia optimistiskai skandinat 400eur blink.gif Mano suma kur kas mazesne, bet tai neleidzia man susitaikyt su esama padetim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 08 02, 09:23)
Labai jau Jus cia optimistiskai skandinat 400eur  blink.gif Mano suma kur kas mazesne, bet tai neleidzia man susitaikyt su esama padetim  unsure.gif

Mielai nesusitaikyčiau, bet tai ką daryt? Kol kas tai kova su vėjo malūnais. Tai ar aršiai kovosi ar nieko nedarysi bus tas pats. Lyg ir ruošiamės rašyt skundus, po to paaiškėja, kad kažkodėl geriau nerašyt (kodėl, man taip ir neaišku). Lieka laukti. Tai ir išvada - ar lauksi susitaikius su esama padėtim ar nesusitaikius, tai tik tavo reikalas nervuotis ar nebesinervuot.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 08 02, 09:19)
Mielai nesusitaikyčiau, bet tai ką daryt? Kol kas tai kova su vėjo malūnais. Tai ar aršiai kovosi ar nieko nedarysi bus tas pats. Lyg ir ruošiamės rašyt skundus, po to paaiškėja, kad kažkodėl geriau nerašyt (kodėl, man taip ir neaišku).  Lieka laukti. Tai ir išvada - ar lauksi susitaikius su esama padėtim ar nesusitaikius, tai tik tavo reikalas nervuotis ar nebesinervuot.

Lengviausia yra pasiduoti.
Atsakyti
vėl užspaudžiau vežėjus, gavau atsakymą, kad siuntos, kurioms pildėm dokus (pažiūrėjau, birželio 22), liepos 4 buvo išsiųstos į lenkiją, liepos 16 pasiekė lenkiją, po savaitės (tai maždaug liepos 23) buvo pradėtos krauti ir muitinti. proceso paskubinti ar kitaip įtakoti negali, tačiau (eilinį kartą) tikisi, kad greitu metu jau grįš atgal.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 08 02, 10:41)
vėl užspaudžiau vežėjus, gavau atsakymą, kad siuntos, kurioms pildėm dokus (pažiūrėjau, birželio 22), liepos 4 buvo išsiųstos į lenkiją, liepos 16 pasiekė lenkiją, po savaitės (tai maždaug liepos 23) buvo pradėtos krauti ir muitinti. proceso paskubinti ar kitaip įtakoti negali, tačiau (eilinį kartą) tikisi, kad greitu metu jau grįš atgal.

4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2017 08 01, 22:19)
kad lyg stringa tik vasario ir kovo menesio. Dvi balandzio vidurio skaiciuku siuntas gavau dar birzeli. Dabar lyg turi atplaukti/atplauke birzelio menesio siuntos. Gal jusu pas kazka saugiai guli atplaukusios

Ačiū . 4u.gif
MIELOS DALINTOJOS ,gal pas kurią guli mano siuntiniai ir tik užima vietą ,o aš jų nesulaukiu ,labai prašau informuoti .AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 08 02, 10:45)
Lengviausia yra pasiduoti.

Tai, kad čia tuščios kalbos. Kas pasikeis nuo to jei: šauksiu, verksiu, panikuosiu, kasdien rašysiu temoj, skambinsiu vežėjams, nuvažiuosiu pas juos į ofisą, skambinsiu į muitinę, klausinėsiu Ridzio ar nieko nedarysiu, negalvosiu. Net nežinau ar tinka žodis pasiduosiu, nes ir prieš tai nebuvo kaip kovoti. Ar kas nors kovojo be burnojimo čia? Ir gal kas žino ką galima padaryti? Juk niekas nieko nedaro, be pokalbių su vežėjais. O su jais aš jau prisikalbėjau n kartų ir išgirdau kelias skirtingas versijas. Tai ką dar galima padaryt ir kodėl nedarot? Tai nepadiduokit ir kovokit jei žinot kaip ☺
Atsakyti
Sveiki, kaip su GAP? Gal freeshipas yra?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 08 02, 11:17)
Tai, kad čia tuščios kalbos. Kas pasikeis nuo to jei: šauksiu, verksiu, panikuosiu, kasdien rašysiu temoj, skambinsiu vežėjams, nuvažiuosiu pas juos į ofisą, skambinsiu į muitinę, klausinėsiu Ridzio ar nieko nedarysiu, negalvosiu. Net nežinau ar tinka žodis pasiduosiu, nes ir prieš tai nebuvo kaip kovoti. Ar kas nors kovojo be burnojimo čia? Ir gal kas žino ką galima padaryti? Juk niekas nieko nedaro, be pokalbių su vežėjais. O su jais aš jau prisikalbėjau n kartų ir išgirdau kelias skirtingas versijas. Tai ką dar galima padaryt ir kodėl nedarot? Tai nepadiduokit ir kovokit jei žinot kaip ☺

Na man 420eur dideli pinigai.. tai norėčiau gauti prekes arba atgauti pinigus..
Todėl norėčiau kad visos kažkaip nenuleistumėm rankų..
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2017 08 02, 11:17)

Na man 420eur dideli pinigai.. tai norėčiau gauti prekes arba atgauti pinigus..
Todėl norėčiau kad visos kažkaip nenuleistumėm rankų..
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2017 07 27, 16:33)
Bet tai ar nebutų įmanoma pačiai Ridzis su kokia vena iš gavėjų ten nuvykti ir pasiaiškinti?

