Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Amelita @ 2017 07 27, 17:18)
Nebutina siais laikais siusti registruotu laisku. Uztenka siusti laiskus ir elektroniniu pastu. Aisku svarbu, reikia ziureti, kad laiskai nebutu atmesti. Geriausia parašyti keliais el. pastais, nes maza ka, gali koks nors ir nenuieti. Galima juk suzinoti oficialius emeilus.

Norint parasyti rasta, turiu labai mazai informacijos, kas nutiko, kas buvo daroma.

Man idomu kas turejo gauti mano krovinius Vilniuje  ?

Gal Ridzis man atsakys, galit atsakyti asmenine zinute.

Paskambinsiu Kairai rytoj ir pakalbesim.

Siandien darbu turiu begale, bet tikrai artimiausiom dienom prisijungsiu  prie jusu paiesku.

El paštu aš jau birželio mėn rašiau, manau ir ne aš viena rašiau, tačiau jie nieko neatsako. Vartotojų teisės sakė, kad reikia siųsti registruotą laišką.
Šiandien parašysiu laišką, rytoj išsiųsiu, bet irgi tiklsiai nieko nežinau, net kas man tą siuntinį siuntė nežinau. Gali jie nepriimti ir registruoto laiško.
O šiaip jausmas, kad siuntinys vežtas tiesiog kažkokios pakeleivingos Danutės ar Onutės, kuri net nežinia atvežė ar neatvežė ir vis paskambinus atsako, kad yra yra, kažkada atiduosiu, šiandien lyja, užvakar raktelius nuo mašinos pamečiau, prieš mėnesį tingėjau, prieš du atostogavau ir t.t. Na ta prasme jokio oficialumo, tiesiog plepalai ir "atmazai". Bet gal gi yra kažkokie išsiuntimo dokumentai? Nu pro kur pažiūrėsi, nesąmonė iki absurdo.
Papildyta:
QUOTE(Kirila @ 2017 07 27, 17:23)
Suka jie makaronus unsure.gif
O jei ten pas juos nuvažavus? ir parodytų kur kokios siunts yra?

Jei gyvenčiau Klaipėdoje, tai tikrai nuvažiuočiau pas juos. Tegu išprintina info kur mano siunta, pasirašo ir pn. Bent kažkas apčiuopiamo būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 27 liepos 2017 - 15:30
QUOTE(Kaira @ 2017 07 27, 15:29)

Jei gyvenčiau Klaipėdoje, tai tikrai nuvažiuočiau pas juos. Tegu išprintina info kur mano siunta, pasirašo ir pn. Bent kažkas apčiuopiamo būtų.

Bet tai ar nebutų įmanoma pačiai Ridzis su kokia vena iš gavėjų ten nuvykti ir pasiaiškinti?
Atsakyti
Gal kas žinot ar vežėjai yra UAB "Baltic Krantas" ar Baltic Auto Shipping Inc? Kokiu adresu jiems siųsti laišką?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 07 27, 16:38)
Gal kas žinot ar vežėjai yra UAB "Baltic Krantas" ar Baltic Auto Shipping Inc? Kokiu adresu jiems siųsti laišką?

1

2
Atsakyti
Panos, zinau tikrai, kad musu tarpe yra teisininkiu, tad gal reiketu bendrom jegom surasyti pretenzija vezejui su reikalavimu atlyginti nuostolius, t.y. siuntinio verte. Galbut jie tokiu atveju bus labiau suinteresuoti nepatirti didesniu niostoliu, jeigu jie " neuzlinko", t.y. nebankrutavo. Siuo atveju Ridzis zino kiekvienos gavejos dezes turini, t.y. kieno kas ir uz kiek ten yra. Aisku, nezinau ar Ridzis siuo metu prie savo darbines informacijos prieina ir ar jai tai dabar rupi, visgi ji irgi zmogus ir turi atostogas, bet as kito kelio nematau kaip dar jiems uzpakalius paspirginti, nes kiek man yra zinoma, kaimynu muitine labai operatyviai dirba ir max 2 savaites uztrunka ismuitinimas.
Panos, vienykimes bendram reikalui:)
As rasta surasyti galiu, man tik reikia nuorodu, t.y. pagal kokia sutarti jie nevykdo isipareigojimu ir aplamai ka jie isipareigoja, neesu teisininke, tad gal dar kas pasisiulytu padeti, nes teisiniai terminai ir formuluotes gali padaryt stebuklus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shvedryte: 27 liepos 2017 - 16:39
QUOTE(shvedryte @ 2017 07 27, 18:36)
Panos, zinau tikrai, kad musu tarpe yra teisininkiu, tad gal reiketu bendrom jegom surasyti pretenzija vezejui su reikalavimu atlyginti nuostolius, t.y. siuntinio verte. Galbut jie tokiu atveju bus labiau suinteresuoti nepatirti didesniu niostoliu, jeigu jie " neuzlinko", t.y. nebankrutavo. Siuo atveju Ridzis zino kiekvienos gavejos dezes turini, t.y. kieno kas ir uz kiek ten yra. Aisku, nezinau ar Ridzis siuo metu prie savo darbines informacijos prieina ir ar jai tai dabar rupi, visgi ji irgi zmogus ir turi atostogas, bet as kito kelio nematau kaip dar jiems uzpakalius paspirginti, nes kiek man yra zinoma, kaimynu muitine labai operatyviai dirba ir max 2 savaites uztrunka ismuitinimas.
Panos, vienykimes bendram reikalui:)
As rasta surasyti galiu, man tik reikia nuorodu, t.y. pagal kokia sutarti jie nevykdo isipareigojimu ir aplamai ka jie isipareigoja, neesu teisininke, tad gal dar kas pasisiulytu padeti, nes teisiniai terminai ir formuluotes gali padaryt stebuklus.

