Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Elise @ 2017 07 27, 23:38)
Jei ne vien tik sios komandos siuntos uzstrigos, tai gal kas mate ar girdejo kaip kitos tarpininkes su sia problema susitvarke?

Kiek zinau, laivu siuncia tik ridzis.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 27, 22:46)
Kiek zinau, laivu siuncia tik ridzis.

Dar berods Laureta siunčia laivu, tik nežinia ar per tuos pačius vežėjus ..
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2017 07 26, 09:14)
Man sakė, kad kol neišmuitins visų siuntų, niekam neatiduos verysad.gif o tas manau gali užtrukti..
Man tuoj pusės prekių iš ten nebereikės..

Aš gavau tokį atsakymą iš vežėjų:
Siuntiniai šiuo metu dar yra lenkijoje, ne visi dar yra išmuitinti. Kai siuntiniai pasiekė Lenkiją, Klaipėdos muitinės kriminalinės tarnybos pareigūnai pranešė, kad siuntinių vertės yra per mažos, todėl yra iš naujo atidaromos dėžės ir tikrinama ar tiksli informaciją yra kurią mes pateikėme jiems.
Lenkams užklausos yra duodamos kiekvieną dieną, tačiau jų nieko nesakantys atsakymai: "dar neaišku"; "dar ne"
neguodžia nei mūsų, nei siuntinių laukiančių žmonių.
Suprantame, kad laukiate, mes lygiai taip pat norime kuo greičiau realizuoti šias siuntas, tačiau šiai dienai galime suteikti tik tokią informaciją.
Kai siuntos bus parvežtos į Lietuvą skambinsim ir stengsimės kaip įmanoma griečiau jas išsiųsti žmonėms.
Atsiprašome Jūsų ir tikimės supratimo.
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2017 07 28, 00:34)
Siuntiniai šiuo metu dar yra lenkijoje, ne visi dar yra išmuitinti. Kai siuntiniai pasiekė Lenkiją, Klaipėdos muitinės kriminalinės tarnybos pareigūnai pranešė, kad siuntinių vertės yra per mažos, todėl yra iš naujo atidaromos dėžės ir tikrinama ar tiksli informaciją yra kurią mes pateikėme jiems.
Lenkams užklausos yra duodamos kiekvieną dieną, tačiau jų nieko nesakantys atsakymai: "dar neaišku"; "dar ne"
Suprantame, kad laukiate, mes lygiai taip pat norime kuo greičiau realizuoti šias siuntas, tačiau šiai dienai galime suteikti tik tokią informaciją.
Kai siuntos bus parvežtos į Lietuvą skambinsim ir stengsimės kaip įmanoma griečiau jas išsiųsti žmonėms.

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Timberland - papildoma -55%, free shipas.
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2017 07 28, 00:34)

Nelabai suprantu kodėl jums taip gražiai viską aprašė, o man šiandien telefonu paaiškino, kad bent jau viena mano siunta,kurios numerį padiktavau, tik vakar atplaukė į Lenkiją ir yra tik iškraunama. Lyg ir skirtingose vietose būtų mūsų siuntiniai...

Ką darom? Ar ir toliau laukiam? Ar rašom visos kartu vieną bendrą pretenziją? Juk yra čia protingų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 07 28, 00:47)
Timberland - papildoma -55%, free shipas.

Nuo visų kainų ? Ir nuo sale?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 07 27, 23:50)
Nelabai suprantu kodėl jums taip gražiai viską aprašė, o man šiandien telefonu paaiškino, kad bent jau viena mano siunta,kurios numerį padiktavau, tik vakar atplaukė į Lenkiją ir yra tik iškraunama. Lyg ir skirtingose vietose būtų mūsų siuntiniai...

Ką darom? Ar ir toliau laukiam? Ar rašom visos kartu vieną bendrą pretenziją? Juk yra čia protingų smile.gif

Neturiu zalio supratimo! Labai noreciau, kad Ridis sudiriguotu paradui... kol kas is jos puses nebuvo tokio pasiulymo rasyti pretenzijas... nesinori cia blaskytis kaip aviu bandai... palaukciau jos patarimo siuo klausimu ;)
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 27, 21:55)
Nuo visų kainų ? Ir nuo sale?

Taip, ir nuo sale prekiu 4u.gif

Kupriniu kaina iseina $12, basiuciu $9.50 ir t.t.
Papildyta:
TIMBERLAND - krepselyje taiko papildoma -30% ir su musu koduku dar papildoma -55%.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 07 27, 22:37)

Taip, ir nuo sale prekiu 4u.gif

Kupriniu kaina iseina $12, basiuciu $9.50 ir t.t.
Papildyta:
TIMBERLAND - krepselyje taiko papildoma -30% ir su musu koduku dar papildoma -55%.

Patikslinu, kad -30% krepselyje minusuojasi tik sale prekems. Bet be isimties visoms -55%.
Atsakyti
aciu uz uzsakyta Timberland 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 28 liepos 2017 - 08:50
Ach nespejom i pirma traukini, gal dar susirinks, gali buti iki 10 val, skubam merginos siusti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti