Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(zelviukas @ 2017 07 27, 14:06)
Užstrigusios vasario-kovo mėn.,o 04-05,taip pat nesulaukiu,ji prie jų,ar kaip?

manau, kad taip, nes ir as sios nesulaukiu, o vezeja berods pakeite tik nuo 04 20 dienos 4u.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2017 07 27, 12:22)
Sveika, as neturiu jokios patirties rasant rastus, kadangi turiu gauti viena deze, kuri pastrigo, tad gal jus parasykit rasta, persiuskit man ir as savo vardu nusiusiu vezejams, laukiu smile.gif

Nu mano kadangi toj siuntoj tik vaiko basutės, tai menkas nuostolis ... smile.gif bet jei būtų 200-400 Eur, kaip čia kitos rašo, jau senai tiek raštų būčiau "pripylus" visiems, kam tik įmanoma - vežėjams, vežėjų veiklą kontroliuojančioms institucijoms, vartotojų teisėms, ir tai pačiai muitinei ... visiems vienu metu, kad bent vieni, kažką atrašytų. Nes kol kas ta situacija, kai tik skambučiais bandoma viską išspręsti tai mažų mažiausiai keista ... Nesakau, kad ir raštai padės, bet kitų institucijų įsikišimas gal bent daugiau aiškumo įneštų, kas ten nutiko ir ar apskritai tai išsprendžiama, nes toks ilgas laiko tarpas ir situacija beveik nejuda "iš mirties taško", t.y. jokio aiškumo tik pažadai. Galbūt padaryt ir nelabai ką įmanoma, bet nieko nedarymas irgi ne sprendimas ...
Atsakyti
http://www.lasenza.com renkat?
Atsakyti
As susiduriau LT si e-parduotuve, kai neatsiunte man reikiamu prekiu tik dali ir kai paskambinau i vartotoju teises, man pasake, pirmiausiai as turiu isiuisti rastu pardavejui pretenzija, kad as negavau prekiu ir tik tada praejus tam tikram dienu skaiciui jie imsis veiksmu. Sakau tai palaukite viskas matosi, uzsakyme ir data ir sumos ir skaiciai..o man biurokratinis aparatas ramiu balsu atsake, tokai procedura nieko negaliu padaryti. Bet pabreze, kad butent registruotu paštu, kad jie matytu kad gavo, bet jei pardavejas nepriima ir tu sikna zeme raizyk jie nieko nedarys:(((

Todel ir baugu, jei tie vezejai neturi reikiamu dokumentu, kurie padetu ismuitinti musu prekes, tai nzn kaip tai padarys.......

Viltis mirsta paskutine, labai noriu gauti prekes, nes pinigai tai ne 10 eur, o keli simtai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 liepos 2017 - 14:55
QUOTE(Murinka @ 2017 07 27, 14:34)
Nu mano kadangi toj siuntoj tik vaiko basutės, tai menkas nuostolis ... smile.gif bet jei būtų 200-400 Eur, kaip čia kitos rašo, jau senai tiek raštų būčiau "pripylus" visiems, kam tik įmanoma - vežėjams, vežėjų veiklą kontroliuojančioms institucijoms, vartotojų teisėms, ir tai pačiai muitinei ... visiems vienu metu, kad bent vieni, kažką atrašytų. Nes kol kas ta situacija, kai tik skambučiais bandoma viską išspręsti tai mažų mažiausiai keista ... Nesakau, kad ir raštai padės, bet kitų institucijų įsikišimas gal bent daugiau aiškumo įneštų, kas ten nutiko ir ar apskritai tai išsprendžiama, nes toks ilgas laiko tarpas ir situacija beveik nejuda "iš mirties taško", t.y. jokio aiškumo tik pažadai. Galbūt padaryt ir nelabai ką įmanoma, bet nieko nedarymas irgi ne sprendimas ...

Man tuose siuntiniuose tupi 420eur verysad.gif
Tik va reikia žinoti kokius tuos skundus rašyti, ar padės tos vartotojų teisės.. Nes iš tikro tie siuntiniai kažkaip keliauja kaip ir per aplinkui gi, kad paskui neužmuitintų visų..
Man keista kad tie siuntėjai neturi jokios atsakomybės.. Nes kad ir paskandintų tas siuntas, tipo dzin jiems?
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2017 07 27, 17:05)
Man tuose siuntiniuose tupi 420eur verysad.gif
Tik va reikia žinoti kokius tuos skundus rašyti, ar padės tos vartotojų teisės.. Nes iš tikro tie siuntiniai kažkaip keliauja kaip ir per aplinkui gi, kad paskui neužmuitintų visų..
Man keista kad tie siuntėjai neturi jokios atsakomybės.. Nes kad ir paskandintų tas siuntas, tipo dzin jiems?

manau skundus gali rasyti, tik kieno vardu ateina siuntos, bet parasiau kiek as usiduriau su vartotoju teisem, taip kad ne kazka apart laukime nebelieka bet jau kai 6 men. lauki ir rasoma kazkokai info kai tik uzklausi tai nepatinka ir man, bet rankos suristos.