Būtų puiku. Tikrai laikas kažką daryti labai rimto.
Atsakyti
Ar yra info kokiam konkreciai muitines poste PL guli kroviniai? Galima paskambinti tiesiai ir suzinoti ar jie apskritai ten yra.
Atsakyti
QUOTE(LaLee @ 2017 07 27, 19:40)
Ar yra info kokiam konkreciai muitines poste PL guli kroviniai? Galima paskambinti tiesiai ir suzinoti ar jie apskritai ten yra.

Taigi, zinau tik tiek, su manim vezejai buvo susisieke ( birzelio 22D), kad dezes vezamos i muitine ir prase uzpildyti formas tokias keistas,imetu laiska:
Laba diena,

Kaip ir minėjau reikia, kad užpildytumėte lenkams sutartį/įgaliojimą.
Pridedu pavyzdį kas turi būti užpildyta ir pačią forma kurią turėsite užpildyti. Įrašysite savo vardą, pavardę, adresą ir parašas.
Prie užpildyto dokumento,bus reikalinga ir asmens dokumento kopija.

Taip pat svarbu žinoti kas yra siunčiama:
Pirmoji dėžutė 64039, antroji 64040

Jeigu kils klausimų skambinkite ar rašykite.
Geros dienos
Pagarbiai,

Remigija Bočkutė
Vadybininkė
UAB "BALTIC KRANTAS"
Tel: 865092928
Papildyta:
Akivaizdu, kad skambinimai yra beverciai, tad gal kas turite pasiulymu tolesniam veiksmu planui, gal tikrai suformuluojam kazkoki rasta ar veiksmu plana, kuri pritaikysim visos gavejos, gal kazkas paaiskes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 27 liepos 2017 - 20:11
QUOTE(RAbies @ 2017 07 27, 21:15)
Taigi, zinau tik tiek, su manim vezejai buvo susisieke ( birzelio 22D), kad dezes vezamos i muitine ir prase uzpildyti formas tokias keistas,imetu laiska:
Laba diena,

Kaip ir minėjau reikia, kad užpildytumėte lenkams sutartį/įgaliojimą.
Pridedu pavyzdį kas turi būti užpildyta ir pačią forma kurią turėsite užpildyti. Įrašysite savo vardą, pavardę, adresą ir parašas.
Prie užpildyto dokumento,bus reikalinga ir asmens dokumento kopija.

Taip pat svarbu žinoti kas yra siunčiama:
Pirmoji dėžutė 64039, antroji 64040

Jeigu kils klausimų skambinkite ar rašykite.
Geros dienos
Pagarbiai,

Remigija Bočkutė
Vadybininkė
UAB "BALTIC KRANTAS"
Tel: 865092928
Papildyta:
Akivaizdu, kad skambinimai yra beverciai, tad gal kas turite pasiulymu tolesniam veiksmu planui, gal tikrai suformuluojam kazkoki rasta ar veiksmu plana, kuri pritaikysim visos gavejos, gal kazkas paaiskes...

Gal jus galit uzklaust kurioj muitineje konkreciai guli krovinys ir koks brokeris vardas pavarde telefonas uzsiema krovinio ismuitinimu?
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2017 07 27, 09:22)
sveiki, ar dar daug trūksta iki užsakymo?  ax.gif

Truksta apie $30.

MICHAEL KORS basutes moterims tik $19.10:

https://www.nordstro...965?color=BLACK
Atsakyti
Jei ne vien tik sios komandos siuntos uzstrigos, tai gal kas mate ar girdejo kaip kitos tarpininkes su sia problema susitvarke?
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2017 07 27, 22:38)
Jei ne vien tik sios komandos siuntos uzstrigos, tai gal kas mate ar girdejo kaip kitos tarpininkes su sia problema susitvarke?

O kiek dar sm tarpininkiu siuncia laivu????

Gerai merginos...
Pirmiausiai ka noreciau pazymeti, tai tokios diskusijos kaip dabar nepamirskite merginos vyksta virtualioje erdveje...
Antra, elemantatariai niekas nedraudzia vienytis tiek siuntejams, tiek gavejams, bet reikia zinoti kokius isipareigojimus turi vezejai pagal sutarti???... pretenzija galima siusti arba visoms viena arba isiuisti kiekvienai atskirai tuo paciu ar analogisku tekstu (patarimas vienas, firma turinti problemu registruotu laisku gali ir neimti, tada po men gausite atsakyma, kad tiegiog niekas neatsieme), geriausia vykti pas juos i vieta ir iteikti, kad uzdetu anspauda kad gavo (skundu rasymas kitoms istaigoms kol kas merginos gresia jusu asmenine ir ne tik rizika, tikiuosi suprantate apie ka as...),
Treacia, pretenzija turi buti skirta butent už gabenima atsakingai kompanijai (nepamirskime kad sitame procese kaip as suprantu dalyvauja dvi firmos, viena tarptautine- kuri atsakinga uz transportavima, o kita lt uzsiima lobizmo paslaugomis, galbut ne viska zinau...)l todel butina zinoti kokius popieriukus del isiuntimo turi Ridzis.
Ketvirta. Tikrai nuosirdziai rekomenduoju pries siunciant pretenzija bent minimaliai pasikonsultuoti su civilines teises zinovu, nes rasyti bele rasyti, sorrryyyy ne tie laikai... aisku kai tiek deziuciu galima ir pirma toki paleisti.... bet tada ilgas zaidimas, niekas rimtai nesureguos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurimk: 27 liepos 2017 - 22:16