QUOTE(Anyte_uogyte @ 2017 08 01, 23:13)
Sveikios,sakykit ,o čia jau visos siuntos laivu stringa ? Vasario nėra -kantriai laukiu bangų nekeliu ,kovo nėra-toliau laukiu ,balandžio irgi nėra .Temą įlendi nekelkit širšalo ,nu bet bent kokį paaiškinimą galima ?Gegužės atplaukė kam nors ar irgi nėra ? Tiesiog aš asmeniškai net nežinau ką daryti ....pasižiūri ir vėl viską uždarau ,nes nieko negausi ..kaip suprantu praeina oru ,tik laivu niekas neatplaukia ?
Nu aš norėjau kelt rimtesnį šaršalą, bet mane prigasdino, apramino ir toliau ramiai sėdžiu
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Galiausiai nusprendžiaui tiesiog nusipirkti beveik viską būtiniausią, ko žiauriai laukiau tuose siuntiniuose. Nes tiesiog slėgė tas laukimas daiktų, kurių labai reikia. Nusipirkau, dabar nebejaučiu ilgesingo laukimo. Ir apskritai praredu save nuteikinėt, kad buvę nebuvę tie 400 eur, nu neišgraušiu aš jų, labai gaila ir man tai dideli pinigai, bet galbūt nuskendo tie mano siuntiniai ir nenumirsiu, jei jų nebepamatysiu. O jei kada nors ir atplauks, tai turėsiu nemenką darbą daryti turgų ir beveik viską pardavinėti.