Tik manau reiketu issiaiskint ar tikrai nereikia pretenziju vezejui reiksti tom merginom kam siuntso eina, nes viskas remiamasi rastu, o ne skambuciu nebent ta skambuti irasai, gal tada jsi kazka lems kaip irodymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2017 07 27, 13:22)
Sveika, as neturiu jokios patirties rasant rastus, kadangi turiu gauti viena deze, kuri pastrigo, tad gal jus parasykit rasta, persiuskit man ir as savo vardu nusiusiu vezejams, laukiu smile.gif

Aš irgi ieškau 1 dėžės, bet vežėjai man pasakė, kad mano adresu keliauja ne viena. Kitų siuntų nr neturiu.
Atsakyti
Nebutina siais laikais siusti registruotu laisku. Uztenka siusti laiskus ir elektroniniu pastu. Aisku svarbu, reikia ziureti, kad laiskai nebutu atmesti. Geriausia parašyti keliais el. pastais, nes maza ka, gali koks nors ir nenuieti. Galima juk suzinoti oficialius emeilus.

Norint parasyti rasta, turiu labai mazai informacijos, kas nutiko, kas buvo daroma.

Man idomu kas turejo gauti mano krovinius Vilniuje ?

Gal Ridzis man atsakys, galit atsakyti asmenine zinute.

Paskambinsiu Kairai rytoj ir pakalbesim.

Siandien darbu turiu begale, bet tikrai artimiausiom dienom prisijungsiu prie jusu paiesku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 liepos 2017 - 15:19
Vežėjai tai konkrečiai meluoja. Nes dar birželio pirmoje pusėje užpildžiau dokumentą dėl deklaravimo Lenkijoje, kai užpildžiau,sakė siuntos jau atobusiukuose ir kitą dieną iškeliaus į Lenkiją. Šiandien paskambinau vežėjams, atsiliepė kita moteris (nei visada), pasakė, kad mano siunta į Lenkiją laivu išplaukė liepos 16 d ir tik vakar pasiekė Lenkiją ir dabar yra iškraunamos. O kaip pavyks išmuitinti nežinia, ko prašys lenkai nežinia, kiek tas truks nežinia, gali ir iki rudens. Paklausiau o kas bus, jei jie neišmuitins. Nusijuokė ir pasakė, kad dar taip negalvokim.
Mano nuomone galų gale reikia juos šturmuoti, nes bent jau aš jaučiuosi apgaudinėjama kaip telefoninių sukčių.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 07 27, 15:10)

Tik manau reiketu issiaiskint ar tikrai nereikia pretenziju vezejui reiksti tom merginom kam siuntso eina, nes viskas remiamasi rastu, o ne skambuciu nebent ta skambuti irasai, gal tada jsi kazka lems kaip irodymas 4u.gif

Kažkoki siunta keliauja ir mano vardu, asmeninė. Siunčiau muitinei popierius.. Bet jau koks mėnuo nuo to praėjo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 07 27, 16:19)

Parasykit man ju pavadinima i asmenine zinute.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 07 27, 15:19)
Vežėjai tai konkrečiai meluoja. Nes dar birželio pirmoje pusėje užpildžiau dokumentą dėl deklaravimo Lenkijoje, kai užpildžiau,sakė siuntos jau atobusiukuose ir kitą dieną iškeliaus į Lenkiją. Šiandien paskambinau vežėjams, atsiliepė kita moteris (nei visada), pasakė, kad mano siunta į Lenkiją laivu išplaukė liepos 16 d ir tik vakar pasiekė Lenkiją ir dabar yra iškraunamos. O kaip pavyks išmuitinti nežinia, ko prašys lenkai nežinia, kiek tas truks nežinia, gali ir iki rudens. Paklausiau o kas bus, jei jie neišmuitins. Nusijuokė ir pasakė, kad dar taip negalvokim.
Mano nuomone galų gale reikia juos šturmuoti, nes bent jau aš jaučiuosi apgaudinėjama kaip telefoninių sukčių.

Suka jie makaronus unsure.gif
O jei ten pas juos nuvažavus? ir parodytų kur kokios siunts yra?
Atsakyti