QUOTE(Amelita @ 2017 07 27, 17:18)
Nebutina siais laikais siusti registruotu laisku. Uztenka siusti laiskus ir elektroniniu pastu. Aisku svarbu, reikia ziureti, kad laiskai nebutu atmesti. Geriausia parašyti keliais el. pastais, nes maza ka, gali koks nors ir nenuieti. Galima juk suzinoti oficialius emeilus.
Norint parasyti rasta, turiu labai mazai informacijos, kas nutiko, kas buvo daroma.
Man idomu kas turejo gauti mano krovinius Vilniuje ?
Gal Ridzis man atsakys, galit atsakyti asmenine zinute.
Paskambinsiu Kairai rytoj ir pakalbesim.
Siandien darbu turiu begale, bet tikrai artimiausiom dienom prisijungsiu prie jusu paiesku.
Norint parasyti rasta, turiu labai mazai informacijos, kas nutiko, kas buvo daroma.
Man idomu kas turejo gauti mano krovinius Vilniuje ?
Gal Ridzis man atsakys, galit atsakyti asmenine zinute.
Paskambinsiu Kairai rytoj ir pakalbesim.
Siandien darbu turiu begale, bet tikrai artimiausiom dienom prisijungsiu prie jusu paiesku.
El paštu aš jau birželio mėn rašiau, manau ir ne aš viena rašiau, tačiau jie nieko neatsako. Vartotojų teisės sakė, kad reikia siųsti registruotą laišką.
Šiandien parašysiu laišką, rytoj išsiųsiu, bet irgi tiklsiai nieko nežinau, net kas man tą siuntinį siuntė nežinau. Gali jie nepriimti ir registruoto laiško.
O šiaip jausmas, kad siuntinys vežtas tiesiog kažkokios pakeleivingos Danutės ar Onutės, kuri net nežinia atvežė ar neatvežė ir vis paskambinus atsako, kad yra yra, kažkada atiduosiu, šiandien lyja, užvakar raktelius nuo mašinos pamečiau, prieš mėnesį tingėjau, prieš du atostogavau ir t.t. Na ta prasme jokio oficialumo, tiesiog plepalai ir "atmazai". Bet gal gi yra kažkokie išsiuntimo dokumentai? Nu pro kur pažiūrėsi, nesąmonė iki absurdo.
Papildyta:
QUOTE(Kirila @ 2017 07 27, 17:23)
Suka jie makaronus
O jei ten pas juos nuvažavus? ir parodytų kur kokios siunts yra?
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
O jei ten pas juos nuvažavus? ir parodytų kur kokios siunts yra?
Jei gyvenčiau Klaipėdoje, tai tikrai nuvažiuočiau pas juos. Tegu išprintina info kur mano siunta, pasirašo ir pn. Bent kažkas apčiuopiamo būtų.