Labai geras klausimas komandai. smile.gif

Juk Ridzis dabar Lietuvoje, gal galima butu ir daugiau pasidometi musu siuntomis?

Kaip manote? smile.gif

Ar tik mes turime ieskoti ir pergyventi nuo vasario men. negautomis siuntomis,
uz kurias sumoketi nemazi pinigai.

Ridzis siuncia, Ridzis turi visus dokumentus, su kuo siunte,
per ka siunte, kiek mokejo, turi kaz kokias sutartis tureti su transportininkais.

Galetu Ridzis ir pasidometi. Kaip viskas vyksta... Ar ne, ar Ridzis to negali padaryti? smile.gif

Ar cia baikis, moterys pakalbes, pakalbes, palaidos siuntinius ir dirbsite toliau? smile.gif

O jau issiustais siuntiniais, uz kuriuos gavote ir pinigus, ir tarpininkavimo mokescius,
ir uz siuntima. g.gif sad.gif

Nereikia rupintis daugiau? g.gif Juk tai tik smulkmena, kaz kam 400,
kaz kam 420 Eur , 200 Eur ir t.t. Sumos nera mazos. sad.gif

Pinigai sumoketi . O paslauga iki galo negauta. sad.gif

QUOTE(shvedryte @ 2017 07 27, 17:36)
Panos, zinau tikrai, kad musu tarpe yra teisininkiu, tad gal reiketu bendrom jegom surasyti pretenzija vezejui su reikalavimu atlyginti nuostolius, t.y. siuntinio verte. Galbut jie tokiu atveju bus labiau suinteresuoti nepatirti didesniu niostoliu, jeigu jie " neuzlinko", t.y. nebankrutavo. Siuo atveju Ridzis zino kiekvienos gavejos dezes turini, t.y. kieno kas ir uz kiek ten yra. Aisku, nezinau ar Ridzis siuo metu prie savo darbines informacijos prieina ir ar jai tai dabar rupi, visgi ji irgi zmogus ir turi atostogas, bet as kito kelio nematau kaip dar jiems uzpakalius paspirginti, nes kiek man yra zinoma, kaimynu muitine labai operatyviai dirba ir max 2 savaites uztrunka ismuitinimas.
Panos, vienykimes bendram reikalui:)
As rasta surasyti galiu, man tik reikia nuorodu, t.y. pagal kokia sutarti jie nevykdo isipareigojimu ir aplamai ka jie isipareigoja, neesu teisininke, tad gal dar kas pasisiulytu padeti, nes teisiniai terminai ir formuluotes gali padaryt stebuklus.

Labai pritariu. Tik ar kokia nors informacija gavote is Ridzio ir jos komandos.
Manau tokiu dalyku galima pasirupinti ir per atostogas.
Juk cia jos klientai.

Bet gal gavus pinigus, rupintis klientais jau nera svarbu... verysad.gif Greiciausiai yra taip. verysad.gif

Labai smagu, kas Jus galite surasyti rasta. Tik garsiai prasykite informacijos cituoju Jus

" pagal kokia sutarti jie nevykdo isipareigojimu ir aplamai ka jie
isipareigoja, neesu teisininke, tad gal dar kas pasisiulytu padeti, nes teisiniai
terminai ir formuluotes gali padaryt stebuklus.
"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 rugpjūčio 2017 - 19:16
QUOTE(LaLee @ 2017 07 27, 19:40)
Ar yra info kokiam konkreciai muitines poste PL guli kroviniai? Galima paskambinti tiesiai ir suzinoti ar jie apskritai ten yra.

Galima, tik kas tai gali padaryti? Kas turi visa kroviniu informaciją: kas siuntė, kam siuntė, krovinio numeriai ir t.t.

Idomu kas tuo turi rupintis? Gal Ridzis ir jo komanda? hmm.gif

Ar mes - pirkėjai, kurie neturi jokios konkrecios informacijos?
hmm.gif

QUOTE(LaLee @ 2017 07 27, 21:19)
Gal jus galit uzklaust kurioj muitineje konkreciai guli krovinys ir koks brokeris vardas pavarde telefonas uzsiema krovinio ismuitinimu?

RAbies , ar gavot atsakymus i siuos klausimus?

QUOTE(RAbies @ 2017 07 28, 00:28)
Neturiu zalio supratimo! Labai noreciau, kad Ridis sudiriguotu paradui... kol kas is jos puses nebuvo tokio pasiulymo rasyti pretenzijas... nesinori cia blaskytis kaip aviu bandai... palaukciau jos patarimo siuo klausimu ;)

Laukiam laukiam, bet dirigento nera.. Ką daryti? 000189.gif Laukti dar puse metu??

Ir kas bus, jei mes negausime kroviniu, toliau tyleti??
Svarbiausia, pirkti toliau..Cia svarbiausia.. hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 rugpjūčio 2017 - 19:55